Calibra 4WD je napisao(la):Ne znam na sta mislis,na kvalitet usluge ili nesto drugo?
Kvalitet usluge naravno...
Calibra 4WD je napisao(la):Ne znam na sta mislis,na kvalitet usluge ili nesto drugo?
Misa063 je napisao(la):Evo sta kaze Beotel na svom forumu:
(A to za NAT, gde ste culi taj info?
Ja sam im bas pitao kod potpisivanja ugovora, i kazu mi da se dobija dinamicka IP adresa ??!?!)
Dragi drugari,
prvi smo, kao sto ste vec navikli.
Vas BeotelNet
Dark_AveNGER je napisao(la):A mozda i nisu jer:
1. Nema promotivnog perioda?? Svi placaju 2000 za prikljucenje osim onih koji su na wireless-u ili na ethernet-u kod njih! Provereno. Za sada je tako.
2. Mora se KUPITI ADSL oprema jer je oni ne iznajmljuju.
3. Nivo agregacije je ogroman.
Ali ja volimVerat i posto sam kod njih na dial-up-u godinama, sigurno kod njih idem po aDSL !!!
Ajd uzdravlje narode !
variable je napisao(la):To i mene počinje polako da brine. BTW, potpisao sam i platio kod Sezama 24-og, i naravno devojke nemaju pojma da mi daju tačnu informaciju, odnosno kažu 'dinamička adresa' :d ... Nadam se ipak da ne živimo baš za sve stvari 'u Srbiji'
Ajd uzdravlje,
Viktor...
Dobro je. Vec se bolje osecam, mislim logicno zvuci...banet je napisao(la):trebalo bi da budu javne dinamicke kao i kod DIalUpa
banet je napisao(la):kako da dodjemo do tog foruma ako nismo Beotelovi korisnici ?![]()
djalf je napisao(la)::banana: :guitar: :bottle: :,,: :cigar:
To sine, konacno i mi u Srbiji docekasmo i dozivesmo prve ADSL korisnike!
Ajd neka se neko od njih javi i podeli sa nama (jadnicima) utiske!
P.S. Ja trenutno testiram wireless kod mene, ide oko 30kb/s, i ako ovako radi ADSL (probao sam i astrasat paket od 256kbit/s), korisnici mogu da budu zadovoljni! Sve leti... a i zimi![]()
banet je napisao(la):kako da dodjemo do tog foruma ako nismo Beotelovi korisnici ?![]()
variable je napisao(la):Dobro je. Vec se bolje osecam, mislim logicno zvuci...
Nego, da li je neko saznao koji se modemi u usb/ethernet varijanti dobijaju kod Sezama? Kod drugih provajdera se spominju Alcatel/Thomson SpeedTouch USB i SpeedTouch 330 (Ethernet). Treba mi info za usb varijantu da vidim ima li drajvera za linux/freebsd...
Ajd' uzdravlje,
Viktor...
Prateci ostale nase forume, pominjalo se par puta (mislim na ES forumu). One devojke u Sezamu su tamo samo za 'ubiranje' pretplate cini mi se (podsecaju me na moju lepsu polovinu :-devil-: )....Kod njih nema vajde od dobijanja neke dodatne informacije....VALTER_ je napisao(la):Koji ISP nudi SpeedTouch? To su odlicni modemi !!!
350 je usb a 500 LAN
banet je napisao(la):i ono najbitnije, njihovu "vezu" sa Telekomom koja je izuzetno "dobra" :wall:
Cutter je napisao(la):Evo i yubc-ove ponude:
http://www.yubc.net/adsl.html
cyberdude je napisao(la):
http://www3.ptt.yu/usluge/index.php?id=adsl je napisao(la):PTT NET svojim korisnicima garantuje veoma visok nivo kvaliteta ADSL usluge.
Posto nam nije cilj da vrsimo restrikcije u pristupu ili nudjenju Internet servisa, ostavili smo opciju da korisnici samostalno izaberu mod dodeljivanja IP adresa: privatne ili javne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari