Jel jos neko ima utisak da se lik dosta sporo krece?
p.s. Meni je žao što se ne naplaćuje po satu jer ako kupite 200 sati, što je od prilike cena mesečne pretplate, možete da igrate po 4 sata dnevno u proseku i to da razvučete na 50 dana. Mene smara ova mesečna pretplata jer ima dana kada uopšte ne mogu da igram, a ona teče.
1-month card: 19,800 won (approximately 13.7 USD*), 300 hours for 30 days
3-month card: 47,520 won (approximately 32.9 USD), 900 hours for 90 days
3-hour card: 3000 won, (approximately 2 USD)
30-hour card: 12,000 won ((approximately 8.3 USD)
ne znam da li se tezina u igri rangira krcatoscu inventara ili tipom itema koje imate u njemu.
We deeply apologize, but we will not be able to distribute the digital in-game items during the Head Start Program as we had promised. The in-game digital items will be available at the Aion™ retail launch date for your region.
Meh... baš su smorili sa ovim :-/
OB se završava u 18h. Kakvi su vam ustisci sada? Ja sam i dalje zadovoljan, samo što me smara što ću morati opet da levelujem likove![]()
Evo, po zavrsetku OB moj lvl 22 cleric.
![]()
EDIT: da li neko moze da potvrdi ovu informaciju: http://forum.blizzard.rs/topic/3108-aion-online-obevstenje/
Angry dyke^^ To je šimejl :d
Kako smarate sa pros******em oko izgleda likova
Zašto bi se smarao sa domaćim uvoznicima koji će sigurno i da kasne kad možeš da uzmeš preko neta bez ikakvog problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari