A ne no najbolje kad neko ima problem sa nekim uređajem neka ćuti! Pa za ovo služe forumi, da se vide prednosti i mane, to što tebe ili mene ne zanima ne znači da neće pomoć nekoj osobi da ih uzme ili ne uzme, da sazna više o samom uređaju..Ma ne rusis nego stalno neki problemi i zamerke. Da li citao da se neko toliko zalio pre tebe? Nije problem sto se zalis nego vidim da ti nisu legle. U tom slucaju ih zamenis i resis problem. Ne razumem sta znaci svaki post neko kukanje? Mislis da smo mi svi zadovoljimo 100% ? Da li cujes nekog da stalno nesto kuka? Covece,pokusao sam lepo s tobom ali ne vredi . Smaras a nikoga ne interesuje.
Ma kako nisu dobre ali sad su APP2 stvarno povoljne jedino što je logičnije dodati 50-70€ i uzmeš najnovije APP3.Ma jok, kaki APP2 🙂. APP3 su sasvim dobre slušalice, posle 10+ dana korišćenja mogu da ponovim da sam zadovoljan njima, još kad bi me zaobišli ovi glupi glitch-evi to bi bilo sjajno.
E sad sam sam sve cuo,ja branim Apple? Onda nisi pratio sta ja pisem o njima al ok,ko ce ispratiti sve. Pa nisam mislio nista lose,vidim da nije zadovoljan od starta i da ih stalno uporedjuje sa drugim. Zato sam mu i rekao da batali ove i uziva u onima koje mu odgovaraju. Ne znam zasto bi morale biti Apple,naravno da ima boljih ili nema,ako slusas sektase iz Apple-a.
Nisam odavno u iStyle-u ali da, servis ima posebnu mašinu u kojoj mogu da testiraju slušalice ali takođe se može dogoditi da se kvar u tom trenutku ne evidentira, jer kao što reče korisnik, 99% je ok. Moraće da sačeka da kvar postane ili češći ili konstantan. Ali takođe ne mora da znači da je mikrofonija posledica kvara. Može biti eksternih faktora, može dolaziti od telefona.Bolje bi bilo da se to desava sa non Apple uredjajima. To si u pravu,bolje da ne rade stalno nego ovako. Pitanje da li u servisu neko ima znanja,zivaca da cacka. Mozda imaju neki uredjaj koji to moze detektovati. Trebalo bi pitati onog coveka iz Istyle sto je stalno u temi servis. Valda @mikenziyu je nick.
Jedna od opcija da vidis na Find My gde si je izgubio, pa odeš i uzmes je 🙂Izgubio sam desnu slušalicu od 3 pro modela. Koje su mi opcije? Da li može da se kupi negde samo ta ili ne?
To nije opcije jer se ispraznila i ne može da se locira.Jedna od opcija da vidis na Find My gde si je izgubio, pa odeš i uzmes je 🙂
Nisi jedini kome se to desava. Drugar iz Austrije kupio u Apple Store APP 3 i povremeno mu se desi kao nekakvo pucketanje na jednoj od slucalica. Nosio ih je na reklamaciju ali u tom trenutku je sve bilo ok.Nakon skoro pune tri nedelje u kojima su me APP3 super služile, opet se pojavila mikrofonija u levom uhu, koja me evo izluđuje celo jutro. Evo dok pišem ovu poruku, kao raducka uz čangrljanje, ide neka muzika, i onda odjednom samo prodoran zvuk visoke frekvencije kroz mozak. Pošto se jedini ovde žalim na taj problem, moguće da mi je zapao faličan primerak. Hvala dragom Apple-u. Danas imam neke Teams sastanke, nadam se da me neće ostaviti na cedilu.

Stigle mi pro 3, jedna stvar me zanima.To je bagatela.
Uzmi AC+ i ne beri brige 🙂Stigle mi pro 3, jedna stvar me zanima.
Nove su, kad sam ih povezao vidim da limited warranty startuje 12.03., a kupljene su 30.03.
Odakle oni vuku ove datume kad je u pitanju direktna prodaja od mediamarkta i ja sam ih prvi otvorio i aktivirao?
Nije u sustini problem 18 dana razlike ali je vise kao princip neki i eto da znam zasto se to desava
Odakle oni vuku ove datume kad je u pitanju direktna prodaja od mediamarkta i ja sam ih prvi otvorio i aktivirao?
Nije u sustini problem 18 dana razlike ali je vise kao princip neki i eto da znam zasto se to desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari