Krenuh ponovo da igram RE serijal, uzeh na fanatical-u kad je bio dobar bundle sa 7 RE igara za 18 dolara, izmedju ostalog i RE2 i RE3 remake (steam kljucevi), i sad bih četvorku da krenem, vidim da je na steam-u povodom ove lunar year rasprodaje 20 evra, a propustih da uzmem na fanaticalu, do sinoc je bio 17 evra. Ima li ga negde za tu ili slicnu cenu ili cu morati steam?
Da dopunim da ako ste ulogovani, sajt prijavljuje da je GGD13 invalid code. Isto i sa AKS13.Imas jos povoljnije na enebi. 12.93e sa sve provizijom na plaćanje uz kod GGD13.
Ideš na ovaj link, pa skrolujes dok ne nadjes druge ponude i izabereš najjeftinijeg
![]()
Buy Resident Evil 4 PC Steam key! Cheap price
Cheap Resident Evil 4 PC Steam key. Visit Eneba and buy digital Resident Evil 4 game at the best price.www.eneba.com
Poljska, 10e godisnje.Ja sam uzeo Baldur's Gate: Enhanced Edition. Hvala!
Kako se beše uzima onaj povoljan Amazon Prime? Na koju zemlju? Koliko košta?
Hvala.Quake II
Jesi li pokušao da napraviš novi nalog na poljskom amazonu ili si se logovao sa nalogom koji si ranije imao na amazonu? Ja sam pre dve godine aktivirao prime preko poljskog amazona i nije mi tražio njihove podatke. Koristio sam stari nalog koji sam imao na amazon.de. Prime preko poljskog amazona plaćam godišnje 49 PLN (oko 12 EUR) preko naše kartice.Na Poljsku valjda, ali ja nisam uspeo. Traže njihov broj mobilnog za verifikaciju, ili broj kartice. Tako nešto. Uglavnom nisam uspeo da registrujem Prime Gaming tj. da mu pristupim.
Prvo da napomenem da ti nije potreban nikakav VPN i sl. za registrovanje i korišćenje Prime Gaming na poljskom amazonu. Možeš sve da obaviš i koristiš bez toga.
Ovako, treba ti amazon nalog. Ako već nemaš, otvori običan nalog, npr. na amazon.com sa svojim podacima. Nalog koji napraviš će ti važiti za sve lokalne amazon sajtove (amazon.com, amazon.de, amazon.pl i sl.).
Uloguj se na amazon.pl (naravno, preporučujem da koristiš google translate stranice da bi lakše pratio linkove) i klikni u gornjem desnom uglu na polje gde će pisati tvoje ime i "Account & Lists". Tada će ti otvoriti stranicu gde ćeš videti i jedno polje "PRIME - Manage your membership, view benefits and payment settings". Tu klikni i trebalo bi da vidiš opciju za godišnju članarinu od 49 PLN (nešto više od 10ak evra). Pored toga ima i opcija sa mesečnom članarinom od 10.99 PLN, ali ona nije isplativa. Izaberi ovu godišnju članarinu i svakako će ti reći da imaš 30 dana free trial i da možeš da odustaneš u tom periodu, a ako to ne uradiš, nakon 30 dana, će ti skinuti 49 PLN sa kartice. Verovatno će ti i odmah tražiti podatke za plaćanje da bi proverio da li imaš validnu karticu, ali to nisam siguran, jer sam ja već plaćao nešto na amazonu.
Nakon aktivacije prime, možeš odmah da ideš na
gaming.amazon.com
i tu se uloguj preko svog naloga. Odmah bi trebalo da vidiš listu svih dostupnih igara i opciju da ih claim-uješ ako si uspešno aktivirao prime. Videćeš i da za neke igre dobiješ kod za neki od drugih launchera, a za neke moraš da povežeš Prime Gaming nalog sa svojim nalogom na ubisoft, epic i sl. Za najveći broj igara će ti trebati amazon launcher Amazon Games App po uzoru na ostale launcher-e.
Napominjem ti i da sam primetio da se na njihovom launcheru, koji sam instalirao na PC, ne pojavljuju sve igrice kada izađe lista igara početkom meseca, nego se sve one vide samo na:
gaming.amazon.com
Za dalje korišćenje nije potrebno logovanje na amazon.pl. Tamo samo možeš da pratiš kada ti ističe prime i kada će ti biti naplaćena članarina i sl.
Novi nalog na poljskom Amazonu. Nisam imao USA nalog na tom mejlu.Jesi li pokušao da napraviš novi nalog na poljskom amazonu ili si se logovao sa nalogom koji si ranije imao na amazonu? Ja sam pre dve godine aktivirao prime preko poljskog amazona i nije mi tražio njihove podatke. Koristio sam stari nalog koji sam imao na amazon.de. Prime preko poljskog amazona plaćam godišnje 49 PLN (oko 12 EUR) preko naše kartice.
Pitao me je već neko preko pm kako koristim poljski prime, pa sam mu tada poslao opis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari