Šta je novo?

Alal vera, alal vera :)

I jos jedan!

Evo još jednog sa drugog IP-a i e-maila.

Perica promenio sliku, sad je među najlepšima :D

Evo i ja sam glasao...

Upravo sam po drugi put glasao za pericu :)
inace slika je super sad!

Javlja mi se....."prodajem maticnu plocu za ***e,dobijena na takmicenju".:d

+1 :)

+1 :)

Ja sam sad glasao 3. put. Rumuna ima preko 20 miliona, ali mi kad se zainatimo...

Ja 2. put, odmah posle ponoci glasam i jubilarni 3. put! :p Srpski inat je nenadmasan! :D

Trenutno je perica na -13. Stizemo rumune!

Која је поента са овим гласовима? Ако побеђује онај ко има највише, онда у чему је фора са такмичењем?
Ја гласао све у свему, сад ћу опет :).

Која је поента са овим гласовима? Ако побеђује онај ко има највише, онда у чему је фора са такмичењем?
Ја гласао све у свему, сад ћу опет :).

"Additionally, fans are able to enter a competition to guess who the winner will be for the grand prizes that is the GA-X58A-UD3R motherboard, and etc. Details are available http://gooc2010.gigabyte.com/Europe"
U tome je poenta ovog glasanja;)

Ajmo, ajmo, treba prestići ovog Matosa!

Nadležni, pomažite Perici i stavljajte link za temu gore umesto testa ovog 5870... ionako nemamo para za tako nešto :p

"Additionally, fans are able to enter a competition to guess who the winner will be for the grand prizes that is the GA-X58A-UD3R motherboard, and etc. Details are available http://gooc2010.gigabyte.com/Europe"
U tome je poenta ovog glasanja;)

cekaj ako sam dobro shvatio mi glasamo manje vise da bi pogodili da ce Perica da bude pobednik .... ako bude ... onda ce neko od nas da dobije nagradu.

Nebitno je da li ce Perica da ima najvise glasova .... zar ne ?

cekaj ako sam dobro shvatio mi glasamo manje vise da bi pogodili da ce Perica da bude pobednik .... ako bude ... onda ce neko od nas da dobije nagradu.

Nebitno je da li ce Perica da ima najvise glasova .... zar ne ?

Pa i meni se tako cini, neko je tu nesto pobrkao

jos jednom +1 :)

nije bitno koja je fora za glasanje ,bitno je da perica ima najvise :)

Razlika je mala jos 11 glasova da stigne rumuna:)

Nazad
Vrh Dno