Luda kuća. Obične stvari moramo da radimo pomoću štapa i kanapa.Pa jednostavno. Kupio karticu u Bosni, kolega se verifikovao sa svojom ličnom kartom dok sam bio tu.
U roku od 10 minuta sam mogao da dodam karticu na aplikaciju.
Luda kuća. Obične stvari moramo da radimo pomoću štapa i kanapa.Pa jednostavno. Kupio karticu u Bosni, kolega se verifikovao sa svojom ličnom kartom dok sam bio tu.
U roku od 10 minuta sam mogao da dodam karticu na aplikaciju.
Tako je.Nije nigde rekao da je njegovo ime. Ja sam shvatio da je on skinuo aplikaciju, a verifikaciju na njegovom mobu je uradio njegov kolega, znači kolegino ime + dokumenti
Ovo se i meni desilo u jednoj lokalnoj prodavnici. Ne znam zašto kad je u pitanju MastercardPokušao sam da platim Aircash Mastercard karticom u DIS-u i nije mi prošlo, piše "Nepodržana kartica", dok sa Google Pay prolazi.
I neće jer mu ne treba, nije ni znao šta je Aircash. Mene je naravno zanimalo pa sam zato i uzeo karticu.A kako ce kolega da odradi svoju aplikaciju?
Pa sad ne znam koliko je to pametno.Tako je.
Nisam pretpostavio da će neko pogrešno da razume.![]()
Da, to ni meni nije jasno zašto ne prihvata fizičku karticu, a prihvata je preko Google Pay.Ovo se i meni desilo u jednoj lokalnoj prodavnici. Ne znam zašto kad je u pitanju Mastercard
Još nisam čuo da je Aircash tražio dodatnu verifikaciju naloga.Pa sad ne znam koliko je to pametno.
Meni je skoro paypal trazio verifikaciju naloga gde sam morao da slikam licnu i racun na svoje ime.
Sta ako ti tako nesto budu trazili iz Aircasha a kolega nije tu.
To je druga stvar ako nece, a kako mi kojima kolege i drugari hoce, isao sam pretpostavkom da hoce i on, bas glupo da ne koristi a ima mogucnost, a mi koji nemamo mogucnost, mi hocemo. To mi je uvek u zivotu bilo fascinantno da neko nece a moze dok drugi zeli to isto a ne moze.I neće jer mu ne treba, nije ni znao šta je Aircash. Mene je naravno zanimalo pa sam zato i uzeo karticu.
Vidim da vas je baš zainteresovala tema.![]()
Ma mene je u suštini samo zainteresovalo, imao želju da kupim iako verovatno neću često ni koristiti . Za online plaćanja svakako koristim Intesinu virtuelnu karticu.
Ovde prebacio nekih 20€ da vidim kako funkcioniše.
Ono što me pozitivno iznenadilo je da ne uzimaju čak ni proviziju za konverziju uz EUR u RSD što mnoge banke kod nas rade.
Ovo što u Bosni prodaju su ustvari "hrvatske" kartice sa brojem telefona hrvatske podrške, čak i na koverti piše "Samo za korisnike sa EU dokumentima"a važenje kartice je do 04/26
![]()
Nisu još ni BAM uveli iako su krenuli u BiH tako da ne treba očekivati ni RSD u skorijoj budućnosti.Da li imaju u planu RSD da dodaju. Imaju tursku liru kao valutu, a uslugu uopšte nije dostupna u Turskoj...
Bas kratak rok vazenja kartica jer im stoje ko zna gde. Kartica bi trebala da vazi od momenta aktivacije bar 2 do 5 godina.Ovo što u Bosni prodaju su ustvari "hrvatske" kartice sa brojem telefona hrvatske podrške, čak i na koverti piše "Samo za korisnike sa EU dokumentima"a važenje kartice je do 04/26
![]()
a sta kad zatraze onda ?Još nisam čuo da je Aircash tražio dodatnu verifikaciju naloga.
Pa bilo kojom debitnom/kreditnom Visom ili Mastercardom.Pitanje za aircash, napravio sam nalog, prosao verifikaciju, sad da li mogu i kojom karticom da dopunim nalog na aircash?
Iz Srbije sam.
Trebalo bi da moze, ja koristim otp mc, onoliko koliko zelim da prebacim na aircash prebacim na devizni racun i dopuni bez provizije. Ne moras imat evre da bi odradio topup al je bolje da ti banka ne radi konverzijuPitanje za aircash, napravio sam nalog, prosao verifikaciju, sad da li mogu i kojom karticom da dopunim nalog na aircash?
Iz Srbije sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari