I vaučeri su naopaki ako vam porudžbina bude otkazana, heheh, delimično ili u celosti. Nadoknadiće vam ostatak i Shoppster i Ananas, ali morate da ih jurite, tako da je cimanje.
Većina navedenog na temi prethodnih dana već je poznato, nažalost. Rekao sam već i ponoviću, čini se da su se u ovo onlajn otvaranje bacili bez previše testiranja, tako da je sve ispalo neozbiljno, pa je i dosta klijenata zahvaćeno problemima, i to baš raznoraznim. Vaučeri su tu da nas uteše, ali na kraju bih lakše zaradio tih 10k nego koliko sam se dosad iscimao da sve proradi, hahah. A i dalje ne radi promena korisničkog imena, recimo, to po mom saznanju radi samo starim klijentima, ali neka me ispravi neko od nas novih ako vam radi.
Konkretno da se osvrnem na staru ličnu kartu, pisao sam valjda već da je nekome to rešeno tek nakon što im je pripretio, da tako kažem, pritužbom NBS, dok dotad nisu reagovali. Prethodno je pisan i zvaničan prigovor i on je prihvaćen kao osnovan, ali apsolutno ništa tim povodom nije urađeno. Onda je usledio taj "preteći" poziv, pa se neki dan kasnije pojavila nova lična karta. Drugim rečima, mogu oni sve da urade, time je dokazano da se ne mora stvarno ići uživo, tj. da to nije sistemsko ograničenje, samo je stvar njihove volje.
E, sad, nisam dosad čuo da bankomat štampa tuđe potvrde, ali moguće je da se na tom koji se danas pominje zaglavila potvrda od prethodnog klijenta, pa da je ona izgurana prilikom štampe nove o promeni PIN-a. To ne bi bilo neobično, lako se ti papiri glave, kao i recimo na fiskalnim kasama, mada dosad nisam čuo da se to desilo na Aikovom bankomatu.
Da iskoristim priliku i da javim epilog svoje priče sa fantomskom rezervacijom od 40 dinara. Budući da javljanje digitalnoj filijali nije pomoglo, pisao sam i tim povodom zvaničan prigovor i vrlo brzo je to sklonjeno. Međutim, ostao mi je junski izvod na kom piše da imam neizmireni iznos provizije u tom iznosu. Nije baš minus, jer je samo rezervacija bila, pa je računovodstveno stanje nula, ali svakako je inkriminišuće, da tako kažem. Zamislite sad da primam platu tu, pa da taj izvod treba da pošaljem nekoj drugoj banci prilikom prijave za neki kreditni proizvod... Napomenuo sam i to u prigovoru, na šta su mi iz Aika samo odgovorili da to neće uticati na njihove odluke, ali jasno je da to nije dovoljno.