Šta je novo?

AirPods Pro

I daaa. Ko planira kupovinu APP2 nemoj da proba APP3 jer kažu da je razlika jako, jako velika, pogotovo u pogledu ANC pa da se ljudi eventualno ne bi smorili.

Nekoliko poslednjih komentara kolega na temi uopšte ne idu u prilog APP3. Izgleda da Apple još jednom želi da nam proda mu* za bubrege. A ovo je baš debakl, da slušalice od 100-150 eura mogu parirati APP3-u u pogledu zvuka i ANC-a.
Ima svega na internetu. Konkurencija airpods pro3 su Bose quietcomfort i Sony xm5, kakav crni huawei, anker...

Mislim da je glupo sad kupiti APP2. Bolje dodati za APP3 i miran si.
I daaa. Ko planira kupovinu APP2 nemoj da proba APP3 jer kažu da je razlika jako, jako velika, pogotovo u pogledu ANC pa da se ljudi eventualno ne bi smorili.
Pa... Da su APP3 toliko superiornije od APP2, proizvođač bi prvi odrapio im cenu da uši klamću. Ovako, kad je APP2 juuust-fine (pogotovo sa firmw. 8B14c), onda je zapravo APP3 = AkoProđeProđe3. Savremeno, too hyped.

Pa superiornije su u svakom smislu, bolji ANC, bolja baterija, meni nebitno ali većina se slaže da je bolji zvuk, takođe većini (i meni) više odgovara ergonomija trojke. Ja ne vidim nikakav preterani hype, vidim uobičajeni marketing kao za svaki novi proizvod koji izađe. Teorija o ceni je besmislena, svaki proizvođač pozicionira cenu u odnosu na tržište i onoliko visoko koliko smatra da može da ima dobru prodaju, uz maksimalnu zaradu. Da li veruješ da je dvojka u stvari bolja od trojke, a apple pokušava da prevari sve marketingom?

Znam par ljudi koji su onako baš zaluđeni i imaju one Ultra Apple satove i godinama imaju APP2.
Svi su mi oni rekli iste reči kao ti- da nisu APP3 bolje već superiornije u svakom pogledu.

...Da li veruješ da je dvojka u stvari bolja od trojke, a apple pokušava da prevari sve marketingom?
Verujem da je Apple ponudio novo, isključivo jer je bilo očekivano - cenovno, 3 su skuplje tek za 20-ak €. Tolk'o su i "superiornije" (a "pomalo" i samo zato što su novije).
Pa da su tolk'o nadmoćne, imale bi H3, mrdanjem ušiju bi radio ApplePay bre, cena bi im bila >100€+.
Ko kupuje novo, pametan izbor jest' APP3, al' su (pre)mršav upgrade za APP2. Da bude gore, hype je od korisnika, proizvođački marketing nije ni potreban.

Imaš li ti išta od slušalica koje pominješ?

2 trenutno, ćerka 3 - i njoj su one najbolje. Eh, biće da nisam kadar sagledati celovito proizvod - od osobenosti emitovanja muzike slušalica ne idem dalje, tako je još od učešća u "Muzičkom toboganu" 80-e, ostarilo se, nisam baš merodavan... 😮‍💨

Zanemarite clickbait naslov/thumbnail, ko hoće neka pogleda.

Nazad
Vrh Dno