??????Odakle ti ta glupa ideja (bez uvrede ali je glupa) da ce biti onemoguceno koriscenje p2p programa? Ako se iole razumes u NAT (Network Adress Translation) onda znas da to moze biti samo dobro za korisnike zato sto nece imati pravu ip adresu i niko ne moze da im skenira portove ili slicno. fora je sto ce svi na primer na banovom brdu izlaziti na internet sa istom ip adresom, kao kada surfujes preko proxy-ja. Necu mnogo jos da objasnjavam ali NAT ne sprecava nikakvu vrstu komunikacije. Uzmi na primer kompjutere u nekoj firmi koji izlaze preko nekog rutera na internet, svi izlaze preko nata na internet sa jednom ip adresom rutera. Naravno cak i ukviru nata mozes svakom kompjuteru da dodelis stalnu ip adresu ako tako podesis, tako da mislim da ce beotel prosiriti svoju ponudu i na firme tj. nudice stalne ip adrese koje za sada ne nudi.
djsp je napisao(la):Na koliko kilobita najvise mozes da slusas radio 256?....
H.U.D. je napisao(la):sa PDV-om ili bez?
Setup?
H.U.D. je napisao(la):Za YUBC....
sa PDV-om ili bez?
Setup?
pozdrav
Calibra 4WD je napisao(la):Kranje cene sa PDV-om
Setup u promotivnom periodu DZABE
deky je napisao(la):pitanje je kakvi ce biti u odnosu na sezam
Invader je napisao(la):Dokle traju promotivni periodi kod Sezama i Yubc-a?
legend je napisao(la):bice i komplikovano kasnije da promenis ISP jer prvo se odhjavis, pa telekom skine signal sa centrale, pa ti das zahtev drugom ISP pa drugi ISP salje telekomu zahtev pa telekom opet salje montere da puste signal....i tako prodje 35 dana dok predjes na drugog ISP.....
Mikizemun je napisao(la):info sa sezama
uvodjenje pocinje sutra
legend je napisao(la):netreba ocekivati nikakvu spektakularnu razliku ni kod koga jer sve to nazalost ide preko telekoma.....
.....
Ovo mi se svidja.Verat neće natovati ili filtrirati nešto, nikada to nije ni radio. Ako pogledaš, sve veratove usluge su sa javnom adresom i bez blokiranog p2p saobraćaja
legend je napisao(la):uhh..ovo bi bilo lepo...koliko je ovo sigurno i odakle ti info?
ja sam dansa razgovarao sa teh podrskom iz sezama i cova kaze da nisu pustili ni jedan adsl i da se ne zna kada ce jer sve, to vec znamo, zavisi od telekoma...
128k ti je sasvim ok. Koliko ja znam nece da bude problem da se slusa i iza NAT-a. Ako gresim neka me ispravi neko.djsp je napisao(la):Da da na to sam mislio. Ma super i na 128k je ok.Vazno je da mozes da slusas a vidis da se postavlja pitanje da li ce moci sa adsl-om da se slusa mysic preko winamp-a.
Ja licno mislim da hoce ali..........?
no probkibicer je napisao(la):Pa, pazi, ovako to ide:
BRZO, DOBRO, JEFTINO
----- izaberi dva -----
Izvini, nhf, nisam mogao da odolim![]()
a ja se u potpunosti slazzem sa ovim :smoke:Calibra 4WD je napisao(la):Takodje se slazem sa ovim,jedino prema Veratu ima rezervi,posto sam imao losa iskustva sa njima od kad su prosle godine spustili cene.
YUBC,Sezam,Eunet su poznati kao kvalitetni i pouzdani provajderi,tako da ne ocekujem neke vece razlike u kvalitetu usluge
:banana: :guitar: :bottle: :,,: :cigar:Sasa je napisao(la):www.beotel.net
27.01.2005
Prvi ADSL korisnici su počeli!
Prvi ADSL-ovi su instalirani!
BeotelNet je juče povezao svoje prve ADSL korisnike.
Naši korisnici su prvi korisnici u Srbiji koji mogu da osete sve prednosti brzog Interneta u svom domu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari