Ma isto drug, ništa ne možeš sad..Bolje je bilo dok nisu usli u Bosnu. Barem sam imao povezanu karticu i mogao da placam sa njom, sada mi je sve blokirano![]()
Za kraj gospodin Udo Muller navodi da će Aircash započeti sa svojim uslugama u proljeće ove godine u BiH, što će popratiti zvaničnim objavama i intenzivnim marketinškim kampanjama.Neke nove info za Bosnu ?
Sporo ovo ide, prošlo je već 40-50 dana, bilo je priča početkom Marta mjeseca, evo 24 i ništa ?
Ne zna još uvek Udo Müller sa kakvom bandom od insitucija na Zapadnom Balkanu ima posla.Za kraj gospodin Udo Muller navodi da će Aircash započeti sa svojim uslugama u proljeće ove godine u BiH, što će popratiti zvaničnim objavama i intenzivnim marketinškim kampanjama.
![]()
Aircash dolazi u BiH: Donosimo detalje o uslugama zbog kojih neÄete ovisiti samo o bankama i bankomatima
U Bosni i Hercegovini bi uskoro trebale biti dostupne usluge kompanije Aircash, a tim povodom donosimo detalje o kakvim uslugama je rijeÄ. InaÄe, Aircash je reg...www.klix.ba
Oni su dobili licencu u BiH i to je to sto se tiče Agencije za bankarstvo. Na aircashu je sad sve, da aplikaciju uskladi da radi prema tamošnjoj regulativi, uvede KM i ostale usluge.Ne zna još uvek Udo Müller sa kakvom bandom od insitucija na Zapadnom Balkanu ima posla.
Mozda je negde zapelo u institucijama oko primene KM. Uglavnom, mislim da nece to tako brzo, ni u BiH ni u ostalim delovima Zapadnog Balkana.Oni su dobili licencu u BiH i to je to sto se tiče Agencije za bankarstvo. Na aircashu je sad sve, da aplikaciju uskladi da radi prema tamošnjoj regulativi, uvede KM i ostale usluge.
Zavisi šta hoćeš da platiš. Možeš platiti parking u Hrvatskoj, e-vinjete i sl.Jel ima nekih provizija? Npr na 50e
Pogledaj provizije AirCash usluga na njihovom sajtu.Jel ima nekih provizija? Npr na 50e
Pogledaj provizije AirCash usluga na njihovom sajtu.Mislio sam kad povucem pare sa kartice na aircash da li ima provizije ? A platio bih nek sajt za filmove 19e
Pa Payoneer je uglavnom B2B i B2C, a Aircash moze između fizičkih lica.I kakav je Aircash naspram Payoneera? Bolji ili gori?
Samo verificirani mogu, odužilo je se baš ovo za Bosnu i Hercegovinu.Ja nisam mogao da uplatim preko abona skoro.
udji u postavke kartice u Aircash app, mozda ie zakljucanaMeni danas ugasiše karticu na Apple Pay, nalog aktiviran preko bih dokumenata.
Da, tako bude kad se zaključa kartica.Aplikacija mi je na drugom telefonu koji je kući i nisam je ni dirao par dana, samo mi je jutros iskočila notifikacija od walleta da kartica više ne može da se koristi i da kontaktiram Aircash. Evo kako izgleda u walletu:
Pogledajte prilog 489378
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari