Šta je novo?

Aimp 2.10

Potvrđujem, ne treba ništa da se instalira, prilično je jednostavno. Dakle samo kopiraš skinove u recimo c:\Program Files\AIMP2\Skins\ i to je sve. Baš sam pre neki dan skinuo 50-ak skinova i nije bilo nikakvih problema ni sa jendim od njih. Jel moguće da niko nije odgovorio čoveku već tri meseca :)

Aj , posalji link za te dobre skinove. Ove , koje sam skinuo su bez veze.

Uh, ne sećam se gde sam ih tačno skinuo ali ti mogu poslati na mail ovih 20 i kusur koje sam ostavio kod sebe? Dobar deo sam obrisao jer mi se nisu svideli na prvi pogled. Pošalji mail na pp.

Ih, okaci negde pa podeli sa nama, tvojim forumskim drugarima :)

Pitanje jedno: Moze li AIMP da zapamti EQ preset za svaku pesmu? Probao sam da namestim, ali nikako nece da proradi... Uvek ga vrati na defalut...

?

Par, ali vise volim(o) kad su na gomili, pa jos plus probrani :D
hvala!

Imam jedan problem sa Aimp-om.Imao sam ver. 2.51 i sve je radilo ok,a sada sam ubacio ovu poslednju verziju 2.60 i imam problem sa library-em.Naime,kada selektiram folder sa svom muzikom da ubacim u library on mi ne ubaci sve vec skoro sve (srecom sam primetio za par albuma).Jel imao jos neko ovakav problem ili zna resenje istog?

@einstein
Imas posebno da skines ali ako ga instaliras(2.60) preko neke predjasnje verzije onda ne moras taj za 2.60!

Jel postoji opcija da se pesme iz queue menadzera prebace u novu playlist-u?

Mogla bi tema da se preimenuje, da stoji samo "AIMP" ...

Da li postoji neki PlugIn koju ce da pusta zvuk na 5.1 sistem koji je povezan sa racunarom? Sada samo pusta stereo...

Da li postoji neki PlugIn koju ce da pusta zvuk na 5.1 sistem koji je povezan sa racunarom? Sada samo pusta stereo...

Koliko sam, video AIMP nema podrsku za DTS (digital theatre system). Ja zato koristim fubar (nemam 5.1 ali imam neke DTS fajlove)...
:wave:

Jedno pitanje ako neko zna.
Kod kuce imam instaliran Windows 7 x64 i verziju aimpa 2.60 build 525. Iako je cekirana opcija u System -> Integration -> Integration to Explorer's context menu, kada kliknem desnim klikom na neki mp3 fajl nemam opciju Aimp - pa da recimo dodam pesmu u aimp.
Na poslu imam instaliranu indenticnu verziju samo na XP masini, i tamo radi ta opcija bez problema.
Nije nista strasno, i dalje mogu da dodajem pesme tako sto ih spustim samo u playlist prozor, ali me cisto interesuje, jel neki bug ili sta?Da li treba da obratim paznju na jos nesto u opcijama dodatno?
Hvala

To je vjerovatno vezano za sam context menu, koji ima problema sa 32-bitnim aplikacijama na 64-bitnim Windows-ima. Vjerovatno bi ti se prikazalo kako treba u nekom 32-bitnom file manageru (npr. Free Commander-u).

To je vjerovatno vezano za sam context menu, koji ima problema sa 32-bitnim aplikacijama na 64-bitnim Windows-ima. Vjerovatno bi ti se prikazalo kako treba u nekom 32-bitnom file manageru (npr. Free Commander-u).

Dajte coveku pice :) :beer:
To je definitivno to.... probao sam sa ovim Free commanderom i zaista se pojavio context menu. Ostaje samo da se nadam da ce u nekoj od sledecih verzija i to mozda biti ispravljeno.
Hvala jos jednom

Sa ovim imate opciju Play with AIMP2 na svim folderima a ne samo onim sa muzikom ali bolje ista nego nista.

PS ovo je samo za x64 sisteme.

Prilozi

• Add.rar
    333 bajta · Pregleda: 25
Može li AIMP2 da pamti do koje pjesme se došlo na svakoj playlisti koju ima u tabovima? Znači kad ga ugasim i opet pokrenem da vidim na svakom tabu do koje pjesme sam stigao? Ako može gdje se to onda podesi?

Može li u AIMP2 da se ubace playliste kao u Winampu, znači da tamo negdje u Audio Library imam spisak playlisti i pokrećem onu koja mi treba? Kad sam mu preko "Add folder" dao folder sa muzikom on je ubacio ne samo playliste nego i pojedinačne pjesme, sve ja nabacao i sortira ih po izboru po albumima, po autoru, po godini, po žanru. Meni treba da ih sortira samo po playlistama, da samo prikaže spisak playlisti koje je pronašao u tom direktoriju, kao ono "import playlists" što ima u Winampu.

Može li u AIMP2 da se ubace playliste kao u Winampu, znači da tamo negdje u Audio Library imam spisak playlisti i pokrećem onu koja mi treba? Kad sam mu preko "Add folder" dao folder sa muzikom on je ubacio ne samo playliste nego i pojedinačne pjesme, sve ja nabacao i sortira ih po izboru po albumima, po autoru, po godini, po žanru. Meni treba da ih sortira samo po playlistama, da samo prikaže spisak playlisti koje je pronašao u tom direktoriju, kao ono "import playlists" što ima u Winampu.
Može.

Pa kako? :)

Objasni ako nije problem :)

Naravno da nije problem.:)
Pesme ubaciš kao i u Winampu,zatim odeš na treći krug na dnu playera i snimiš to što si ubacio.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    9.9 KB · Pregleda: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    7.4 KB · Pregleda: 25
To je nešto drugo. To je da snimiš u TXT formatu listu pjesama.

Pretpostavljam da si mislio na snimanje playliste, to se radi preko one opcije skroz dole desno "Playlist manager". Ali mene zanima kako da importujem u Audio Library sve playliste koje imam, i da odatle pokrećem one koje želim. To importovanje playlista ima u Winampu.

Onda je to ovo...Nisam dugo pravio te liste pa sam zaboravio.

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 32
  • sshot-2.jpg
    sshot-2.jpg
    2.6 KB · Pregleda: 146
Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da se "integrise" Aimp player u library istog?
U ranijim verzijama sam mogao, kada otvorim program, da dobijem jedan prozor u okviru koga su i library i player, sada tu opciju "integracije" ne mogu nigde da pronadjem. Da li je to sada uopste moguce?

Koliko sam ja primijetio, u novoj verziji su to izbacili, zato držim staru i dalje.

Ajde mi reci koja je ta tvoja verzija, molim te.

Nazad
Vrh Dno