- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 125
Nije predvidjena za ciglu, blok i ostale stvari, za zid treba ti vibraciona bušilica i vidija burgije.
Da li ima još neki model ili iskljičivo ti sa ručkom?Ne može.
Model sa ručkom istog proizvođača može jer ima vibraciju, lako čekićanje.
Ja sam u više navrata sa Parkside 12v i Bosch Multiconstruction burgijom bez problema bušio blok tako da mislim da bi verovatno i ova womax uz neku kvalitetniju burgiju odradila taj posao. Možda bi joj trebala koja sekunda više u odnosu na bušilicu koja ima čekić funkciju ali ovde je reč o bloku a ne o armiranom betonu ili punoj cigli.Može li ovo da ubuši 4 rupe u zidu (malter + blok) i da sastavi tv policu iz Jyska? 😀
![]()
BUŠILICA AKUMULATORSKA GP-AS 12-2 LI 71220302 | Woby Haus Online
- Napon: 12V DC - Broj obrtaja bez opterecenja: 0-400 / 0-1400/min - Prihvat stezne glave: O1-10.0 mm - Vreme punjenja: 4 sata - Baterija Litijum-jonska ...www.wobyhaus.co.rs
Hvala na brzom odgovoru.Jesu li-ion ali svakako baterije kad na duze odlazes treba ih drzati oko 60-70% napunjenosti, moras pratiti stanje, napon, kako god.
Super si izbusio, ne obracaj paznju lik i mene vredja samo ga ignorisiBez ljutnje ali ja ne razumem šta je ovde problem? Kako misliš probio a ne izbušio?
Imaš bušilicu kojoj možda nije primarna namena bušenje materijala kao što su blokovi, cigle, beton, itd ali je ipak bušilica kojoj je namena da buši. Imaš burgiju koja je namenjena za bušenje materijala kao što je blok i na kraju imaš i blok koji je potrebno izbušiti... toliko je jednostavno.
Čovek pita hoće li kineska bušilica od 3000 dinara probušiti 4 rupe u šupljem bloku čiji su zidovi debljine par milimetara i eto, moje iskustvo kaže da je to izvodljivo i da će to da liči na nešto. Kakvi crni napadni uglovi, odvođenje materijala u šupljem bloku, nedefinisani oblici, nabijanje armature i wannabe drvoseča bez upaljene testere?
Evo, izbušio sam jednu rupu u giter bloku sa Parkside pbspa 12 c3 bušilicom koja nema čekić funkciju koristeći već pomenutu bosch burgijom prečnika 10mm pa mi reci dal je ovo rupa nedefinisanog oblika koja liči ili ne liči na nešto?
Pogledajte prilog 508052
Super busalica neces se pokajati u zdravlje da te sluziHvala na brzom odgovoru.
Uzeo sam malopre u lidlu ovu srafilicu.Bila su neka dva modela na stanju sa istom cenom od 4500.
1.PABS 20-LI G8
2.PABS 20 LI I9
Uzeo sam ovu I9.Koliko sam uspeo da nadjem to je valjda model za 2025 dok je ovaj prvi model G8 model za 2023 godinu.
Mada mislim da su potpuno iste po svemu.
Za ono sto ce meni trebati a to je neko povremeno koriscenje mislim da ce biti skroz ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari