Šta je novo?

Aimp 3.00 beta 1

Ma ja nemam problema sa zvucnicima. Meni sve radi. Problem je samo kako da stavim da mi bude 5.1 u opciji. A taj asio4all mi uopste ne radi. Dok Creative Asio radi. Sviraju svi kanali, ali mi stoji stereo u podesavanju.

Huh, kako me je odsekao kad sam prebacivao ASIO na Xonar D1 i kliknuo Apply a glava mi pored zvucnika :zgran:

Sad mnogo bolje deli kanale.

Meni je zvuk mnogo bogatiji preko ovog ASIO drajvera a koristim klasicnu realtek integrushu. Bas se primeti razlika....

Nece da radi Titanium kod mene sa tim asio4all drajverom. Odlicno radi sa WASAPI, tako da ne moram da koristim ASIO u win 7

Poslednja izmena:
Imam problem sa ovim plejerom.Naime,posle 10 min slusanja muzike,pocinje pucketanje u zvucnicima,i to bas jako.Dovoljno je samo da pauziram pesmu i odmah je pustim,pucketanje nestane.Jel zna neko sta bi mogao biti problem.Imam instaliran i Asio4all.

Prebaci output na WASAPI pa probaj. Ako nema pucketanja problem je ASIO4ALL. Ako je ASIO problem probaj da povećaš bafer na maksimum (2048).

Kako mogu da ugasim u AIMP 3 da mi se ne pojavljuje naziv gore na monitoru preko cele duzine, kad pusti neku novu pesmu?

Na ovo misliš?
Ili ovu stavku ispod odštikliraj.

Prilozi

• 07.01.2012.004.png
    07.01.2012.004.png
    69.3 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Na to sam mislio, ziv bio. :) Bas me je nerviralo.

Inace kako isto mogu da namestim da mi u playlisti ocita pun naziv pesme a ne samo deo texta, a drugi deo su neke kukice, kvadratici itd?

Postavi sliku da vidim,ne znam na šta tačno misliš

Jel ima neko link kako da nateram da proradi sothcast radio browser ?

Jel ima neko link kako da nateram da proradi sothcast radio browser ?

Nikako :)
Kao treba da se ubaci dsp_sc.dll iz winampa i tada se stvarno pojavi shoutcast ali ne moze da se refreshuje, tj nema stanica

Radi, ali meni fale neki zanrovi koji su nekad bili prosutni (mada ih nema ni na shoutcast.com) npr. GOA, ranije je bila da se izabere kao vrsta muzike, sada ne. Jedino u search moze da se ukuca GOA, pa da izbaci sve stanice koje imaju goa u tagovima.

Kako napraviti plejer da na kraju odabrane liste opet se vrati na prvu pesmu?

meni dodje do kraja i puff stop..

Kod mene radi normalni, tj. na kraju plejliste pusti istu od početka. Rešenje u atačmentu.:wave:

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    263.1 KB · Pregleda: 149
E to kralju :) Hvala.

Pisao sam vec o ovome al ajde opet.Naime,kada ukljucim asio4all posle 2-3 pesme pocne nenormalno da krci zvuk.Dovoljno je da pazuiram pesmu,i to nestaje,ali se ponovo vrati.Povecavao sam buffer na 2048 ali isto se desava.Sada sam prebacio na wasapi windows default i sve radi ok,vec 30min.Jel zna zasto se to desava sa asio4all?

Pisao sam vec o ovome al ajde opet.Naime,kada ukljucim asio4all posle 2-3 pesme pocne nenormalno da krci zvuk.Dovoljno je da pazuiram pesmu,i to nestaje,ali se ponovo vrati.Povecavao sam buffer na 2048 ali isto se desava.Sada sam prebacio na wasapi windows default i sve radi ok,vec 30min.Jel zna zasto se to desava sa asio4all?

ASIO4ALL nije pravi ASIO ako tvoja zvučna kartica u drajverima nema ASIO podršku (ako je ima ASIO4ALL ti ne treba). ASIO4ALL je wrapper za Kernel Streaming, stariji Windows protokol koji je od Viste pa nadalje zamenjen sa WASAPI.

Jel moze nekako da se natera aimp3 da radi sa shoutcast-om? Onaj icecast je poprilicno beskoristan, barem meni, jer nema domacih radio stanica.

Jel ovo ne postoji tema za zvanicni aimp 3?

Poslednja verzija me mnogo nervira, cesto se desava da nijedna opcija ne radi, ne mogu da pauziram, premotam pesmu.. samo restart kompa pomaze ali se problem brzo vraca.

@hsv.stoned
Radi bez ikakvih problema na 3 računara.

Nazad
Vrh Dno