Prolazi ali je account limited.Da li je servis zvanicno proradio kod nas? Verifikacija prolazi sa nasim dokumentima?
Za očekivati, jer u Srbiji još nisu počeli da rade zvanično. Biće valjda i Srbija na mapi od januara.Imali su neki event u Portugalu. Na mapu su dodali BiH, ali Srbiju nisu.
Ni u BiH nije još zvanično, ako se ne varam.Za očekivati, jer u Srbiji još nisu počeli da rade zvanično. Biće valjda i Srbija na mapi od januara.
Bitno je da dodaju BAM valutu i eventualno racunNije zvanično, ali krenuli su sa TV reklamama "Aircash uskoro u BiH".
da moze ali moras prvo verifikovati nalog sa eu papirima srpska dokumenta jos uvek ne prihvataju u potpunosti.Ako uzmem aircash u Francuskoj, da li bez problema mogu da topup sa srpskih kartica?
Imam hr pasoš. Hvalada moze ali moras prvo verifikovati nalog sa eu papirima srpska dokumenta jos uvek ne prihvataju u potpunosti.
Ne nadaj se nista pre januara, u najboljem slucaju.Stigli mi do polovine novembra, još ništa…
Jedna od direktorki AirCash S ce biti na CEO samitu u Sava Centru 3.12. mozda bude vesti nekih.
pitah Hrvoja pa kad mi odg ^_^Oni su ucinili sve sto je u njihovoj moci trenutno, po najnovijim informacijama i dalje cekaju dozvolu od NBS (info od 15.11.), mozda su je do sada vec i dobili
Ne verujem da će odgovoritipitah Hrvoja pa kad mi odg ^_^
odakle znas ? do sad mi je sve odgNe verujem da će odgovoriti![]()
Pa sta si ga pitao do sada i na koji nacin si ga kontaktirao?odakle znas ? do sad mi je sve odg![]()
pa znam ga od osnivanja aircasha culi smo se par puta telefonom on je mene zvaoPa sta si ga pitao do sada i na koji nacin si ga kontaktirao?
Super! Javi nam kad dobiješ neki info od njega o datumu početka rada AirCash u Srbijipa znam ga od osnivanja aircasha culi smo se par puta telefonom on je mene zvao![]()
Da, ako se plati:Da li ima negde gde moze da se vidi sta je CEO Aircasha pričala na CEO samitu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari