Šta je novo?

AirCash Srbija

Da, ipak se može trošiti novac sa kartice, samo se ne može uplatiti na karticu.

Pozdrav, da li znate možda kada će vratit u funkciju Aircash u Bosni, i koji će biti način uplate, Abon?

Od sledeceg meseca idu pilot korisnici (pretpostavljam da su to korisnici koji su već registrovani i kojima je nalog ovaj mesec ograničen). Ali da trebaju da uvedu KM i slične stvari.

Video na 7:50 minuti.

Sad instalirao update Aircash aplikacije i može da se skenira Aircash Mastercard kartica. Dosad nije moglo.

Sad instalirao update Aircash aplikacije i može da se skenira Aircash Mastercard kartica. Dosad nije moglo.
Skeniranje da bi dodao karticu u aplikaciju? Ako na to mislis, to radi odavno. Ja sam tako dvije kartice dodao jos prosle godine...

Nije mogla da se doda kartica uopšte kad se išlo na aktivaciju kartice. Uvek je javljao grešku međutim sad greške nema i aktivira se kamera za skeniranje kartice. Toga pre nije bilo.

Nije mogla da se doda kartica uopšte kad se išlo na aktivaciju kartice. Uvek je javljao grešku međutim sad greške nema i aktivira se kamera za skeniranje kartice. Toga pre nije bilo.
Mozda ce da ide pilot testiranje kao sto je u BiH išlo? Da li ti je status promenjen sa “limited” na “verified”? Ako nije, iako aktiviraš karticu, nećeš moći da je koristiš.

Svima je limited i nama koji smo verifikovali nalog

Može da se koristi u Srbiji naravno, ali ako je registrovano sa EU (i BiH) dokumentima. Može i da se dopuni sa sprskim karticama.

Mislim da @Naci prećutkuje činjenicu da je svoj AirCash nalog registrovao još prvih dana rada AirCash-a sa dokumentima Republike Srbije pa zato može da koristi karticu, a članove ovog formuma dovodi u zabunu, tj. troluje.

Vjerovatno nije registrovao sa BiH dokumentima. U Srbiji nije ni moglo. Cim radi topup onda su vjerovatno EU dokumenti. Mada nema ni veze. Treba malo sacekati pa ce opet moci, bar za BiH dokumente.

Mislim da @Naci prećutkuje činjenicu da je svoj AirCash nalog registrovao još prvih dana rada AirCash-a sa dokumentima Republike Srbije pa zato može da koristi karticu, a članove ovog formuma dovodi u zabunu, tj. troluje.
Da reg sam se jos kad se pojavila app.

• Like
Reagovanja: uji
Ima li nekih naznaka kad bi mogla krenuti aplikacija da radi u Bosni i Hercegovini ?

Neke nove info za Srbiju?
Da li je moguće da ih NBS toliko koči?

Nazad
Vrh Dno