Šta je novo?

AirPods Pro

Ranije trenažne sprave su imale štipaljku za uvo sa žičanom vezom. Posle su došle one sa pločom za dlanove i sličnim načinima merenja.
Ako se ne baviš sportom isključiš, ako se baviš glupo je onda objašnjavati korsit merenja pulsa :)
Meni to u ovim mojim godinama ne znači ništa ali računam da je to u belom svetu, pa i kod nas sada, jedna izuzetno korisna funkcija. Da ne spominjem bolji ANC, transparentni mod, korekciju sluha... Ima da se prodaju ko blesave kao i obično. Sat je npr. po mom mišljenju najgora moguća stvar koju možeš da nosiš dok se baviš sportom ili radiš, mislim na malo ozbiljniju upotrebu.
Mali je trenutno u fazonu da mu ne uzimam nove pro dok negde ne isproba. Zadovoljan je trenutno sa dvojkom. Taman ako burazer bude bio u USA oko nove godine, biće prilično jeftinije.

Sat je po mom misljenju jedna od boljih mogucih stvari koju mozes da nosis dok se bavis sportom(ako izuzmemo borilacke vjestine) ili radis. Mjeri ti sve sto treba da mjeri(ne vjerujem da bas nesto previse odstupa od profesionalnih uredjaja a mogucnosti poput citanja mejlova, telefoniranja ili pracenje pretrcanih kilometara uz pomoc sata, mnogo govori.

Kad su se tek pojavili kod nas pametni satovi, bio sam stava da nikad to necu staviti na ruku. Samo klasika. Kako sam probao, izmijenjao i samsung i huawei i evo sad 4 model apple watch nosam. I navikao se da ne znam kako bih bez sata.

Sat je npr. po mom mišljenju najgora moguća stvar koju možeš da nosiš dok se baviš sportom
Zbunjuje me ovo kvotovano, kao i izneto stanovište da je bolje nositi slušalice nego sat kad se baviš sportom. Može li se pomoću slušalica pratiti prolazno vreme na km kada imaš trening trčanja?
Šta znam, za bilo kog ko iole ozbiljnije trči sat je baš važan gedžet, x puta važniji od slušalica.

Imam loša iskustva osim npr. kada igram šah :)
Naravno da ne možeš da gledaš u njih ali imaš alarme npr. Kod svakog treninga tokom dugog niza godina, bar u mom slučaju, si skoncentrisan na postizanje cilja a gledaš rezultate kada završiš. Pogledaj malo maratonce i momenat kada gledaju u sat, na startu i momentu kada pređu cilj. Sve između je prilično opasno iz zdravorazumskih razloga. Nije često da se dešava ali može da se desi. Prolazno vreme ako brzo trčiš... samo napred i gledaj ga :) Zato i postoje treneri i semafori ako je toliko ozbiljno.
Sve je ok kod rekrativnog trčanja, partije tenisa i sličnog... Ko voli neka koristi, nemam ništa protiv. Samo da obrazložim uvedenu opciju i njeno pominjanje u kontekstu gluposti. Nisam hteo da Vam kidam narukvice :)

Nazad
Vrh Dno