Šta je novo?

Aimp 3.00 beta 1

Добар је AIMP, али му је библиотека јадно одрађена... Понадао сам се да ће бити то из корена мењано у тројци, али изгледа ништа од тога.

Треба ми нешто у iTunes/WMP фазону, са великим сличицама, cover flow-ом, или неком његовом копијом. Пробао сам буквално све алтернативне програме, и ово имају још само Songbird, који ми ради ужасно споро, Foobar, ког не знам да наместим да све буде како треба, WMP, који ми је "случајно" обрисао тагове из свих песама приликом убацивања у библиотеку, и iTunes, кога користим тренутно, иако је ненормално спор.

Izašla AIMP3.00.382.beta1 i izašla mi je notifikacija za update. Link me odveo ka njihovom sajtu gde sam skinuo najnoviju verziju, ali ono što me zanima je da li da samo instaliram novu verziju, ili da je prvo deinstaliram?

Hvala, to mi je trebalo kao info... i bio si u pravu 😉

Добар је AIMP, али му је библиотека јадно одрађена... Понадао сам се да ће бити то из корена мењано у тројци, али изгледа ништа од тога.

Треба ми нешто у iTunes/WMP фазону, са великим сличицама, cover flow-ом, или неком његовом копијом. Пробао сам буквално све алтернативне програме, и ово имају још само Songbird, који ми ради ужасно споро, Foobar, ког не знам да наместим да све буде како треба, WMP, који ми је "случајно" обрисао тагове из свих песама приликом убацивања у библиотеку, и iTunes, кога користим тренутно, иако је ненормално спор.

Jesi li probao jriver media jukebox, jaangle ili media monkey ?

Poslednja izmena:
Najnovija verzija bete

AIMP 3.00.861 je skoro 50% manja od prethodnih beta verzija.
Ima samo 5.77MB u instaleru a može da se skine sa mirror sajta.

+1 za jriver... mozes da probash i jriver media centar... 🙂

jel postoji neka fora da namestim da mi recimo pusta samo fajlove iz liste koji su mi ocenjeni sa 4 i 5 zvezdica?

Тетсуо и Звездаш, сад тек видех да сте ми одговорили, а месеци су прошли...
Anyway, Jaangle i Media monkey ми се нису допали. Код првог иде претраживање по сличицама, али су оне баш ситне, тако да ми је само успорио налажење песама. Код другог ми је проблем била тромост апликације и Winamp-олики приступ филтрирању, који ми не одговара.

Али jRiver је већ друга прича.
1. Скрол ради како треба ("kinetic" је), а не као у iTunes-у;
2. Могу да ставим огромне сличице албума у листи🙂 Сад ми стане 5 комада по ширини, а у iTunes-у може 7 само;
3. Одлична је ствар што кад покажем на албум могу да пустим њега, али и све остало што је у истом жанру, или исте године издато...
4. Свиђа ми се што се двокликом на албум не отвара нови прозор, него само доле изађе листа песама;
5. Постоји "quick jump" на почетно слово;
6. Изглед је катастрофа, могли би да пораде на дизајну. Сви скинови су ружни, а ни они који могу да се скину нису ништа бољи;
7. Колико видим, програм се више не развија?
Остаје још да наместим Last.FM, и да видим како се понаша са iPod-ом, али мислим да би могао да постане default програм за музику. Хвала обојци на препоруци, другачије никад не бих га открио.

aimp3 beta4 916

Da se nadovezem. Imam problem sa internet radio browse-om. Nikako da se zakaci, ni kada kliknem refres nece. Ima li neko slicno iskustvo? Sta ciniti?

I ja koristim ovu zadnju beta 4 verziju.

Mogu sada slobodno da kažem da AIMP3 može u potpunosti da iskoristi moju zvučnu Asus Xonar DS kada se namesti da koristi Asus Xonar Asio driver.:banana: Zadnji Uni Xonar 1.41 drajver je sa svoje strane omogućio da se slušanje preko Asus Asio drajvera čuje glasnije.

U AIMP3 sam probao i Asio 4 all, Direct sound i WASAPI ali kada sam prešao na Asus Xonar Asio driver stvari su se osetno promenile na bolje.:zgran: Sa ovakvim načinom rada Winamp ne može da mu priđe na kilometar. Jeste da Genius SW-HF5.1 5005 nije neki kvalitet što se zvučnika tiče ali nisam imao pojma da ovako dobar zvuk može da se čuje iz njih.

Asus Xonar Asio driver može da radi i u Foobar2000 ali mp3 muzika će se čuti samo na prednjim zvučnicima i basu dok se u AIMP3 čuje na svim zvučnicima 5.1 sistema.

Na donjim slikama su moja podešavanja za Asus Asio. Malo pojačavanje decibela na ekvilajzeru nije deformisalo zvuk uopšte.

Prilozi

• slika042.jpg
    slika042.jpg
    70.5 KB · Pregleda: 94
  • slika043.jpg
    slika043.jpg
    27.9 KB · Pregleda: 86
  • slika044.jpg
    slika044.jpg
    10.1 KB · Pregleda: 88
  • slika045.jpg
    slika045.jpg
    15.1 KB · Pregleda: 85
Da li negde ima da se podesi veličina fonta play liste?
Mnogo su sitna naspram Aimp2-ke.

Prilozi

• Aimp2.jpg
    Aimp2.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 82
  • Aimp3.jpg
    Aimp3.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 74
aimp3 mi ima ruzniji skin od 2. nesto me mnogo nervira, ne mogu da prevucem folder ili pesmu u plejlistu???

Da li negde ima da se podesi veličina fonta play liste?
Mnogo su sitna naspram Aimp2-ke.

Interesantno, ja sam instalirao poslednju verziju i font je kao u AIMP2 baš sam uporedio sa tvojim slikama sada. za nijansu je kod tebe sitnije, ne znam što, ja nisam menjao nikakva podešavanja.

Ni ja nisam ništa dirao,ali su mi opet sitnija slova,ne znam u čemu je trik,ako ga ima uopšte.
Jedino što mi pada na pamet je to što na trojci koristim skinove dvojke,ako to uopšte ima neke veze.
I da,ja koristim portabilnu verziju.

ne znam moja rez je 1680x1050 i baš sam uporedio ali ne sa playerom nego sa tvojim slikama , a koristio sam onaj sylveria skin.

Šta treba da se instalira od pluginova za 5.1 sistem ja imam 5.1 ???

Ja trenutno koristim Black AiO skin i,nije loše,fino se vidi.
A što se tiče tvog pitanja,ne bih znao da ti odgovorim.

Prilozi

• AIMP3.jpg
    AIMP3.jpg
    106.7 KB · Pregleda: 83
Novogodisnji gift svim userima.

Ima li na sajtu portabilna verzija?

Možeš da izabereš opciju za portable tokom instalacije.

Hvala

Ima li u finalnoj verziji nekih bitnijih novina

Ima li u finalnoj verziji nekih bitnijih novina

AIMP v3.00 Build 976 (30/12/2011)

+ Added a translation for Basque
* Updated localization
* Player: When playing a station name is now set automatically if it has not been set by the user
* Tag editor: Track no longer stored in the ID3v1, if the value is greater than 255
- Fixed: Player - at the end of the track playing a piece of the next track if shuffle is enabled
- Fixed: Player - "repetition of the segment file" sometimes randomly resets to the beginning of playback
- Fixed: Tag editor - buttons do not appear in the footer, if the screen resolution is less than 600 pixels in height
- Fixed tag editor - the table is not updated after the completion of the AutoComplete feature tag
- Fixed: Plugins - last.fm plugin sometimes does not start skrobbling
- Fixed: Minor errors and omissions

Sve su svemu dakle ništa ektremno značajno

Da li misliš na ovo?
Kod mene radio preko Aimp-a radi.

Prilozi

• 31.12.2011.001.png
    31.12.2011.001.png
    72.7 KB · Pregleda: 64
I ja koristim ovu zadnju beta 4 verziju.

Mogu sada slobodno da kažem da AIMP3 može u potpunosti da iskoristi moju zvučnu Asus Xonar DS kada se namesti da koristi Asus Xonar Asio driver.:banana: Zadnji Uni Xonar 1.41 drajver je sa svoje strane omogućio da se slušanje preko Asus Asio drajvera čuje glasnije.

U AIMP3 sam probao i Asio 4 all, Direct sound i WASAPI ali kada sam prešao na Asus Xonar Asio driver stvari su se osetno promenile na bolje.:zgran: Sa ovakvim načinom rada Winamp ne može da mu priđe na kilometar. Jeste da Genius SW-HF5.1 5005 nije neki kvalitet što se zvučnika tiče ali nisam imao pojma da ovako dobar zvuk može da se čuje iz njih.

Asus Xonar Asio driver može da radi i u Foobar2000 ali mp3 muzika će se čuti samo na prednjim zvučnicima i basu dok se u AIMP3 čuje na svim zvučnicima 5.1 sistema.

Na donjim slikama su moja podešavanja za Asus Asio. Malo pojačavanje decibela na ekvilajzeru nije deformisalo zvuk uopšte.

Ja probao da koristim Creative Asio driver, imam Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro kartu. Ali mi nije jasno sto mi daje samo prednji levi i desni kanal. Kod tebe je podrska za sve kanale. Naravno da mi sviraju svi zvucnici, ali mi nema ovde u podesavanjima ostalih kanala. Evo kako to izgleda kod mene. ne moze da se dodaju zadnji, centralni i sub.

Prilozi

• r1.jpg
    r1.jpg
    460.8 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno