Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Samo da naglasim da mi treba S-video sa 9 pina, a ne onaj sa standardna 4 pina :)

Serem im se u standard kada ima tri, četiri kombinacije S-video izlaza.

@Tefterilo: Hvala na ponudi, ako ne iskopam neki u Bgd-u uzeću tvoju ponudu u razmatranje. :wave:

Heh,lebac mu.Ovaj je sa četiri pina,potražiću sutra,imao sam još jedan adapter,koji sam koristio davno za povezivanje matorog samsunga,pa ćemo da mu prebrojimo pinove(ako uspem da ga lociram).

Našao sam neki i sa 7 pinova :wall: aman, pa koliko verzija ima pobogu :zgran:

Na kraju sam komšiji iskopao drugu kartu iz kutije "matorih/polu ispravnih/za ukras" kartica. Zamenio joj cooler sa nekim Titanom koji se vuče već duže vreme i završio posao.

Prvo sam se dokopao S-video kabla, pa sam onda našao grafičku koja mu odgovara :)

Najgore je što sam ih i ja imao jedno 5-6 komada ali sam ih sve podelio jer mi u životu nisu zatrebali. Do sada

Naravoucenije - ne daj nista :d

Nikad :D:D:D

Bolje daj pa trazi kad ti zatreba :d

Da nema neko iz BG-a visak kinesko napajanje nebitne snage. Samo je vazno da je ispravno. Pravim nesto sa drugom pa mi treba 12V grana. Mogao bi i neki stari ispravljac ako vam negde skuplja prasinu. :D

Mozemo vikati neko picence.:)

@pharaon.92.bc

imao i dao drugaru,a vidis i ja sad ostao bez ispravljaca,sav se jadan izlomio,nisam pametan kako da polemim zice i gde ide koja,koristio ga za klavijaturu,12v

Uzmi zutu i crnu zicu iz 4-pinskog konektora koji ide na plocu pored 24-pinskog i dobices 12V.

znam ja to,al ne bih da dodatno opterecujem napajanje,300 cuda sam vezao,jos samo toster da prikacim :)
snacicu se nekako,al ispravljac je majka,sa njim sam proveravao i coolere,ma sve

Pozdrav narode.. Da li ima neko ko ima nalog na ebayu i paypal, da mu dam kintu da mi poruci HP touchpad, naravno da cemo da se pocastimo, ali da ne bude u fazonu kao neki, da trazi 30% od cene proizvoda??

Da li mozda neko ima ispravljac za ruter 12V 1A? Imam jedan polu-ispravan Linksys koji bih iskoristio, a ispravljac mu je dobio noge.

Dogovor na PM. :)

Mini HDMI to HDMI dongle

Kupio sam "klot" polovnu MSI GTX460 Hawk kartu, dakle bez ijednog dodatka, misleći da ću adapter iz naslova lako pronaći, ali malo sam se prevario. Ako neko ima, a ne treba mu Mini HDMI to HDMI dongle, neka mi se javi pa da napravimo neku kombinaciju. Treba mi, naravno, da bih sa što manje komplikacija sproveo i sliku i zvuk do TV-a. Evo i sličica:

mini_hdmi.jpg

P.S. Ako neko zna gde ima da se kupi ova stvarčica neka mi javi, može i to, hvala svima unapred!

Da nema neko slucajno p/s2 to usb adapter? dogovor, kinta sta vec :D...jel ima toga negde uopste? posto na novoj maticnoj imam samo usb portove, *** nisam obracao paznju na to kad sam kupovao, a i ata mi sad fali za rezac :( ...

Da nema neko slucajno p/s2 to usb adapter? dogovor, kinta sta vec :D...jel ima toga negde uopste? posto na novoj maticnoj imam samo usb portove, *** nisam obracao paznju na to kad sam kupovao, a i ata mi sad fali za rezac :( ...

Imam ja.

Da li ima neko AM3/AM2+ sa neke ploce koja ne radi onu plastiku za koju se kaci kuler tj. potreban mi je samo onaj backplate (modujem wb pa mi je potrebno). Placam castim, sta god.. cheers

Ovako, menjao bih 2 stapica ddr2 667 od 512mb za jedan od 1gb. Ima li neka dobra dusa da pomogne :))))

Imas u oglasima sekciju prodajem/menjam.
Posto ti menjas tamo bi trebao da se oglasis ;)

Ako neko ima microusb konektor sa delom kabla viska, menjam za coca colu ili pivo... Ili muski USB na muski micro USB, gde je deo sa micro USB ispravan, nebitno...
Kupio sam 3m hama microUSB kabl kojem je microUSB deo %*$€£&!! tesko! Gubi kontakt, labavo stoji u telefonu, strasno nekvalitetan. A posto mi estetika nije previse bitna mislio sam da presecem kabl i nastavim (zalemim) na neki kabl sa ispravnim konektorom.
Zamenio bih ga ali sam ***** bacio racun, a ne daje mi se 750din opet. Iako su me vrv u tehnomaniji zakinuli sa cenom al ***.

Ima li neko mozda neki mis i tastaruru staru da mu ne treba, a da rade? Bilo sta uzimam, posto trenutno nemam para da kupim nove, a pola dugmadi na tastaturi mi ne radi, a mis svako 2 sata zakuje. Ne mogu ni u BIOSu da klokujem racunar :(

motorola talkaobut mobilni, baterija je bila losija koliko se secam.imam punjac i kutiju od opreme:)

ako trba nekom na poklon, ali da nije bas user od juce napravljen sa 0 poruka:)

Vrh Dno