Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

9ii5sj.jpg
A ja poleteo da uzmem...😅

956ZF37C62B83AC6E5

GOG - 90% na Wormse

GOG kodovi

Tomb Raider: Underworld
4N5RABC4ADA8BB01AB

DREDGE
JS3H69612F2D28F963

Overcooked! 2
GVNH8D578DA8971106

Krenuh ponovo da igram RE serijal, uzeh na fanatical-u kad je bio dobar bundle sa 7 RE igara za 18 dolara, izmedju ostalog i RE2 i RE3 remake (steam kljucevi), i sad bih četvorku da krenem, vidim da je na steam-u povodom ove lunar year rasprodaje 20 evra, a propustih da uzmem na fanaticalu, do sinoc je bio 17 evra. Ima li ga negde za tu ili slicnu cenu ili cu morati steam?

Krenuh ponovo da igram RE serijal, uzeh na fanatical-u kad je bio dobar bundle sa 7 RE igara za 18 dolara, izmedju ostalog i RE2 i RE3 remake (steam kljucevi), i sad bih četvorku da krenem, vidim da je na steam-u povodom ove lunar year rasprodaje 20 evra, a propustih da uzmem na fanaticalu, do sinoc je bio 17 evra. Ima li ga negde za tu ili slicnu cenu ili cu morati steam?
imas ovde za 14,29eur

Gde ovu igru iskopati najpovoljnije.

Warhammer 40,000: Space Marine 2​

Imas jos povoljnije na enebi. 12.93e sa sve provizijom na plaćanje uz kod GGD13.
Ideš na ovaj link, pa skrolujes dok ne nadjes druge ponude i izabereš najjeftinijeg
Da dopunim da ako ste ulogovani, sajt prijavljuje da je GGD13 invalid code. Isto i sa AKS13.
Primetio sam da kod radi kad ste izlogovani, ali nisam pokusavao da zavrsim kupovinu nakon ubacivanja emaila u momentu kad zatraze, ali do tog momenta ostaje snizena cena.

Little nightmares complete edition za Steam, valjda je validan:
467A3-57MRH-TX498

GOG kodovi

Quake II
KTXMC3CE5DC13C78AF

Baldur's Gate: Enhanced Edition
F4858FFD64B0662B72

Baldur's Gate II: Enhanced Edition
NVVT25F7FEA0D329EA

Uzet Baldur's Gate II: Enhanced Edition
Hvala!

Ja sam uzeo Baldur's Gate: Enhanced Edition. Hvala!

Kako se beše uzima onaj povoljan Amazon Prime? Na koju zemlju? Koliko košta?

Na Poljsku valjda, ali ja nisam uspeo. Traže njihov broj mobilnog za verifikaciju, ili broj kartice. Tako nešto. Uglavnom nisam uspeo da registrujem Prime Gaming tj. da mu pristupim.

Na Poljsku valjda, ali ja nisam uspeo. Traže njihov broj mobilnog za verifikaciju, ili broj kartice. Tako nešto. Uglavnom nisam uspeo da registrujem Prime Gaming tj. da mu pristupim.
Jesi li pokušao da napraviš novi nalog na poljskom amazonu ili si se logovao sa nalogom koji si ranije imao na amazonu? Ja sam pre dve godine aktivirao prime preko poljskog amazona i nije mi tražio njihove podatke. Koristio sam stari nalog koji sam imao na amazon.de. Prime preko poljskog amazona plaćam godišnje 49 PLN (oko 12 EUR) preko naše kartice.

Pitao me je već neko preko pm kako koristim poljski prime, pa sam mu tada poslao opis.

Prvo da napomenem da ti nije potreban nikakav VPN i sl. za registrovanje i korišćenje Prime Gaming na poljskom amazonu. Možeš sve da obaviš i koristiš bez toga.

Ovako, treba ti amazon nalog. Ako već nemaš, otvori običan nalog, npr. na amazon.com sa svojim podacima. Nalog koji napraviš će ti važiti za sve lokalne amazon sajtove (amazon.com, amazon.de, amazon.pl i sl.).

Uloguj se na amazon.pl (naravno, preporučujem da koristiš google translate stranice da bi lakše pratio linkove) i klikni u gornjem desnom uglu na polje gde će pisati tvoje ime i "Account & Lists". Tada će ti otvoriti stranicu gde ćeš videti i jedno polje "PRIME - Manage your membership, view benefits and payment settings". Tu klikni i trebalo bi da vidiš opciju za godišnju članarinu od 49 PLN (nešto više od 10ak evra). Pored toga ima i opcija sa mesečnom članarinom od 10.99 PLN, ali ona nije isplativa. Izaberi ovu godišnju članarinu i svakako će ti reći da imaš 30 dana free trial i da možeš da odustaneš u tom periodu, a ako to ne uradiš, nakon 30 dana, će ti skinuti 49 PLN sa kartice. Verovatno će ti i odmah tražiti podatke za plaćanje da bi proverio da li imaš validnu karticu, ali to nisam siguran, jer sam ja već plaćao nešto na amazonu.

Nakon aktivacije prime, možeš odmah da ideš na
gaming.amazon.com

i tu se uloguj preko svog naloga. Odmah bi trebalo da vidiš listu svih dostupnih igara i opciju da ih claim-uješ ako si uspešno aktivirao prime. Videćeš i da za neke igre dobiješ kod za neki od drugih launchera, a za neke moraš da povežeš Prime Gaming nalog sa svojim nalogom na ubisoft, epic i sl. Za najveći broj igara će ti trebati amazon launcher Amazon Games App po uzoru na ostale launcher-e.

Napominjem ti i da sam primetio da se na njihovom launcheru, koji sam instalirao na PC, ne pojavljuju sve igrice kada izađe lista igara početkom meseca, nego se sve one vide samo na:
gaming.amazon.com

Za dalje korišćenje nije potrebno logovanje na amazon.pl. Tamo samo možeš da pratiš kada ti ističe prime i kada će ti biti naplaćena članarina i sl.

Poslednja izmena:
Kad smo već kod prime gaminga, izašla je lista besplatnih igara za februar

prime-gaming-february-2025.jpg

• February 6: BioShock Infinite Complete Edition [GOG Code]
  • February 6: Surf World Series [Amazon Games App]
  • February 6: AK-xolotl: Together [Epic Games Store]
  • February 6: Sands of Aura [Epic Games Store]
  • February 6: The Talos Principle: Gold Edition [GOG Code]
  • February 13: Stunt Kite Party [Amazon Games App]
  • February 13: The Smurfs 2 — The Prisoner of the Green Stone [GOG Code]
  • February 13: Hardspace: Shipbreaker [Epic Games Store]
  • February 13: Lysfanga: The Time Shift Warrior [Epic Games Store]
  • February 13: Dark Sky [GOG Code]
  • February 20: Wolfenstein: Youngblood [Xbox and PC via Microsoft Store Code]
  • February 20: El Hijo — A Wild West Tale [Epic Games Store]
  • February 20: Colt Canyon [GOG Code]
  • February 20: Republic of Jungle [Epic Games Store]
  • February 20: Royal Romances: Cursed Hearts Collector’s Edition [Legacy Games Code]
  • February 27: Deus Ex: Human Revolution — Director’s Cut [GOG Code]
  • February 27: Night Reverie [Amazon Games App]
  • February 27: Sine Mora EX [Amazon Games App]
  • February 27: Redemption Reapers [Epic Games Store]
  • February 27: Yes, Your Grace [GOG Code]

Jesi li pokušao da napraviš novi nalog na poljskom amazonu ili si se logovao sa nalogom koji si ranije imao na amazonu? Ja sam pre dve godine aktivirao prime preko poljskog amazona i nije mi tražio njihove podatke. Koristio sam stari nalog koji sam imao na amazon.de. Prime preko poljskog amazona plaćam godišnje 49 PLN (oko 12 EUR) preko naše kartice.

Pitao me je već neko preko pm kako koristim poljski prime, pa sam mu tada poslao opis.
Novi nalog na poljskom Amazonu. Nisam imao USA nalog na tom mejlu.

GoG kodovi

BioShock Infinite Complete Edition
3TLR3D6565C3A4CA04

The Talos Principle: Gold Edition
HPT458CC0488A56D7F

Blood West
53L457AAC09284AD9C

Hvala za Talos

Ljudi, imate sad Red Dead Redemption 2 na legalnoj prodavnici Greenmangaming, za 13.05$, DRM Rockstar Social Club i Epic Games, novi historical low posle onih 14.99$ na Steamu pre koju nedelju, a ima i Ultimate za 17.40$. ovo za 13$ je sad bas dzabe...

Nazad
Vrh Dno