Evo i ja da dam glas aimpu...

Meni je Winamp (uglavnom od verzije 5) pucao i pucao... Sto je pogotovo iritiralo kada u sred PES-a moram 18 puta da izlazim i da ponovo pokrecem plejer... -.-
Ona stvar koja me je odusevila je, pored plejlisti (o kojima cu mal' posle) je i, imho, odlicno odradjen media library (koji uvek moze da se bekapuje sa ctrl+c :d ) i search u njemu... Takodje, odlicno mi izgleda plejer dokovan u media library, i mnogo mi je elegantnije/brze/pregledniji deluje rad sa velikim brojem fajlova...
Inace, sto se tice plejlisti, imam ih trenutno jedno 7, sa, sveukupno ~50.000 pesama u njima (jedna lista sa svih 25.000, i ostale su manje "grupe", podeljene po zanru/raspolozenju itd...) i iako mu treba dobrih 15ak sekundi da digne to.... winampu se vreme, cak i sa malim petocifrenim brojem pesama u listi meri minutima....

elem, sto se tice "integracije" sa statusima na mesindzerima, meni na digzbiju radi bez ikakvih problema i plaginova dodatnih. Takodje, poslednji last.fm skrobler i winamp plagin rade skroz ok.
Mogao bih do sutra o ovome, ali poenta ce ostati ista... AIMP ftw!!! :d