Šta je novo?

AirCash Srbija

Neke nove info za Bosnu ?

Sporo ovo ide, prošlo je već 40-50 dana, bilo je priča početkom Marta mjeseca, evo 24 i ništa ?

Bolje je bilo dok nisu usli u Bosnu. Barem sam imao povezanu karticu i mogao da placam sa njom, sada mi je sve blokirano :D

Neke nove info za Bosnu ?

Sporo ovo ide, prošlo je već 40-50 dana, bilo je priča početkom Marta mjeseca, evo 24 i ništa ?
Za kraj gospodin Udo Muller navodi da će Aircash započeti sa svojim uslugama u proljeće ove godine u BiH, što će popratiti zvaničnim objavama i intenzivnim marketinškim kampanjama.

Za kraj gospodin Udo Muller navodi da će Aircash započeti sa svojim uslugama u proljeće ove godine u BiH, što će popratiti zvaničnim objavama i intenzivnim marketinškim kampanjama.
Ne zna još uvek Udo Müller sa kakvom bandom od insitucija na Zapadnom Balkanu ima posla.

Ne zna još uvek Udo Müller sa kakvom bandom od insitucija na Zapadnom Balkanu ima posla.
Oni su dobili licencu u BiH i to je to sto se tiče Agencije za bankarstvo. Na aircashu je sad sve, da aplikaciju uskladi da radi prema tamošnjoj regulativi, uvede KM i ostale usluge.

Oni su dobili licencu u BiH i to je to sto se tiče Agencije za bankarstvo. Na aircashu je sad sve, da aplikaciju uskladi da radi prema tamošnjoj regulativi, uvede KM i ostale usluge.
Mozda je negde zapelo u institucijama oko primene KM. Uglavnom, mislim da nece to tako brzo, ni u BiH ni u ostalim delovima Zapadnog Balkana.

Pre bih rekao da oni to nisu stručni tehnički da usklade brzo.

Ja sam iz Srbije jel ja mogu da povucem pare sa moje mastercard postanske na aircash nalog i da platim nesto preko aircash-a

Mislio sam kad povucem pare sa kartice na aircash da li ima provizije ? A platio bih nek sajt za filmove 19e

I kakav je Aircash naspram Payoneera? Bolji ili gori?

Srbija maknuta iz popisa lokacija i onemogućeno deponovanje novca.
I kod nas kreću prilagodbe kao u BiH?

Uklonili su i Švajcarsku sa liste lokacija i podržanih dokumenata (a 5 godina vec imaju licencu i posluju u CH). Svajcarska je imala posebnu licencu jer nisu u EU/EEA.

Ovo mi nešto izgleda kao da će države koje su deo Aircash GmbH Austria (Svajcarska + UK + Zapadni Balkan) da dobiju odvojenu aplikaciju. Nadam se da gresim.

Aplikacija mi je na drugom telefonu koji je kući i nisam je ni dirao par dana, samo mi je jutros iskočila notifikacija od walleta da kartica više ne može da se koristi i da kontaktiram Aircash. Evo kako izgleda u walletu:
ac1.jpg

Evo sad vidim da mi je u aplikaciji kartica privremeno zaključana. Kada pokušam da je otključam piše došlo je do greške. Vidim da i na drugom forumu se javljaju ljudi da im je od jutros zaključana i da ne mogu da otključaju, tako da su definitivno oni nešto radili.

Biće moguća i gotovinska uplata u BiH vrlo uskoro, testira se na stranici abona. Verujem da će tako da bude i u Srbiji kada Aircash postane dostupan.

Screenshot 2025-04-27 at 14.50.14.png
Screenshot 2025-04-27 at 14.49.45.png

• Like
Reagovanja: S03
Nazad
Vrh Dno