Slash
Slavan
- Učlanjen(a)
 - 15.02.2013

- Poena
 - 225

Moja oprema  

- CPU & Cooler
 - AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-D15 Chromax w/ 3xNF-A15 Chromax

- Matična ploča
 - Asus TUF Gaming X670E-Plus

- RAM
 - 32GB G.Skill Flare X5 6000MHz CL28

- GPU
 - Zotac RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X

- Storage
 - Kingston Fury Renegade NVMe 1TB + 24TB

- Zvuk
 - Realtek ALC1220A

- PSU
 - Super Flower Leadex 1000W Platinum

- Kućište
 - Asus ProArt PA602 + 4x NF-P14s Redux

- Monitor
 - G80SD 32" 4K QD-OLED & S90D 65" 4K QD-OLED

- Miš & tastatura
 - Corsair K95 Platinum + Razer DeathAdder Essential

- Ostale periferije
 - PlayStation 5 Pro

- Laptop
 - HP 250 G8

- Mobilni telefon
 - Samsung S24 Ultra 12/256GB

- Pametni uređaji
 - DJI Mini 5 Pro with RC2 & DJI Osmo Action 5 Pro

- Pristup internetu
 - Optički internet

Ja se rastao posle 6 godina od svoje GoPro Hero 6 Black. Par rečenica o njoj:
Super kamera (kad radi). Dobra stabilizacija, dobar kvalitet snimka i dobar Flat color profil za kasniji edit. Zvuk nije sjajan.
Kad ne radi, želi čovek da je baci u djubre. Često se dešavalo da kamera zabaguje i ne krene sa snimanjem ili dobijem corrupted fajl na microsd kartici. Primetio sam da je taj problem prestao da se dešava kad je nakačena na eksternu bateriju. I da, dužina trajanja baterije i kad je bila nova je bila razočarenje. Nije se pregrevala nikad doduše.
Time for something new. Da li čekati DJI Osmo Action 5 ili pazariti Osmo Action 4 sad kad je povoljna?

Super kamera (kad radi). Dobra stabilizacija, dobar kvalitet snimka i dobar Flat color profil za kasniji edit. Zvuk nije sjajan.
Kad ne radi, želi čovek da je baci u djubre. Često se dešavalo da kamera zabaguje i ne krene sa snimanjem ili dobijem corrupted fajl na microsd kartici. Primetio sam da je taj problem prestao da se dešava kad je nakačena na eksternu bateriju. I da, dužina trajanja baterije i kad je bila nova je bila razočarenje. Nije se pregrevala nikad doduše.
Time for something new. Da li čekati DJI Osmo Action 5 ili pazariti Osmo Action 4 sad kad je povoljna?