Šta je novo?

AION

I evo mnogo konstruktivnijeg pitanja :D: Pre mesec i vise dana sam cuo od drugara da se aion nece naplacivati na mesecnom nivou nego po "koriscenju"?
EDIT: sad sam nasao temu...nema nista od ovoga, taj sistem funkcionise samo u kini :(

Poslednja izmena:
Naplaćivaće se mesečno 13€. I ja sam mislio da će biti po satu, ali ništa od toga.

thx god, naravno da pali samo u kini....ne bih svario igru kada bih morao da gledam na svaki sat koliko sam spucao na nju,to mi je bas truo sistem

Animacije kretanja zavise od visine lika :)
Svi se isto brzo kreću ALI ako uzmete štrumfa on će da mlati nogama ko muva krilima, dok će neki džin ići onako sporo, kulerski :) Likovi prosečne visine imaju najujednačenije animacije i najujednačeniji izgled.

Nadam se da ne pravite štrumfove... jao kako to smara kad vidim u igri. :d

p.s. Meni je žao što se ne naplaćuje po satu jer ako kupite 200 sati, što je od prilike cena mesečne pretplate, možete da igrate po 4 sata dnevno u proseku i to da razvučete na 50 dana. Mene smara ova mesečna pretplata jer ima dana kada uopšte ne mogu da igram, a ona teče.

Poslednja izmena:
Aj sad priznajte, koliko vas ima karaktera koji je zenskog spola? :d

MMORPG = Many Men Online RolePlaying Girls

Main će biti muško, ali neki alt sigurno žeMsko :D

p.s. Meni je žao što se ne naplaćuje po satu jer ako kupite 200 sati, što je od prilike cena mesečne pretplate, možete da igrate po 4 sata dnevno u proseku i to da razvučete na 50 dana. Mene smara ova mesečna pretplata jer ima dana kada uopšte ne mogu da igram, a ona teče.

Mislim da sam vec pisao nesto na tu temu, bas ovde. Ali nema veze mogu opet ne mrzi me :D. To jeste odlicna ideja jer sprecava totalne no-lifere da kvare ugodjaj jer njih takav sistem pretplate izadje poprilicno vise od 13 evra. Dok bi nekoga ko igra umerno (do 10 sati dnevno) to izaslo nesto povoljnije.

Medjutim taj sistem nije uveden zbog toga vec zbog cinjenice da se u Koreji, Kini, Filipinima, Indoneziji MMO igre uglavnom igraju po igraonicama. A u igraonicama se naplacuje na sat, zato se i pretplata racuna po satu.

Inace ne bi mogao da razvlacis 200 sati na 50 dana vec to ide ovako nekako:

1-month card: 19,800 won (approximately 13.7 USD*), 300 hours for 30 days

3-month card: 47,520 won (approximately 32.9 USD), 900 hours for 90 days

3-hour card: 3000 won, (approximately 2 USD)

30-hour card: 12,000 won ((approximately 8.3 USD)

Inace sam i ja smatrao da je ovaj sistem fleksibilniji i da omogucava vece ustede ali nazalost to nije tako. 3 meseca je obicno 39.99$ a ovako je 32.9$. Ali zato ko planira da se odvaljuje od igre taj mora da plati duplo.

Hm, nisam znao da imaju određeno vreme za koje moraju da potroše te kupljene sate. U tom slučaju je bolja mesečna pretplata. Prilično sam siguran da je lik koji je opisivao kineski AION naveo da toga nema.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wMhmMnXG57A&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wMhmMnXG57A&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Tamo oko 6:00 opisuje načine pretplate u Kini.

Inače, dobar opis igre za one koji nisu videli ;)

Poslednja izmena:
Ono gore je sistem pretplate za Juznu Koreju. Sumnjam da bi smo dobili kineske cene. Ako se dobro secam u Kini bi 100 sati izaslo oko 5$.

Kakav je end game pve? Jel nalikuje wow pve? Meni nedostaje nesto kao sto je bilo vanila wow raiding i tbc..

Od toga zavisi oce li je iko igrati :)
Hvala za ovo oko visine likova, kakva budalastina da nisu mogli da ujednace animacije.
Moj ZENSKI prot. warr (tj templar) se krece kao kroz ulje :(

Meni se to desavalo kad npr poginem ili imam pun inventory..e sad..bio je pun jer sam skupio bio neke chain mailove i cizme.sve ukupno oko 6-7 komada. ne znam da li se tezina u igri rangira krcatoscu inventara ili tipom itema koje imate u njemu.

Poslednja izmena:
ne znam da li se tezina u igri rangira krcatoscu inventara ili tipom itema koje imate u njemu.

Ma jok, nema veze sa tim logičnim stvarima. ;) Samo sa visinom lika i animacijama. Svi prelaze isto rastojanje za isto vreme, ali viši likovi imaju duže noge pa izgleda kao da se kreću sporije, dok niži likovi moraju više da se razmašu nogama da bi prešli to isto rastojanje.

Poslednja izmena:
Jedno upozorenje za PVP - nemojte da se obeshrabrite ako neka klasa izgleda mnogo jača nego što ste vi jer je sve izbalansirano za endgame. Takođe se dešava da su neka zanimanja OP na odeđenim nivoima, ali da se kasnije koriste totalno drugačije. Recimo Templar i ako svako može da ga pobedi na nižim nivoima, posle 30og nivoa polako postaje zvreina. Cleric u početku izgleda kao super klasa za PVP, ali kasnije postaje isključivo healer bez neke velike šanse za solo pvp. Nukerske klase u početku imaju jake oklope, ali na kraju igre imaju i ogroman dmg i ginu ako vetar dune na njih. ;)

Klasa koja najviše može da povuče igrače na početku je možda spritmaster jer može dosta da preživi zahaljujući elementalima koje priziva i veoma brzo grinduje. Na žalost, ovo je jedina klasa koja je praktično beskorisna za endgame (ima samo jednu korisnu magiju za PVP).

Kakvi su vaši utisci?

We deeply apologize, but we will not be able to distribute the digital in-game items during the Head Start Program as we had promised. The in-game digital items will be available at the Aion™ retail launch date for your region.

Meh... baš su smorili sa ovim :-/

OB se završava u 18h. Kakvi su vam ustisci sada? Ja sam i dalje zadovoljan, samo što me smara što ću morati opet da levelujem likove :)

Meh... baš su smorili sa ovim :-/

OB se završava u 18h. Kakvi su vam ustisci sada? Ja sam i dalje zadovoljan, samo što me smara što ću morati opet da levelujem likove :)

Moj licni utisak je da ce populacija drasticno opasti posle besplatnih mesec dana, iskreno nije losa igra dopada mi se to sto se relativno brzo napreduje stekao sam utisak da se moze stici do 50-tog nivoa za manje od mesec dana opustene igre. HC igraci ce vec posle sedam dana posedovati likove izmedju 45-50 nivoa. Losa ideja je da se u igru ubace misije koje se nemogu zavrsiti bez grupe jer u pocetku dok su svi mali nivo lako se nalazi grupa ali kako igra bude sazrevala bice prosto nemoguce da se nadje grupa za takve misije. Problem koji postoji i u L2 sa putovanjima kroz portale postoji i ovde, da bi otisao negde potrebno je da platis portal ako se slucajno zadesi da platis odlazak negde, a da posle toga zakljucis da nemas zlata da se vratis nazad bices zaglavljen na nekoj teritoriji. Toliko od mene za pocetak napisacu u toku dana jos koji redak :).

Hm... Nisam razmisljao o portalima na taj nacin. Dopada mi se igra, i uzimam godisnji od 20-og upravo da ne bih propustio HC voz za levelovanje :D. Koliko cujem, headstart ce biti capovan na lvl 30, sto je takodje dovoljno za 5 dana malo ozbiljnijeg igranja.

Evo, po zavrsetku OB moj lvl 22 cleric.
Clip.jpg

Igra je odlicna, svaka preporuka. Ima par stvari koje bi trebalo ispeglati, ali koncept, dizajn i gameplay su vise nego dobri.

Evo, po zavrsetku OB moj lvl 22 cleric.
Clip.jpg

Igra je odlicna, svaka preporuka. Ima par stvari koje bi trebalo ispeglati, ali koncept, dizajn i gameplay su vise nego dobri.

Igra je super ;)
Evo i mog lika :D

Poslednja izmena:
^^ To je šimejl :d

Poslednja izmena:
Kako smarate sa pros******em oko izgleda likova :p

Zašto bi se smarao sa domaćim uvoznicima koji će sigurno i da kasne kad možeš da uzmeš preko neta bez ikakvog problema?

Hajde napisi mi preko koga ces kupiti kljuc jer bih i ja preuzeo kljuc online.

Ja sam uzeo još odavno preko Steama, a možeš i direktno od ncsofta. Ista ti je cena svuda. Razlika je samo u nekom bonus preorder predmetu. Preko steama se dobija ring of water, a preko ncsofta ring of wind ili tako nešto.

Nazad
Vrh Dno