Šta je novo?

AirCash Srbija

Ne moze se aktivirati kartica sa nasim nalogom, verifikovanim nasim dokumentima.

Kazu da u Bosni moze tako da je to mozda neko resenje ako se poznaje neko tamo.

to kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?
Znaci prvo treba Verify sa Eu documentom, posle da kupim karticu to stize ko zna kad pa posle uvezati pa psole mogu da podignem para?
Meni sad lakse da saljem nekom 196eu aircash a on mene 12000din na dinarski racun, i to je to.
al svakako hvala za odgovore
196e je 23000 i nesto sitno ;)

@adaada jesi li možda probala opcijom withCash da skeniraš barkod na Intezinom bankomatu (isplata novca pomoću koda, ako ta opcija uopšte postoji)? 🤔 PBZ je njihova podružnica u Hrvatskoj pa možda postoji mogućnost.

Cao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
Imam ja aircash
Cao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
Imam ja aircash
Mozemo biznis lupit

Registrovali su firmu u Srbiji pod imenom “Air Cash S d.o.o” pa se ja nadam da ce uskoro moći da koristimo i mi njihove usluge.
Da. Rekli su do kraja godine Srbija i BiH. Samo me čudi da nisu u Srbiji još počeli “testirati” uslugu.

I u BiH su morali registrovati posebnu firmu “Aircash BH Banja Luka” i “Aircash AC Mostar”.

Da. Rekli su do kraja godine Srbija i BiH. Samo me čudi da nisu u Srbiji još počeli “testirati” uslugu.

I u BiH su morali registrovati posebnu firmu “Aircash BH Banja Luka” i “Aircash AC Mostar”.

Jedina razlika je to sto je u Srbiji firma registrovana jos davne 2020. godine, dok je u BiH registrovana 2023.

Koliko sam upućen najava da AirCash stiže u Srbiju je objavljena isti dan kao i za BiH, ali za Srbiju ništa osim toga nisu rekli.

Valjda će biti u toku jeseni. Stvari bi olakšao ulazak u SEPA sistem koji se “očekuje do kraja 2024. godine”.

Tipujem da će AirCash u Srbiji zvanično početi sa radom u januaru 2025. godine.

Evo, sad gledah neki intervju sa CEO-m AirCash-a u kom je u februaru ove godine rekao da će svako korisnik dobiti IBAN do kraja maja, ali koliko vidim za sada od toga ništa.

ja koristim Aircash normalno u Srbiji placanja rade ok mozda cak i brze od ostalih nasih banaka koji podrzavaju Google Pay.

ja koristim Aircash normalno u Srbiji placanja rade ok mozda cak i brze od ostalih nasih banaka koji podrzavaju Google Pay.
Pa rade plaćanja sa bilo kojim fintechom u Srbiji. Ono što ne radi jest verifikacija da bi mogao išta plaćati 😅 ne možeš aktivirati AC karticu sa srpskim dokumentima (ti kažeš da jesi pre par godina, verovatno je bio neki bug). Sad definitvno nije moguće.

A kada si ti taj isti nalog otvorio? Trenutno je moguće otvoriti nalog sa Srpskim dokumentima, ali većina funkcija nije omogućena ukoliko se nalog verifikuje sa Srpskim dokumentima (pa ni korišćenje njihove kartice).
1723488861315.png

Dodan srpski jezik ili je bio i pre?

Dodan srpski jezik ili je bio i pre?

Ne znam kako si došao do te stranice, ali ako se sa home strane AirCash-a (https://aircash.eu) ode na stranu posvećenu njihovoj MasterCard kartici (https://aircash.eu/mastercard-card/) srpskog jezika u gornjem desnom uglu nema.

Nazad
Vrh Dno