Slash
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.02.2013
- Poena
- 180
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D + Noctua NH-D15 Chromax w/ 3xNF-A15 Chromax
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming X670E-Plus
- RAM
- 32GB G.Skill Flare X5 6000MHz CL28
- GPU
- MSI nVidia GTX 1080 Ti Lightning Z
- Storage
- Kingston Fury Renegade NVMe 1TB + 23TB
- Zvuk
- Realtek ALC1220A
- PSU
- Super Flower Leadex 1000W Platinum
- Kućište
- Fractal Design Define R6 Blackout TG + 6x NF-P14s Redux
- Monitor
- HP X32
- Miš & tastatura
- Corsair K95 Platinum + Logitech G502 Hero
- Ostale periferije
- PlayStation 5
- Laptop
- HP 250 G8
- Mobilni telefon
- Poco X3 Pro 8/256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Ja se rastao posle 6 godina od svoje GoPro Hero 6 Black. Par rečenica o njoj:
Super kamera (kad radi). Dobra stabilizacija, dobar kvalitet snimka i dobar Flat color profil za kasniji edit. Zvuk nije sjajan.
Kad ne radi, želi čovek da je baci u djubre. Često se dešavalo da kamera zabaguje i ne krene sa snimanjem ili dobijem corrupted fajl na microsd kartici. Primetio sam da je taj problem prestao da se dešava kad je nakačena na eksternu bateriju. I da, dužina trajanja baterije i kad je bila nova je bila razočarenje. Nije se pregrevala nikad doduše.
Time for something new. Da li čekati DJI Osmo Action 5 ili pazariti Osmo Action 4 sad kad je povoljna?
Super kamera (kad radi). Dobra stabilizacija, dobar kvalitet snimka i dobar Flat color profil za kasniji edit. Zvuk nije sjajan.
Kad ne radi, želi čovek da je baci u djubre. Često se dešavalo da kamera zabaguje i ne krene sa snimanjem ili dobijem corrupted fajl na microsd kartici. Primetio sam da je taj problem prestao da se dešava kad je nakačena na eksternu bateriju. I da, dužina trajanja baterije i kad je bila nova je bila razočarenje. Nije se pregrevala nikad doduše.
Time for something new. Da li čekati DJI Osmo Action 5 ili pazariti Osmo Action 4 sad kad je povoljna?