Love Hunter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2004
- Poena
- 390
dobila moja drugarica! Ali ne adsl vec m..
:d
Heechee je napisao(la):Ja sam uplatio preko EUneta, i trebalo bi za par dana da sve bude gotovo.
Javicu rezultate.
tel: 2390-xxx
![]()
kUdtiHaEX je napisao(la):Ja sam i dalje na 51x-xxxNije feeeeer, kada cu ja da dobijem j***** ADSL
Ajde vi koji ste jos uvek na nesrecnim 51x-xxx brojevima, ima li nade za nas?
Ma i meni je devojka sa podrske rekla da sam u drugoj turi i da nece skoro pa me zvali jucer da dodjem po opremu jer su mi pustili signal....james je napisao(la):Ja sam juce uplatio u Sezamo. Ona sto radi rekla mi je da ocekujem da ce pustiti signal za mesec dana. Inace broj je 2512-***
james je napisao(la):Kod kog provajdera, kada si upaltio. Daj neki info please.
Ti si prvi na Zarkovackoj centali koji je dobio, pricaj![]()
ZeeGerman je napisao(la):Pa što ne probaš nešto drugo!?
Ja imam rodbinu u filmskom gradu i njima nisu hteli ni fiksni tel. da ukljuce ti ******* iz telekoma!!!!!! Pazi situaciju: stankomove zgrade u filmskom gradu sa kompletnom TT infrastrukturom + skoro svi stanari u toj istoj zgradi gde su moji sa tel. brojevima tj vezom/linijom(znaci: mogu da telefoniraju... ukljucen prikljucak) i senzacionalni odgovor koji stize iz telekoma (kada im trazite da vam dodele broj i ukljuce vas) glasi: "nema tehnickih mogucnosti"!!!!!!!!!!!!! SOKANTNO!!!!!!!!!!!! Skoro cela zgrada telefonira a za njih nema tehnickih mogucnosti!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo ti pricam jer ti to najbolje ilustruje kakva je to bagra i koliko su oni korumpirani!!!!!!!!!!!!!!!!!Gr@sSh0pp3R je napisao(la):A u PM! Jebote cekam od 21 februara i nema jos nista.Doduse ja sam filmski grad i dobio sam digitalnu centralu jos pre 4,5 godina a jos nista od *****og adsl-a!Kao nema portova... Nije,nego ih zabole da se pate sa nekom centralom u filmskom gradu gde su na listi cekanja zika,pera i ja.Doziveo sam i to da Zarkovo k,oje nije imalo 2 do pre par meseci,dobije adsl brze od mene. :/
kUdtiHaEX je napisao(la):Ni WIFI nije dostupanProsto neverovatno, meni se DL vuce, max 4 kbps i to samo Beotel na misice. Ima li bilo ko informaciju kada cemo mi koji smo u Zarkovu KONACNO dobiti @^#(*&@^#)*(@ digitalne centrale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari