Trebalo bi sledeci mesec sudeci prema intervjuu generalnog direktora. Uplata kartično i gotovinski - abon.Pozdrav, da li znate možda kada će vratit u funkciju Aircash u Bosni, i koji će biti način uplate, Abon?
Skeniranje da bi dodao karticu u aplikaciju? Ako na to mislis, to radi odavno. Ja sam tako dvije kartice dodao jos prosle godine...Sad instalirao update Aircash aplikacije i može da se skenira Aircash Mastercard kartica. Dosad nije moglo.
Nalozi iz Srbije ne mogu da koriste karticu uopšteNije radilo za naloge iz Srbije.
Mozda ce da ide pilot testiranje kao sto je u BiH išlo? Da li ti je status promenjen sa “limited” na “verified”? Ako nije, iako aktiviraš karticu, nećeš moći da je koristiš.Nije mogla da se doda kartica uopšte kad se išlo na aktivaciju kartice. Uvek je javljao grešku međutim sad greške nema i aktivira se kamera za skeniranje kartice. Toga pre nije bilo.
Ja mogu da koristim karticu u Srbiji.Nalozi iz Srbije ne mogu da koriste karticu uopšte
Verovatno kao specijalan slučaj AirCash korisnika.Ja mogu da koristim karticu u Srbiji.
Mozes li dopuniti?Ja mogu da koristim karticu u Srbiji.
daMozes li dopuniti?
Da reg sam se jos kad se pojavila app.Mislim da @Naci prećutkuje činjenicu da je svoj AirCash nalog registrovao još prvih dana rada AirCash-a sa dokumentima Republike Srbije pa zato može da koristi karticu, a članove ovog formuma dovodi u zabunu, tj. troluje.
Naravno da je moguće da ih koči, kao i sve što je zarobljeno/zaustavljeno u Srbiji (Zapadnom Balkanu) i to po potrebi - sudstvo, policija, mediji, ... Ništa ni čudno, a ni novo.Neke nove info za Srbiju?
Da li je moguće da ih NBS toliko koči?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari