Da, verovatno jesen-zima.Zar nije bilo reci da AirCash ove godine ulazi potpuno na trziste Srbije?
Da, verovatno jesen-zima.Zar nije bilo reci da AirCash ove godine ulazi potpuno na trziste Srbije?
Pa eto neki ovde govore da navodno može… a većina nas se uverilo da nije moguće.Ne moze se aktivirati kartica sa nasim nalogom, verifikovanim nasim dokumentima.
196e je 23000 i nesto sitnoto kad mi stize ako kupim? za 2-3 nedelje?
Znaci prvo treba Verify sa Eu documentom, posle da kupim karticu to stize ko zna kad pa posle uvezati pa psole mogu da podignem para?
Meni sad lakse da saljem nekom 196eu aircash a on mene 12000din na dinarski racun, i to je to.
al svakako hvala za odgovore
znam. zato sam pisala da ako neko koristi i ima dinarski racun ja saljem 23000din aircash, a on mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi. da podignem bar malo196e je 23000 i nesto sitno![]()
Imam ja aircashCao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
Imam ja aircashCao svima.
Ja imam 196eu na aircash.
Dali ima tu neko ko koristi aircash pa da uradimo neki biznis.
Ja saljem 196eu aircash a ti mene 12000din na dinarski racun. meni i tako vredi.
Ako neko zainteresovan nek javi.
Hvala.
kako nije moguce ? :OPa eto neki ovde govore da navodno može… a većina nas se uverilo da nije moguće.
Imam ja aircash
Imam ja aircash
Mozemo biznis lupit
Registrovali su firmu u Srbiji pod imenom “Air Cash S d.o.o” pa se ja nadam da ce uskoro moći da koristimo i mi njihove usluge.Da, verovatno jesen-zima.
Da. Rekli su do kraja godine Srbija i BiH. Samo me čudi da nisu u Srbiji još počeli “testirati” uslugu.Registrovali su firmu u Srbiji pod imenom “Air Cash S d.o.o” pa se ja nadam da ce uskoro moći da koristimo i mi njihove usluge.
Da. Rekli su do kraja godine Srbija i BiH. Samo me čudi da nisu u Srbiji još počeli “testirati” uslugu.
I u BiH su morali registrovati posebnu firmu “Aircash BH Banja Luka” i “Aircash AC Mostar”.
Pa rade plaćanja sa bilo kojim fintechom u Srbiji. Ono što ne radi jest verifikacija da bi mogao išta plaćati 😅 ne možeš aktivirati AC karticu sa srpskim dokumentima (ti kažeš da jesi pre par godina, verovatno je bio neki bug). Sad definitvno nije moguće.ja koristim Aircash normalno u Srbiji placanja rade ok mozda cak i brze od ostalih nasih banaka koji podrzavaju Google Pay.
ja koristim Aircash normalno u Srbiji placanja rade ok mozda cak i brze od ostalih nasih banaka koji podrzavaju Google Pay.
Da, ja sam dobio sličan odgovor kad sam pitao sam zašto nemam sve funkcije omogućene.A kada si ti taj isti nalog otvorio? Trenutno je moguće otvoriti nalog sa Srpskim dokumentima, ali većina funkcija nije omogućena ukoliko se nalog verifikuje sa Srpskim dokumentima (pa ni korišćenje njihove kartice).
Pogledajte prilog 453804
Napisali su mi dodatan mejl u kom su rekli da nemaju dodatne informacije sto se tiče proširenja na Srpsko tržište, pa postoji mogućnost da ćemo ipak morati sačekati duže vreme.Da, ja sam dobio sličan odgovor kad sam pitao sam zašto nemam sve funkcije omogućene.
Pogledajte prilog 453811
bukvalno kad je app pocela da radi odmahA kada si ti taj isti nalog otvorio? Trenutno je moguće otvoriti nalog sa Srpskim dokumentima, ali većina funkcija nije omogućena ukoliko se nalog verifikuje sa Srpskim dokumentima (pa ni korišćenje njihove kartice).
Pogledajte prilog 453804
Ne znam kako si došao do te stranice, ali ako se sa home strane AirCash-a (https://aircash.eu) ode na stranu posvećenu njihovoj MasterCard kartici (https://aircash.eu/mastercard-card/) srpskog jezika u gornjem desnom uglu nema.Dodan srpski jezik ili je bio i pre?
![]()
Aircash Mastercard Prepaid kartica
Iskoristi sve prednosti koje ti pruža Aircash Mastercard prepaid kartica. Aircash Mastercard prepaid kartica bez papirologije i bez troškova.aircash.eu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari