Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Ajde odmah da pitam direktno, jer ako pitam da li neko ima, dobicu odgovor imas da kupis tu i tu :D. Gde imaju da se kupe extenderi za maticnu plocu (ono sta je udaljava od lima za koji je pricvrscena), ali trebali bi mi malo duzi, fazon 3-4 normalna duzina. U Beogradu.

Tako dugakne neverujem da mozes da nadjes. Zasrafi dva tri jedan za drugi pa ces imati zeljenu duzinu. A ove obicne mislim da ima u http://www.kelco.rs/gdesmo/

Poslednja izmena:
^^
ima i dugackih. Nisam ni znao da prave i takve.

Gde se koriste ti dugacki distanceri (posto nisu za standardna kucista)?

Totalno sam zaboravio na ove radnje, nisam povezao da prodaju srafove posto ih nikada nisam kupovao, a distancere nisam mogao da nadjem ni u par radnji sa srafovima :p. Hvala OCz, i izvinjavam se sto sam ovde pitao, rekog bolje da ne otvaram temu za ovo, a i u poslednje vreme dosta ljudi je trazilo srafove, mozda im pomogne i ova informacija.

Trebaju mi da ucvrstim HDD sa kucistem posto sam skinuo kaveze, mnogo mesta zauzimaju i sprecavaju protok vazduha, a i koristim samo 1 HDD.

Btw koriste se za distanciranje raznih stampanih ploca od lima, recimo imas ih i na dnu napajanja, iste velicine (i jos izmedju plastiku debelu 0.5mm posto su lemovi ostri, dugacki). Ovi dugacki se koriste verovatno kada PCB ima komponente na obe strane, pa treba malo vise prostora.

Btw koriste se za distanciranje raznih stampanih ploca od lima, recimo imas ih i na dnu napajanja, iste velicine (i jos izmedju plastiku debelu 0.5mm posto su lemovi ostri, dugacki). Ovi dugacki se koriste verovatno kada PCB ima komponente na obe strane, pa treba malo vise prostora.

Znaci, custom elektronika - tako sam nesto i kontao :D

Hvala :type:

ima neko viska?

Prilozi

• 03_accb.jpg
    03_accb.jpg
    9.1 KB · Pregleda: 193
  • 03_accb1.jpg
    03_accb1.jpg
    18.9 KB · Pregleda: 195
Posto sam prinudjen da ugasim net zbog razloga finansijske prirode, a u okolini ima dobar free wireless, da nema neko adapter viska, platio bih ako treba. Bilo koji, samo da radi

Ako neko ima treba mi sempron/athlon s754, imam Intel celeron D 326 s775 za zamenu.

Moze, i vise nego dovoljan :)

Javi mi onda šta i kako, ja sam ovde pod Avalom, nemam kola i ne dolazim često u grad.

Drugari da nema neko viska onaj trozilni crni kabl sto ide u napajanje od kompjutera?

Ima li neko neku staru tastaturu, odgovaraju mi cak i one sa PS2 ulazom :D

ima neko viska?
imam ja,javi se na pm da se dogovorimo,samo me podseti kad se budes javio

Ima li neko neku staru tastaturu, odgovaraju mi cak i one sa PS2 ulazom :D
imam ja jednu,javi se na pm da se dogovorimo sve,samo me podseti kad se budes javio

moze neka slika,na sta tacno mislis ?

Pozdrav, opet mi se ista stvar desila. Otvorio sam laptop a nemam paste, a ne bih da cekam ponedeljak jer nije moj laptop. Ako ima nekog u brace jerkovic ko ima malo paste da mu je ostalo ili cela pa i da kupim bio bih jako zahvalan.

imam ja malo paste mogu da ti pozajmim,ja sam na kosutnjaku

Poslednja izmena od urednika:
jel zna neko da li kod nas ima negde da se kupe oni pinovi (zenski) sto idu na molex 4pinski konektor od napajanja?
evo slika sta mi konkretno treba :)

Prilozi

• molex-female-pins.jpg
    molex-female-pins.jpg
    34.7 KB · Pregleda: 141
Tesko da ces to naci kod nas. Ja sam trazio jedno vreme pa sam na kraju iskoristio neka stara napajanja. Malo je pipavo i ove zabice znaju da se slome/iskrive (moras bas pazljivo da ih vadis i nikako da ih krivis vec samo pritisnes malo tankom pincetom da ispadnu iz lezista), ali sam na kraju uspeo.

Poslednja izmena:
Mora da to drzi Kelco, prosle nedelje sam tamo nesto kupovao i video da imaju sve moguce i nemoguce konektore za PC, doduse u vitrini, ne znam da li drze na stanju.

Ako nema Kelco pogledaj u dve radnje na slaviji (jedna je kod MC Donaldsa, a druga je Mali princ-za nju imas i sajt). Mozes pogledati i u balkanskoj ulici u starom trznom centru na spratu odmah desno (ne secam se kako se zvase radnja). A pogledaj i sajt dealextreme...

ok, hvala na odgovorima
ako nista drugo probacu da vratim zice na ovaj stari pin mada bice tesko :)

Poklanjam neko kuciste bez stranice sa napajanje, p3 na 800mhz, oko 300mb sdrama, neka intel ploca, sound blaster pci zvucna. Izvadio sam grafiku samo i hard, prosle godine je bio ispravan. Ako neko oce da se zeza sa tim moze da dodje u Backa Topolu po njega, ili ako bude u prolazu.

Ako neko u BG ima neko staro napajanje, imam neku gomilu krša da testiram? Pokušavam da osposobim neko staro napajanje ali baš nešto i ne ide, oslep'o sam :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno