Šta je novo?

AirCash Srbija

Aktivirah i ja Aircash. Nije los za online plaćanja, Netflix upravo platih 😁

Današnja vest vezano za SEPA i Srbiju:

Kada je reč o Jedinstvenom području plaćanja u evrima (SEPA), Kopman je ocenio da svi partneri žele da budu deo SEPA, a da su Crna Gora, Albanija i Severna Makedonija u fazi kada su, prema sopstvenoj proceni, završile reforme, dok druge zemlje rade na tome.

Na pitanje šta je sa Srbijom, Koplan je rekao da naša zemlja (Srbija) radi na tome. "Mislim da rade na tome, apsolutno, i voleo bih da vidim da napreduju", naveo je Kopman. On je istakao da je to nešto "izuzetno pozitivno".

"To znači da bi svaki građanin Zapadnog Balkana koji živi u zemlji koja je u SEPA, u smislu transfera, živeo u Evropskoj uniji. Finansijski biste bili kao svaki drugi građanin EU", poručio je Kopman.

Izvor:

Ukratko - Srbija možda postane članica SEPA 1. januara 2025. godine.

Poslednja izmena:
Ne znam sta misli kada kaze reforme al Srbija koliko ja znam jedina ima instan sistem za placanje a bez toga ne mozes u SEPA(bar su tako govorili prije par mjeseci)

Imali su neki event u Portugalu. Na mapu su dodali BiH, ali Srbiju nisu.

IMG-5832.jpg

Nije zvanično, ali krenuli su sa TV reklamama "Aircash uskoro u BiH".

Ako uzmem aircash u Francuskoj, da li bez problema mogu da topup sa srpskih kartica?

Jedna od direktorki AirCash S ce biti na CEO samitu u Sava Centru 3.12. mozda bude vesti nekih.

Da li ima negde gde moze da se vidi sta je CEO Aircasha pričala na CEO samitu?

Da li ima negde gde moze da se vidi sta je CEO Aircasha pričala na CEO samitu?
Da, ako se plati:

Nazad
Vrh Dno