Šta je Ininal kartica?Jel uspeo neko da dopuni Ininal karticu putem AirCashe-a? ☺️
mislim da je Turska app https://www.ininal.com/Šta je Ininal kartica?
Je li koristi neko sa foruma Ininal (https://www.ininal.com/en) i kakva iskustva ima?mislim da je Turska app https://www.ininal.com/
2750 lira mesečno limit, može preko Revoluta ili plati marketa da se dopunjuje. Korisna za plaćanje "iz Turske" prolazi na PSN store-u (tu sam testirao) a verovatno i kod ostalih (Netflix, Spotify itd).Je li koristi neko sa foruma Ininal (https://www.ininal.com/en) i kakva iskustva ima?
A kako nabaviti ininal Visa karticu? Je li šalju u Srbiju? Postoji li virtuelna kartica?2750 lira mesečno limit, može preko Revoluta ili plati marketa da se dopunjuje. Korisna za plaćanje "iz Turske" prolazi na PSN store-u (tu sam testirao) a verovatno i kod ostalih (Netflix, Spotify itd).
@S03 reče da može putem Aircashe-a da se dopuni, ali nisam skontao gde se unosi trinaestocifreni barcode u Aircashe app.
Virtualna samo, preko web-a se registrujes sa našim brojem, posle se loguj u app. App ima opciju samo za TR broj.A kako nabaviti ininal Visa karticu? Je li šalju u Srbiju? Postoji li virtuelna kartica?
Virtualna samo, preko web-a se registrujes sa našim brojem, posle se loguj u app. App ima opciju samo za TR broj.
Pa ne otvaraš račun u banci niti ga dobivaš (ni račun ni licni IBAN). Ima i ta opcija, ali za to već moraš ziveti tamo i piše da u tom slučaju šalju ugovor na adresu.Kad se udje u App pise dole ako nismo resident Turske da nastavimo registraciju na webu, pa ne mora odmah na webu.
Ja koliko znam prema zakonu nije dozvoljeno da mi imamo racune u inostranim zemljama bez saglanosti NBS*, ja sam zato i odustao od otvaranja istog.
* Osim u slucaju da smo rezident zemlje u kojoj taj isti racun otvaramo
Jesi uspeo da prebacis preko Aircashe-a na Ininal?Pa ne otvaraš račun u banci niti ga dobivaš (ni račun ni licni IBAN). Ima i ta opcija, ali za to već moraš ziveti tamo i piše da u tom slučaju šalju ugovor na adresu.
Piše da će Keks Pay na novim tržištima poslovati odvojeno od Erste banke, kao posebna kompanija.Možda zavisi i od George-a, na sva tri tržišta ga još uvek nema, a ne bi bilo čudo da kasni kod nas.
To je njihovo pravo da sa korporacijskog i logističkog aspekta na konkretnim tržištima formiraju zasebna preduzeća, koncept outsourcinga nije ništa novo, međutim, Erste/Sparkasse je defakto krovni pružalac platne usluge.Piše da će Keks Pay na novim tržištima poslovati odvojeno od Erste banke, kao posebna kompanija.
dodavanje do 5 kartica,placanje parkinga,e-vinjete,slanje kesa na iban,apple pay,google pay,slanje drugom useru direkno na aircash appKoje su inace prednosti AirCash-a? Probao sam da zamislim ali nisam naisao na odgovor![]()
Pa npr treba neko iz US da ti posalje pare, ako obojica imate npr Aircash/Revolut onda nema provizije.Koje su inace prednosti AirCash-a? Probao sam da zamislim ali nisam naisao na odgovor![]()
Je li to vazi za sve Revolut transfere iz US ka bankovnim racunima u SEPA ili ... ? Moze li malo detaljnije?Pa npr treba neko iz US da ti posalje pare, ako obojica imate npr Aircash/Revolut onda nema provizije.
Ok hvalaPa npr treba neko iz US da ti posalje pare, ako obojica imate npr Aircash/Revolut onda nema provizije.
Ako je u pitanju instan transfer ala NBS-ov "Prenesi" onda nema provizije bilo odakle saljes i gdje saljes ako koristite istu aplikaciju. Za instant transfer treba ti ili broj telefona/mail od onoga kome saljes ili revtag(username) a moze i preko qr koda. U ovom slucaju se ne koristi broj racuna(IBAN) Ovo je za Revolut.Je li to vazi za sve Revolut transfere iz US ka bankovnim racunima u SEPA ili ... ? Moze li malo detaljnije?
Ali kako su US Revolut i AirCash povezani? Razumeo sam te da neko ko ima US Revolut moze da posalje dolare na AirCash.Ako je u pitanju instan transfer ala NBS-ov "Prenesi" onda nema provizije bilo odakle saljes i gdje saljes ako koristite istu aplikaciju. Za instant transfer treba ti ili broj telefona/mail od onoga kome saljes ili revtag(username) a moze i preko qr koda. U ovom slucaju se ne koristi broj racuna(IBAN) Ovo je za Revolut.
Ne, ako radis instant onda mora ista banka. Gdje sam to napisao da moze?Ali kako su US Revolut i AirCash povezani? Razumeo sam te da neko ko ima US Revolut moze da posalje dolare na AirCash.
Kada si napisao: "Pa npr treba neko iz US da ti posalje pare, ako obojica imate npr Aircash/Revolut onda nema provizije.", razumeo sam da neko ko ima US Revolut moze da posalje dolare na AirCash, pa sam zbog toga pitao da otklonim nedoumicu.Ne, ako radis instant onda mora ista banka. Gdje sam to napisao da moze?
Odgovori li šta Hrvoje?pitah Hrvoja pa kad mi odg ^_^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari