Šta je novo?

AION

Nema veze sto koristi lumiel's, to je recimo meni prekopotrebna stigma za grind, posto ne zelim da svakog trenutka sedim i odmaram manu, nemam zivaca, a i ovako brze ide. Inace, navatao sam pesak u bubregu i malo zapalenje pluca te se odmaram malo od igre, burazer ce da mi grinda neko vreme dok mene ovo ****** ne prodje. Craft oprema je na lvl43 neophodna, jer za pvp bez nje ne moze (moze samo da se sanja neki gold drop od chieftana a da ne spomenem neko gold drop u SR). Inace nemoj da farmas gold mac, nemas potrebe koncentrisi se na lvlovanje, te na lvl43 uzmes betoni i ako budes imao para uzmes nuaka fang (i betoni sword), i do jaja kombinacija.. I ja sam skroz los sa kesom, trenutno imam samo 15mil sto je veruj mi smesna cifra ako hoces Fenris set na lvl50.. No dobro, gold ne planiram da kupujem, grcicu sa parama kako znam i umem xD

ej ljudi..jedno pitanjce za vas...verovatno glupo ali ako može komentar..
..warmasteru spomenuo si u par navrata gold buying..znam da ovi iz nc softa su banovali hiljade accounta koji su koristili botove,pa me interesuje da li postoji mogućnost da banuju nekog ko je kupovao gold?..nemam nikakvog iskustva sa kupovinom golda...nisam to ranije ni radio u wowu a ni sada u aionu...ne vidim kako mogu da znaju da li je neko kupio gold ili ne?..osim možda ako se ne radi o nekoj nenormalnoj sumi...?..ili možda mogu da uđu u trag accountu sa koga se prodaje gold,pa da ukoliko ti stigne mail sa tog accounta znaju da si kupovao gold?....

Ovako ;). Ni ja ne kupujem gold jer se u mmo igrama znam igrati sa ekonomijom, vestackim inflacijama itd ;). Odg na pitanje je ne, jer su to trade transakcije i kupuj od gold sellera koji ne shout-uju vec ti salju whisper ;). Bot je skripta pa mogu da otkriju da li si koristio bot-a ili ne ;)

Ja sam jednom kupio gold (1 mil kinaha) i dobio 2 mil kinaha jer su mi greskom isporucili 2 puta :D Inace ziv sam i zdrav sam :)

Vecina gold sellera u MMO igrama su GM-ovi koji dodatno zaradjuju :).

Ahhh udarih i lvl50 :). Pocinjem fenris quest :). Nekako jedva cekam da budem naj OP klasa u abyssu sa 10k HPa uz fenris xD

aionsource.com ima keylogger, ako je neko isao, neka proveri racunar sa malware i virus programima za svaki slucaj...

Hakovan

Ja sam odustao od Aiona .... previse glupih ljudi na jednom mestu .... a i nemam vremena da grindam za Fenris .... + dosadno je + nema sta drugo da se radi.

PvP se svodi na zerg nas 100 protiv njih 100 .... a iskreno voleo bih da mogu da vidim igrace dok to radimo (nemoguce ni na najjacim masinama) ili gankovanje u Abyssu sto je dosadno :)

Mozda nesto promene pa se vrnem .... ili mozda prodam nalog.

Za 4 pokusaja procovanja ti treba 7 dana grindanja, sta je tu tesko? Standardnim grindanjem do lvl50 bi vec trebao da imas oko 30mil sto je dooljno za dva pokusaja. Zerg 100 na 100 O.O To se zove mass pvp.

Za 4 pokusaja procovanja ti treba 7 dana grindanja, sta je tu tesko? Standardnim grindanjem do lvl50 bi vec trebao da imas oko 30mil sto je dooljno za dva pokusaja. Zerg 100 na 100 O.O To se zove mass pvp.

Slazem se donekle .... bilo je moguce a sad kod nas na serveru vec vise od mesec dana balauri drze samo core fort .... tj samo tamo moze da se grinda za boiling blood.
E sad problem .... svi su tamo na malo broj spawn mobova ... i vecinom idu u grupama i gankuju se medjusobno .... = los drop rate ... probao sam sa grupom to .... ubijali smo sve elyose tamo sat vremena ... i ubijali mobove ... i dobio sam ... 2 boiling bloda ...

Dark poeta ... ukupno 10ak po runu .... sreca ako dobijes 2 ..
Dredgion ... 10ak mozda ... sreca ako dobijes 2....

1 boiling blood kod nas na serveru kosta preko 350k

ljudi su fejlovali po 7 puta na craftu ...

100vs100 je extra .... kad mozes da vidis sve te ljude .... ja moram da ih iskljucim sa shift+F12 da bi igrao normalno = nikakav vizuelni dozivljaj.

Ne kazem ja da je nemoguce .... jednostavno nemam vremena trenutno da igram toliko, i puno je to vremena.

Poslednja izmena:
To jeste, ali kod mene na serveru je druga prica, jes da ima malo ljudi, ali zato nijedan upper fort nije osvojen xD. Moze da se osvoji roah i asteria, ali previse drame i zajedljivih ljudi i kao sto ti kazes klinaca koji svoje guildove hoce na fortu i nece da pomazu jedni drugima.. Inace, fora u mom guildu je da svaki boiling blood ide u legion warehouse, i to se deli lvlima 50 koji su na 3em delu fenrisa.. Za sad su boiling blood po 100k ovde xD. Sledeci patch sredjuju character transfer pa mozes server da menjas ;)

To jeste, ali kod mene na serveru je druga prica, jes da ima malo ljudi, ali zato nijedan upper fort nije osvojen xD. Moze da se osvoji roah i asteria, ali previse drame i zajedljivih ljudi i kao sto ti kazes klinaca koji svoje guildove hoce na fortu i nece da pomazu jedni drugima.. Inace, fora u mom guildu je da svaki boiling blood ide u legion warehouse, i to se deli lvlima 50 koji su na 3em delu fenrisa.. Za sad su boiling blood po 100k ovde xD. Sledeci patch sredjuju character transfer pa mozes server da menjas ;)

Ma znam tako je bilo i kod nas .... ali ja sam jos bio lvl 45ish + potrosio sam preko 30 mil na expert alchemy quest. Upper fortove smo zauzeli bez ikakvih problema .... ali dok sam ja pricao da ne uzimamo ... ljudi nisu slusali ... sad nema mesta za farmiranje i to je to kad bas trosis 8h/dan mozes da nakupis 125 a tipa .... 2 nedelje u trenutnim uslovima ovde.
Ali nije ni problem u parama imam fazon 2,2k manastonova koje treba da transmutujem i time dobijam zeleni manastone koji idu za 100k+
Sama pomisao da mogu da pokusavam quest craft vise od 2 puta je trenutno porazavajuca za mene .... posle alchemy questa. A ovome su doprinele i RL obaveze koje imam i ne mogu da igram vise 4h odjednom .... a tipa DP run sam traje 2h .... i to bez skupljanja ekipe i ostaloga .... e onda mi jedino preostaje gankovanje u abyssu ... a to je dosadno :)

Pa da, endgame content je krsina teska u aionu, al dobro nova igra pa ce polako poceti da ubacuju, bar se nadam.. Ako ne, krecem EU verziju SUN-a. Ja sam samo expert cooking zavrsio 449, zbog fenrisa, ne bakcem se time. Zeleni manastoneovi osim criticala su 50k (+85 HP) tako da se ne isplati praviti.. Sad na 50om lvlu se smaram :/ SKupljam MR stoneove za fenris, i to je pain in the ars.

Pa da, endgame content je krsina teska u aionu, al dobro nova igra pa ce polako poceti da ubacuju, bar se nadam.. Ako ne, krecem EU verziju SUN-a. Ja sam samo expert cooking zavrsio 449, zbog fenrisa, ne bakcem se time. Zeleni manastoneovi osim criticala su 50k (+85 HP) tako da se ne isplati praviti.. Sad na 50om lvlu se smaram :/ SKupljam MR stoneove za fenris, i to je pain in the ars.

pa to je fazon :) cekacu novi content offline :) bolje nego da sad skucam 3 meseca na skupljanje stvari koje ce biti krs posle.

Ali to za manastonove ... ponovo zavisi od servera .... evo ja sam prodavao crit 15 za 200k .... attack 5 za 180k .... hp 85 za 175k ... i nikad nisam isao ispod te cene :)
imam oko 74 MR 12 kamenja ... i 150 MR 10 kamenja ;)
preko 150 Mag acc 12
70 hp 85 (i oko 1k hp 50)
sve u svemu imam skoro sve sto mi je trebalo ... samo nemam vremena trenutno.

...ja sa ovoliko vremena koliko igram (sat/dva) dnevno ne mogu da odradim fenris za ne znam ni ja koliko vremena...
..a gomilu love (bar za moj lvl...oko 10mil) sam potrošio na opremu... http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=38607&serverID=46...
..tkd je pakleni plan da od sada pa nadalje sakupljam ap za neku lvl 40 archon centurion opremu...a lovu trošim samo na stvari potrebne za rifting (life serums,running scrolls,group kisks....)..pošto riftingom mislim da mogu za najkraće vreme da sakupim najviše ap...

Zavisi, posto si taj lvl, ako nadjes botove sa vecim rankom mozda mozes da skupis oko 2-3k AP riftingujuci. Ali, na tom lvlu bolje da radis tamnice u lower abyss fortovima ;). Mozes po 15k AP da skupis lagano. Ja radim dredgion i mass pvp na western i eastern shardu za AP :) Ni oprema mi nije bog zna sta, pa zato pozurujem fenris, ne mogu plave stvari vise da gledam xD http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=114105&serverID=49

Tek se uvodi u korejsku verziju igre, bog zna kad ce u EU i NA..

warmasteru, šta tačno treba da se odradi za fenris?...koji su preduslovi?...da li je jedini preduslov da budeš expert u nekoj od profesija?

Moras da imas sve campaign questove odradjene, i za 4i deo expert u bilo kom kraftu (preporuujem ti cooking) na 449p. Ja sad radim na trecem, 2 adma i 1DP dnevno i oko 4 grind questa (deo sa medaljama *ubica zelje za fenrisom*)

Još uvek vam nije dosadila igra? Pa kol'ko bre vi možete da grindujete? :)

Igra nema tezak grind, zato ima "Bad game design", Fenris/Miragent quest line, Dredgion pvp instancija (Assassins, Train), sve ostalo u redu ! :)

Ima i ****** endgame content to si zaboravio :). Posle 5 meseci trebali su bar nesto da ubace... Ali ipak igram dok ne izadje the secret world :)

Evo napokon popravise onaj bug za DP. Vise ne mora da se menja igra u korejsku verziju da bi se pojavio quest za 5 scale-a umesto 20. I napokon preimenovase lvl43 flux u expert superb (uf koliko je ljudi na ovo gresilo i bacalo pare xD).

Usled dogadjaja na Kalil serveru, prestajem sa igrom do daljnjeg. Nisam ocekivao da ce se fortovi u abyssu prodavati jedni drugima. Dogovor izmedju faction legija, nista jadnije nisam video u MMO igrama. Igra propada, polako al sigurno...

Nazad
Vrh Dno