Ima svega na internetu. Konkurencija airpods pro3 su Bose quietcomfort i Sony xm5, kakav crni huawei, anker...Nekoliko poslednjih komentara kolega na temi uopšte ne idu u prilog APP3. Izgleda da Apple još jednom želi da nam proda mu* za bubrege. A ovo je baš debakl, da slušalice od 100-150 eura mogu parirati APP3-u u pogledu zvuka i ANC-a.
Mislim da je glupo sad kupiti APP2. Bolje dodati za APP3 i miran si.
Pa... Da su APP3 toliko superiornije od APP2, proizvođač bi prvi odrapio im cenu da uši klamću. Ovako, kad je APP2 juuust-fine (pogotovo sa firmw. 8B14c), onda je zapravo APP3 = AkoProđeProđe3. Savremeno, too hyped.I daaa. Ko planira kupovinu APP2 nemoj da proba APP3 jer kažu da je razlika jako, jako velika, pogotovo u pogledu ANC pa da se ljudi eventualno ne bi smorili.
Verujem da je Apple ponudio novo, isključivo jer je bilo očekivano - cenovno, 3 su skuplje tek za 20-ak €. Tolk'o su i "superiornije" (a "pomalo" i samo zato što su novije)....Da li veruješ da je dvojka u stvari bolja od trojke, a apple pokušava da prevari sve marketingom?
@Nenad22 Hvala na pojašnjenju. Da li je moguće taj previše izraženi V shaped EQ korigovati nekim, recimo, budućim update-om APP3 firmvera? Svrbe me prsti i verovatno ću kupiti APP3 da bih ih uporedio sa svojim Bose QC 2 earbuds-ima, pa, ukoliko zvuk na APP3 bude inferioran spram Bose-a, bilo bi dobro imati neku trunku nade da se to može popraviti update-om firmvera.
Sad videh ovo, nacelno se slazem - jeste losija baterija (ima i toga sto su mi godinu i jace stare, i nisu se stedele) ali jos ne vidim scenario u kom sam na slusalicama 4h uzastopno da ne mogu ni na 20min da ih spustim da se pune, ono barem dok sam u WC-u ako nista drugo.Mada Huawei-u je baterija velika mana, do 4.5h je na granici prihvatljivog, APP2 traje 6h, APP3 8h.
Imaš za 265e u BGIzvinjenje kolegama što u poslednjih par dana previše pišem na temi. Nameračio sam se uzmem APP3, to je očigledno
Pitanje za iskusnije KP kupce - kod par renomiranih subotičkih dilera sa par hiljada pozitivnih ocena, APP3 koštaju ispod 250 eura, dok recimo popularni beogradski KP dileri drže cenu koja je 20% viša. U stvarnosti, radi se o razlici od 40-ak eura, što stvarno nije suma zbog koje bi čovek rizikovao da bude prevaren. Ali pitam se - da li je to legitimna priča, ovih sa nižom cenom? Nekako ne mogu da verujem da bi neko kompromitovao KP reputaciju i par hiljada pozitivnih ocena da bi uvaljao nekoliko kopija APP3 (kojih ima ko pleve na KP za par hiljada dinara) i ućario par stotina eura.
Da, ovo je cest slucaj, i meni se desilo, ali je rekao da ce pokriti tih 3-4 meseca sto fale za celu godinu. Sada sta bi bilo, ne znam. Takodje onda ne mozes AC+ uzeti, ali aj, zurio sam.Uzeo sam APP1 u BG,lokalni diler i nikad vise. Slusalice ,izgleda idu ,sto se tice garancije, od kad ih kupis a ne aktiviras. Izgubio sam 4 i po meseca od jednogodisnje garancije. Ovde imas srece jer ne mogu biti starije od 2 meseca. Uglavnom,nikad vise na KP. Neki dan uzeo u Istyle,2g garancije,ne razmisljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari