cybergirl666 je napisao(la):U bre , pa sto se ti ljutisADSL u Zarkovu tek od septembra , octobra (ne rekose koje godine)...a do tada trazimo druge varijante pa pricamo o tome...
cybergirl666 je napisao(la):U bre , pa sto se ti ljutisADSL u Zarkovu tek od septembra , octobra (ne rekose koje godine)...a do tada trazimo druge varijante pa pricamo o tome...
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Pa znao sam da sam malercina za medalju :wall: Jooooj Murphy :smash:
Od svih PCM-ova ja sam cak dobio najsporiji!!! (14.4 max)
Kako covek da dobije net u Zarkovu? Pa nismo valjda shupak sveta?! Da nemam PCM nebih ni kukao ovoliko sigurno ali ovo je strasno. 14.4 im majki je**m!!! Kablovski nece skoro, za ADSL nemam uslova na obe linije (2513*** + 502***), wireless ide malo teze zbog konfiguracije terena...I sta sad? Da cekam 23. i po vek?!
ZeeGerman je napisao(la):Samo jedno glupo pitanje, iako sam vido da se ovde javlja čovek iz Filmskog Grada. Dakle, kojoj centrali pripada naselje Filmski Grad (2316-xxx)? Mislim, to je deo Čukarice, zar ne, a opet, neko ga i spakiva u Žarkovo (što se meni baš naročito i ne sviđa).![]()
Mi iz Filmskog Grada smo na centrali Filmski GradZeeGerman je napisao(la):Hm, ovaj, da, ali nisam mislio da mi se objasni ta pripadnost, nego pripadnost centrale. LOL
Pa sto ne kazes...sorryZeeGerman je napisao(la):Hm, ovaj, da, ali nisam mislio da mi se objasni ta pripadnost, nego pripadnost centrale. LOL
bash_chelik je napisao(la):Mi iz Filmskog Grada smo na centrali Filmski Grad![]()
BTW, ja sam ugovor sa Sezamom potpisao 31.1. i juče sam bio do njih da vidim ima li kakvih novosti. Devojka tamo mi reče da se ovih dana ADSL pušta ljudima koju su potpisali 10-ak dana per mene, te da sačekam još malo. Nazvaću u ponedeljak telekom na onaj poznati broj da vidim šta oni kažu...
Trebaju mi dve linije jer imam stanare u drugom stanu :S:audiofreak je napisao(la):A da im vratis te dve linije i uzmes ISDN za pocetak? Jednom mom drugaru su ponudili besplatno da zamene dve linije za ISDN.
I ja imam isti problem...ali u svakom slucaju ne verujem da bi se moji slozili sa tim da daju dve linije za jednu...njih zabole mnogo za moj internet...[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Trebaju mi dve linije jer imam stanare u drugom stanu :S:
Sah-mat... :wall:
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Trebaju mi dve linije jer imam stanare u drugom stanu :S:
Sah-mat... :wall:
cybergirl666 je napisao(la):I ja imam isti problem...ali u svakom slucaju ne verujem da bi se moji slozili sa tim da daju dve linije za jednu...njih zabole mnogo za moj internet...
I PCM u paketu sa tom dvojkom. Cuti i ne prizivaj djavola.acabtr je napisao(la):Jel zna neko dali postoji neka nada za vlasnike 51xxxx brojeva da razdvoje od dvojnika/dobiju dvojku i tako to :crash: :crash:
Love Hunter je napisao(la):nema nista od adsl-a u zarkovu do sredine 2006. godine..
Telekom nece da modernizuje centralu....
Roy Jones Jr. je napisao(la):I PCM u paketu sa tom dvojkom. Cuti i ne prizivaj djavola.
deky je napisao(la):id poziva nemoze da radi preko pcm-a![]()
Ledeni je napisao(la):Ja sam na 2508 na ceraku i sezam mi je odgovorio da na centrali trenutno nema mogucnosti i cao do daljnjeg.
kUdtiHaEX je napisao(la):Imam ja jedno pitanje. Ja zivim u Zarkovu, preko puta osnovne skole Djordje Krstic (br. 4). Poslao sam zahteve Veratu, beotelu i sezamu za proveru uslova za ADSL i za sada je samo Sezam odgovorio da postoje uslovi (inace ja sam na 51x-xxx, kacim se opusteno na 40, 42k) a odgovore ostalih provajdera jos uvek cekam.
Posto je dvojnik velika je verovatnoca (necu da kazem 100%) da ce prebacivanjem na digitalnu dobiti i PCM, pogotovo sto u Zarkovu ima vise potraznje za brojevima nego sto centrala ima kapaciteta.deky je napisao(la):Ne mora da znaci da ce ti staviti pcm ako dobijes digitalnu centralu, mada opet, ako dobijes trazi da ti ukljuce identifikaciju poziva, tako ces znati da ti nece staviti pcm, jer id poziva nemoze da radi preko pcm-a![]()
Da li su tebi rekli da je problem u centrali?Heechee je napisao(la):Ja sam na Belim Vodama - 2390xxx - iako sam preko veze smutio da budem na digitalnoj centrali na svim provajderima sam dobio negativan odgvor da ne postoje tehnicke mogucnosti za ADSL
sta je tu je .... vise srece u sledecem izvlacenju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari