Šta je novo?

AirCash Srbija

Znaci tvoje ime u aplikaciji a verifikacija prosla sa drugim imenom i dokumentima? :D

Nije nigde rekao da je njegovo ime. Ja sam shvatio da je on skinuo aplikaciju, a verifikaciju na njegovom mobu je uradio njegov kolega, znači kolegino ime + dokumenti

Tako je.
Nisam pretpostavio da će neko pogrešno da razume. :D
Pa sad ne znam koliko je to pametno.
Meni je skoro paypal trazio verifikaciju naloga gde sam morao da slikam licnu i racun na svoje ime.
Sta ako ti tako nesto budu trazili iz Aircasha a kolega nije tu.

Pa sad ne znam koliko je to pametno.
Meni je skoro paypal trazio verifikaciju naloga gde sam morao da slikam licnu i racun na svoje ime.
Sta ako ti tako nesto budu trazili iz Aircasha a kolega nije tu.
Još nisam čuo da je Aircash tražio dodatnu verifikaciju naloga.

I neće jer mu ne treba, nije ni znao šta je Aircash. Mene je naravno zanimalo pa sam zato i uzeo karticu.
Vidim da vas je baš zainteresovala tema. :D
To je druga stvar ako nece, a kako mi kojima kolege i drugari hoce, isao sam pretpostavkom da hoce i on, bas glupo da ne koristi a ima mogucnost, a mi koji nemamo mogucnost, mi hocemo. To mi je uvek u zivotu bilo fascinantno da neko nece a moze dok drugi zeli to isto a ne moze.
Sta ti je zivot...

Ma mene je u suštini samo zainteresovalo, imao želju da kupim iako verovatno neću često ni koristiti . Za online plaćanja svakako koristim Intesinu virtuelnu karticu.
Ovde prebacio nekih 20€ da vidim kako funkcioniše.
Ono što me pozitivno iznenadilo je da ne uzimaju čak ni proviziju za konverziju uz EUR u RSD što mnoge banke kod nas rade.

Ovo što u Bosni prodaju su ustvari "hrvatske" kartice sa brojem telefona hrvatske podrške, čak i na koverti piše "Samo za korisnike sa EU dokumentima" :D a važenje kartice je do 04/26

IMG-20240919-213417.jpg

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Sudeći po datumu važenja kartice (online pise da važi 4 godine, a tvoja manje od 2) za pretpostaviti je da je ta kartica(e) pakovana pre nego što su počeli prihvatati BIH dokumenta, pa zato taj natpis. Na mail odgovaraju da pored EU dokumenata prihvataju i dokumenta iz Švajcarske, Islanda, Lihtenštajna i BiH.

Meni je kod njih extra fora što za 3d secure verifikaciju kod plaćanja ne dolazi sms pa da moraš da kucaš brojeve, već samo iskoči notifikacija u app, ti je potvrdiš i to je to. Iz ovog razloga i što nema provizije ni kod plaćanja ni kod dopune baš sam se navukao da sve preko njih plaćam. Plus uzeo sam 3 kartice i vezao za nalog, jedna mi je samo za subscription servise, druga za ostala plaćanja na netu, treća za pos terminale.

U zavisnosti od banke može da da bude provizija na uplatu od strane banke (ne od Aircasha) jer nemaju RSD valutu već EUR, pa neke banke naplaćuju naknadu cca 1% na konverziju iz RSD u EUR.
A za plaćanja nema provizije.

Da li imaju u planu RSD da dodaju. Imaju tursku liru kao valutu, a uslugu uopšte nije dostupna u Turskoj...

Ma mene je u suštini samo zainteresovalo, imao želju da kupim iako verovatno neću često ni koristiti . Za online plaćanja svakako koristim Intesinu virtuelnu karticu.
Ovde prebacio nekih 20€ da vidim kako funkcioniše.
Ono što me pozitivno iznenadilo je da ne uzimaju čak ni proviziju za konverziju uz EUR u RSD što mnoge banke kod nas rade.

Ovo što u Bosni prodaju su ustvari "hrvatske" kartice sa brojem telefona hrvatske podrške, čak i na koverti piše "Samo za korisnike sa EU dokumentima" :D a važenje kartice je do 04/26

IMG-20240919-213417.jpg

Ovo je novo pakovanje, zavisi na koju "naletiš".

Screenshot 2024-09-19 at 21.40.10.png

IMG-20240919-213417.jpg
Bas kratak rok vazenja kartica jer im stoje ko zna gde. Kartica bi trebala da vazi od momenta aktivacije bar 2 do 5 godina.

Pa kolega mu, ako je u mogućnosti, ponovo odradi verifikaciju. Ili ako se ne želi cimati više, izignoriše mail i ugasi račun 😅

Pitanje za aircash, napravio sam nalog, prosao verifikaciju, sad da li mogu i kojom karticom da dopunim nalog na aircash?
Iz Srbije sam.

Pitanje za aircash, napravio sam nalog, prosao verifikaciju, sad da li mogu i kojom karticom da dopunim nalog na aircash?
Iz Srbije sam.
Trebalo bi da moze, ja koristim otp mc, onoliko koliko zelim da prebacim na aircash prebacim na devizni racun i dopuni bez provizije. Ne moras imat evre da bi odradio topup al je bolje da ti banka ne radi konverziju

Može naravno, ja dopunjavam sa Raiffeisen Visu, dopunjava bez problema.

Imam visa internet karticu dinarsku u postanskoj stedionici, svuda placam bez problema, ali na aircash nece.
Ima li negde u nekoj banci da se otvori virtualna kartica i da se dopunjava nekako online, jer ovu sto imam moram da idem svaki put u banku da uplatim na nju, pa onda mogu dalje da kupujem/placam online.
Aircash je ne prihvata.

aircash kartica nece da radi ako se ne aktivira preko app tj dodati je u app samo preko qr koda.... moras verifikovati nalog prvo

Otkrio sam u čemu je bio "problem" neprihvatanja fizičke kartice u marketima. Potpuno sam zaboravio da kod prvog korištenja karticu treba ubaciti i ukucati pin. :D

Nazad
Vrh Dno