Šta je novo?

ADSL Zarkovo

Malocas sam dobio mail od Sezama za centralu u Zarkovu, kazu da je sve ok, da li je jos neko dobio mail.

"Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo od Telekoma Srbija dobili zvaničan dopis da su na vašoj centrali završeni potrebni radovi za realizaciju ADL usluge, i da više nema tehničkih prepreka za realizaciju Analogno Digitalne SezamPro Linije. "

Secam se jos u januaru kada sam ih zvao (Telekom) rekose da ce nesto u ovo vreme biti reseno, mozda je to to, mozda je stvarno gotovo, inace jos jedan put, tel mi je na 250****

Analogno Digitalna Sezam Linija buahahahahahh :D :D :D :D

Elem, ja sam i dalje na krs centrali, sa krs vezom i ne ocekujem da ce ADSL tako brzo doci ovde :( I ja sam cuo kao da telekom radi nesto povodom ADSL-a ovde, ali za sada od toga nema nista...

I ja sam danas dobio poruku da je oprema postavljena i da sada moze.

ja sam uplatio danas kod verata. Videcemo za koliko dana ce da ugrade. Razmisljam koji adsl ruter da pazarim. Inace linija je isdn.

Poslednja izmena:
Ја још увек чекам....ови из сезама ми рекоше да ме телеком још увек кочи...

Ja sam uplatio preko EUneta, i trebalo bi za par dana da sve bude gotovo.
Javicu rezultate.
tel: 2390-xxx
:D

Heechee je napisao(la):
Ja sam uplatio preko EUneta, i trebalo bi za par dana da sve bude gotovo.
Javicu rezultate.
tel: 2390-xxx
:D

2390-xxx !? Ja sam na 2391-xxx. Pretpostavljam da si filmski grad!?

Da li se to mojim patnjama blizi kraj!?

Ja sam i dalje na 51x-xxx :( Nije feeeeer, kada cu ja da dobijem j***** ADSL :(
Ajde vi koji ste jos uvek na nesrecnim 51x-xxx brojevima, ima li nade za nas?

Ja sam juce uplatio u Sezamo. Ona sto radi rekla mi je da ocekujem da ce pustiti signal za mesec dana :(. Inace broj je 2512-***

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam i dalje na 51x-xxx :( Nije feeeeer, kada cu ja da dobijem j***** ADSL :(
Ajde vi koji ste jos uvek na nesrecnim 51x-xxx brojevima, ima li nade za nas?

Pa što ne probaš nešto drugo!?

james je napisao(la):
Ja sam juce uplatio u Sezamo. Ona sto radi rekla mi je da ocekujem da ce pustiti signal za mesec dana :(. Inace broj je 2512-***
Ma i meni je devojka sa podrske rekla da sam u drugoj turi i da nece skoro pa me zvali jucer da dodjem po opremu jer su mi pustili signal....
Pojma oni nemaju kada ce telekom koga pustiti....

telekom koci i dalje :-devil-:
Ja sam na 51 ali imam uslove ,javljam kad proradi

Ja sam na 250-... i sinoc, oko 20h, su me prikacili. :MASALA:

DL sa dobrih sajtova je 45-56 KB/s, posle duuugogodisnje uptrebe dial-upa ovo je cista bahanalija.

Kod kog provajdera, kada si upaltio. Daj neki info please.
Ti si prvi na Zarkovackoj centali koji je dobio, pricaj :)

Jos uvek samo trepce?

Danas su mi javili da mi je pusten signal, ali ADSL modem govori suprotno. Sve sam dobro povezao i proverio. Da li ima jos neko na centrali Zarkovo da nije dobio signal a da je podneo zahtev pre vise od 10 dana?

ja ,platio u januaru sezamu,15 og digo modem ali jos nista...

james je napisao(la):
Kod kog provajdera, kada si upaltio. Daj neki info please.
Ti si prvi na Zarkovackoj centali koji je dobio, pricaj :)

Provajder je Beocity.
Uplaceno 28. marta :smash: Od 25. marta su poceli da primaju uplate za nasu centralu zto sto su imali informaciju nod Telekom ******a da ce omoguciti aDSL do kraja marta, sto se naravno nije desilo. U svakom slucaju, to i nije toliko vazno.
Sto se tice onog najvaznijeg, a to je brzina i njena 'konstantnost' - brzo je i konstantno je. DL sa brzih servera ide od 45-56 KB/s. Toliko od vaseg dopisnika je za pocetak!
:wave:

Poslednja izmena:
ZeeGerman je napisao(la):
Pa što ne probaš nešto drugo!?

Ni WIFI nije dostupan :( Prosto neverovatno, meni se DL vuce, max 4 kbps i to samo Beotel na misice. Ima li bilo ko informaciju kada cemo mi koji smo u Zarkovu KONACNO dobiti @^#(*&@^#)*(@ digitalne centrale?

napokon

uplaceno 16 maja kod verata, danas po podne dobio signal, pa sam zvao verat koji nije imao informaciju i nisu hteli da prihvate uplatu dok njima ne stigne faks da je to pusteno. Posle sat vremena me zovu iz verata i kazu da dodjem da uplatim, stigao je faks....

Inace sam na isdn
boj 2399 xxx

takodje i ortak koji je na 2516xxx je dobio i njega su zvali sada i idemo da uplatimo. Tako da ode ovaj wireless tehnicom u penziju, a poslednjih mesec dana radi katastrofalno, placao sam 22 evra mesecno, a cas radi cas ne radi. PPre je radio, tako da sam veoma zadovoljan sto necu imati vise posla sa bednim wireless-om

i mom ortaku pre neki dan pustili ADSL na zarkovu..

YUBC ISP

A u PM! Jebote cekam od 21 februara i nema jos nista.Doduse ja sam filmski grad i dobio sam digitalnu centralu jos pre 4,5 godina a jos nista od *****og adsl-a!Kao nema portova... Nije,nego ih zabole da se pate sa nekom centralom u filmskom gradu gde su na listi cekanja zika,pera i ja.Doziveo sam i to da Zarkovo k,oje nije imalo 2 do pre par meseci,dobije adsl brze od mene. :/

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
A u PM! Jebote cekam od 21 februara i nema jos nista.Doduse ja sam filmski grad i dobio sam digitalnu centralu jos pre 4,5 godina a jos nista od *****og adsl-a!Kao nema portova... Nije,nego ih zabole da se pate sa nekom centralom u filmskom gradu gde su na listi cekanja zika,pera i ja.Doziveo sam i to da Zarkovo k,oje nije imalo 2 do pre par meseci,dobije adsl brze od mene. :/
Ja imam rodbinu u filmskom gradu i njima nisu hteli ni fiksni tel. da ukljuce ti ******* iz telekoma!!!!!! Pazi situaciju: stankomove zgrade u filmskom gradu sa kompletnom TT infrastrukturom + skoro svi stanari u toj istoj zgradi gde su moji sa tel. brojevima tj vezom/linijom(znaci: mogu da telefoniraju... ukljucen prikljucak) i senzacionalni odgovor koji stize iz telekoma (kada im trazite da vam dodele broj i ukljuce vas) glasi: "nema tehnickih mogucnosti"!!!!!!!!!!!!! SOKANTNO!!!!!!!!!!!! Skoro cela zgrada telefonira a za njih nema tehnickih mogucnosti!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo ti pricam jer ti to najbolje ilustruje kakva je to bagra i koliko su oni korumpirani!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
hahah care... dobrodosao u klub :)
Pa sta se cudis... $eljekom je to..

@Misha R

sta bi adsl-om?
imam drugara u slicnoj poziciji u Zarkovu... pa se interesuje jel radi?

Mozete da zovnete centralu Zarkovo i da proverite da li je vas zahtev u opste kod njih. Telefon je 23-90-040.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ni WIFI nije dostupan :( Prosto neverovatno, meni se DL vuce, max 4 kbps i to samo Beotel na misice. Ima li bilo ko informaciju kada cemo mi koji smo u Zarkovu KONACNO dobiti @^#(*&@^#)*(@ digitalne centrale?

Pridruzujem se pitanju? Oce li konacno stici na 51**** neki prefiks? Btw, meni je dl jaaaako dobar na konstantno preko 6-7 kbps a tera do nekih neverovatnih brzina sto mi i ne ide bas u glavu, a i veza je jako stabilna tako da mi bas i nije sve jasno ( tipa od cega sve to zavisi ) al nema veze. Kad ce digitalnaaaa?

Vrh Dno