ima i 10:1, ali samo za ogranicheni protok..Heinz je napisao(la):Kreće i EUnet: http://www.eunet.yu/cms/view.php?id=5766 i pri tome jedini navodi stepen agregacije od 20:1 odnosno 30:1. Ima da se usrećimo sa ADSL-om![]()
H.U.D. je napisao(la):mada, YUBC najavljuje ponudu pochetkom februara ( izvor: korisnichki servis), videccemo na shta cce to da lichi
ja se nadam nekom "srednjem putu" od njih, kao i do sada
pozdrav
H.U.D. je napisao(la):lepo zvuchi, Calibra, skoro kao reklama
mada nas isqstvo uchi da ne verujemo reklamama, YUBC je i ranije imao slichnu poslovnu politiku..
nego..
da ti ne radish mozzda kod njih?:d
pozdrav
ne ne, sve je ok.. ja sam i sada kod YUBC-a na dial-up flat-u, a nisam bio sarkastichan, chak naprotiv..Calibra 4WD je napisao(la):Nije reklama,ne radim kod njih-samo sam malo vise upucen u desavanja vezana za ADSL u YUBC-u.
Ako se ne slazes sa necim gorenapisanim slobodno reci,mislim da nisam preterivao :wave:
ajde da ne smarash vishe - DA!djsp je napisao(la):Ja se izvinjavam sta znaci sasvim dovoljan dynamic IP adress ali realan jel cu moci da koristim dc++ ili neki drugi p2p nije moguce da ne zna niko?
legend je napisao(la):Adsl korisnici ce biti 'prikaceni' na link koji imamo ka Internetu kao i sto je slucaj sa dialup korisnicima. Stanje linka ce se redovno kontrolisati i po potrebi ce se prosirivati ako procenimo da nasi korisnici ne dobijaju kvalitet usluge kako je to definisano u ponudi.
ovo je odgovor od sezama na moju sumnju oko garancije kvaliteta ADSL-a, da li mogu ocekivati kvalitetet adsl usluge koju placam, u ovom slucaju 256kbps FLAT...
mihailo je napisao(la):Dobih pozitivan odgovor od Sezam-a nakon nekoliko sati, broj je 3067-xxx u Bircaninovoj. Nazalost, necu biti i korisnik na toj lokaciji.
mihailo je napisao(la):And one more thing, Beotel-u sam poslao zahtev pre nekoliko dana, a Sezam je odgovorio odmah. Ne znam zasto sam Vam ovo ispricao, ali verujem da ne skodi, a cim ne skodi, znaci da ...
misterno je napisao(la):ja cekam vec 11 dana na odgovor od Sezam-a i od Beocity-a i od Beotel-a. Da li ceka neko jos ovoliko dugo?
Čestitamo! Na osnovu zahteva koji smo podneli za realizaciju vašeg ADSL priključka dobili smo odgovor od Telekoma da nema tehničkih prepreka za realizaciju i da je zahtev koji smo predali ušao u proces realizacije.
Pozivamo vas da na strani na kojoj pratite status realizacije vašeg priključka (www.sezampro.yu/adsl/adsl_korisnik.asp - vaša šifra je xxxxxxxxxxxx) kliknete na stavku 'Obrazac zahteva ...', da odštampate dokument u 2 primerka, popunite ga i potpišete (u slučaju pravnog lica overite pečatom firme) i posetite nas u Skadarskoj 40C kako bi izvršili uplatu prve mesečne pretplate. Podsećamo vas da je uspostava servisa za vas besplatna i da nema nikakvih dodatnih troškova. Molimo vas da sa sobom, pored oba popunjena primerka zahteva, ponesete i ličnu kartu.
U slučaju da plaćate sa računa firme, predračun za prvi mesec pretplate možete napraviti na strani www.sezampro.yu/public/predracun (ukoliko nemate korisničko ime na Sezamu upišite ADSL)
Molimo vas takođe da pogledate i Opšte uslove korišćenja usluga SezamPro sistema - dokument se nalazi www.sezampro.yu/public/opsti_uslovi_koriscenja_usluga_sezampro.pdf
Fizičko priključenje ADSL-a na vaš telefonski priključak u centrali obavlja Telekom Srbija, a o završetku radova Telekom obaveštava SezamPro. Istog trenutka vaš status u evidneciji će biti izmenjen i poslaćemo vam mail/sms radi dogovora oko termina instalacije opreme kod vas nakon čega će Internet zauvek biti vaš.
Srdačan pozdrav,
SezamPro korisnički servis
----------------------------
ISP SezamPro On-Line
www.sezampro.yu
+381 11 3227 231
Calibra 4WD je napisao(la):JA sam dobio isti mail,ali mislim da su se *****ali jer na mojoj centrali sigurno nema vise od 4 ADSL prikljucka,a cisto sumnjam da su ih cuvali za mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari