cvijovic je napisao(la):Evo bas gledam na sajtu, skroz sam zaboravio na tehnicom, koji ti paket imas, nesto mi je ovo puno para, ti kod njih znaci dobijes pci karticu, kabl i antenu?
jesi li kod njih nabavio premu. i kazi mi koliki ti je DL. i radi li p2p
pozdrav
Ivan
Batali to! Zar nemas nijednog wireless provajdera u blizini? Raspitaj se malo, ne poznajem BG ali nemoguce da nemas nijedan AP na 1-2km od tebe? Proveri pa onda na krov :smash: !cybergirl666 je napisao(la):Pa tu si u pravu, s obzirom da mi je download sada najvise 2kb/s, i to ako imam nenormalno puno srece...I treba uzeti u obzir da nisu bas svi zainteresovani da downloaduju nesto, i to sigurno ne svi u isto vreme...
Ja cu da se popnem na krov da vidim da li imam opticku vidljivost, i ako imam ja cu se javiti
Pozdrav
djalf je napisao(la):Batali to! Zar nemas nijednog wireless provajdera u blizini? Raspitaj se malo, ne poznajem BG ali nemoguce da nemas nijedan AP na 1-2km od tebe? Proveri pa onda na krov :smash: !
shku je napisao(la):Hmm to je 60kb/s downloada,ako svi uzmemo da downloadujemo to mu izadje oko 6kb/s
Posto u Wlanu postoji sve sto je potrebno coveku(od drivera,programa,muzike i filmova)ne kapiram cime bi to zagusili?Naravno ko pita za emulu ili kazu da li radi nikada nece dobiti net : ).Postoji i tabela kolko je ko skinuo,lako se eleminise uljez : )
Normalno Miki sa ovakvom konstatacijom ne bi dobio net,jer to je onaj veliki procenat koji ne kapira sta je Bgwi.Miki nemoj da se ljutis,daleko da si ti los covek i da sam to ja provalio iz samo jedne tvoje polurecenice,ali o tome ti pricam placas 400 kinti,znaci trecinu kolko te kosta flat na diulapu(sa telefonom da kosta oko 1200)i onda ti je lose sto ce da ti radi kao modem....Plus imas uslugu skidanja sa lokalnog dc++ brzinama dvostruku i trostuko vecim nego bilo koja najbrza internet konekcija u nas...
Mikizemun je napisao(la):Kapiram ja vrlo dobro sta je Bgwi... ali takodje vrlo dobro znam kako radi veratov wifi..
znam gomilu ljudi koji su to uplatili i srecni su ako im radi i sa sa pola kapaciteta.. ma srecni su i ako imaju trocifrenu brojku kad pinguju baznu stanicu...
a drugo koliko znam verat 512k je 2.000 din kad se podeli na 10 to je 200 zar ne? ne 400-500...
znaci u startu da nije fair politika..jer vi zaradjujete na tome
troskovi opreme nisu 2000-3000 din mesecno plus sto uzimate inicijalno 25 eura kao za opremu(ap)...
neka hvala... neki ljudi su se opekli i sa vama i sa beogridom...
tako da ne bih uzimao vas..sve i da je fraj
btw to sa dc++ neki od nas imaju i brze od 11mbit/s...
Veruj mi BG Wireless je totalno neprofitancybergirl666 je napisao(la):Nikom ne veruj kada kaze da je "neprofitabilan"...
Roy Jones Jr. je napisao(la):Veruj mi BG Wireless je totalno neprofitan![]()
Ajde pojasni mi to, molim te ...Kako mislis to da izvedes? Kao sto rekoh, mi zene to slabije kapiramocvijovic je napisao(la):Zasto se lepo mi ne bi dogovorili i odradili ovo bez BGwlbas sam se cuo sa drugarom, on je u jablanickoj, a ja imam odlican pogled na vodotoranj i sve vas koji ste rekli gde zivite vidim sa krova zgrade ( cybergirl666 & Misha R ) 5 max, 512 kbs i uzivancija
![]()
Sada vise ne koristim nista za voice chat. Pokusala sam svasta (od icq-a, messingera svih vrsta, cak i neke programe zamo za voice chat), ali mi je veza toliko losa pa sam odustala. Za taj Skype sam cula negde, ali nemam bas predstavu sta je to i kako to radi...U svakom slucaju, hvala na savetu...cvijovic je napisao(la):2 cybergirl666
sta koristis od programa za voice chat, jesi li cula za Skype, imas i chat a i telephony, ja to koristim, mozes da zoves na fixne i mob telefone po celom svetu, cena prava sitnica, 2 EU centa/ min, to ti je za more respectable countries, a za ovakve kao mi 20 centi/min, sto je jeftinije nego nasi dragi provajderi mobilne telefonije.
Miki covece, nemoj da se nervirasMikizemun je napisao(la):verat 512k wifi 2000 din
BG Wireless 512k na 10 korisnika 400-500din
400*10=4000 din
500*10=5000 din
razlika ( za cenu od 400 din) 2000 din mesecno
razlika ( za cenu od 500 din) 3000 din mesecno
BG Wireless zarada 2000/3000 din mesecno na 10 korisnika samo za net
a bas me zanima BG Wireless ima korisnika koji placaju net po 400/500 din i koliko ima linkova BG Wireless prema veratu( cisto da napravimo precizniju racunicu...i da vidimo tacno koliko je BG Wireless neprofitabilno udruzenje gradjana ....
da ne pricamo za onu pristupnu taksu(25eura) za odrzavanje ap-a
Gde si cuo da se placa 400-500 din za 10 ljudi?? Citiram coveka "Net je od 400 do 500 kinti u zavisnosti kolko je ljudi uplatilo za taj mesec". Ako uplati njih 10 ide 200 po coveku, cista matematika.Mikizemun je napisao(la):verat 512k wifi 2000 din
BG Wireless 512k na 10 korisnika 400-500din
400*10=4000 din
500*10=5000 din
razlika ( za cenu od 400 din) 2000 din mesecno
razlika ( za cenu od 500 din) 3000 din mesecno
BG Wireless zarada 2000/3000 din mesecno na 10 korisnika samo za net
a bas me zanima BG Wireless ima korisnika koji placaju net po 400/500 din i koliko ima linkova BG Wireless prema veratu( cisto da napravimo precizniju racunicu...i da vidimo tacno koliko je BG Wireless neprofitabilno udruzenje gradjana ....
da ne pricamo za onu pristupnu taksu(25eura) za odrzavanje ap-a
cybergirl666 je napisao(la):Miki covece, nemoj da se nervirasNe valja ti to...
Pa Miki ovo je zemlja SrbijaMikizemun je napisao(la):ne nerviram se ja![]()
ali ne volim kad neko govori jedno a radi drugo...
U bre , pa sto se ti ljutisbukzz je napisao(la):e ljudi idite negde drugde i pricajte ovakve stvari.ako ima neko taj j.... adsl neka kaze....... bic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari