Ajd` sad o jos jednom selu nadomak BG-a - Batajnica....
U principu, digao sam ruke od ADSL-a, Sezampro-u sam podatke odavno poslao /vise se ne secam kada/, ortak koji radi u centrali kaze da nema sanse, kad ja veceras na netu, a ono mail, i izmedju ostalog:
"Poštovana/Poštovani
Obraćavamo Vam se povodom Vaše prijave i iskazanog interesovanja za SezamPro ADL uslugu. Svi neophodni pripremni koraci za realizaciju ovog novog i izuzetno komfornog načina pristupa Internetu su završeni i možemo da vam ponudimo konkretne pogodnosti i način realizacije vašeg ADL priključka na telefonskom broju 011/xxx-xxxx na adresi xxxxxxxx x, Beograd.
Podsećamo vas da osnovna objašnjenja o ADL-u možete pročitati na strani O ADSL-u.
Ponuda koju smo pripremili će uz visok kvalitet i veliku brzinu pristupa zadovoljiti najširi spektar vaših potreba. Pripremili smo 9 paketa različitih namena i brzina, međutim na osnovu pažljivo analiziranih vaših sugestija i želja, verujemo da će se osnovni paket SezamPro ADL Basic 256 najbolje pokazati i zadovoljiti Vaše zahteve. " i jos:
"U znak zahvalnosti zbog iskazanog interesovanja i pomoći u oblikovanju naše ponude, obezbedili smo za vas specijalnu pogodnost - ukoliko se odlučite za SezamPro ADL i pošaljete mail sa izabranim paketom do 15. marta 2005. godine, uspostava servisa će biti POTPUNO BESPLATNA – SezamPro ADL korisnik ćete postati samo plaćanjem prve mesečne pretplate."
prosto ne znam da li da se radujem, nadam, ili nesto trece.... :d