ShadowoftheNight
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.07.2024
- Poena
- 30
Kod mene box 3 najslabiji i to je to.
Imam dva ugovora, a platinum samSto vise ugovora imas na svoje ime to si visa kategorija. Srebrni je sa dva ugovora, bronzani sa jednim to znam. Koliko imas ugovora?
Kako povećavaju, tehnički?Trebaju se uporediti aukcije medjusobno, mislim da oni povecavaju svakome posebno nevezno za kategoriju, ti sakupis 50k oni povecaju aukcije na 60k, ti dodjes do 60k one odu na 70k neki osecaj imam
na ciljanoj aukciji sam dobio televizor u januaru za 30k, posle sam samo pratio i sakupljao dijamante, ako sam tacno primetio tamo maj jun je pocelo smanjivanje ciljanih aukcija, i vrednih stvari i istovremeno poskupljenje. Za nas neke normalne korisnike te ciljane aukcije su bila jedina sansa da nesto vrednije osvojimo, jer u normalnim cene idu bas visoko, isto mi nije jasno kako neki imaju po 100k u bronzanoj kategorijiCene su u proseku 50-tak procenata uvećane - Adbaloo i mts inflamatorni tokovi na delu.
Ali jesi li nekad učestvovao u ciljanim i kontra Adbaloo aukcijama? Probao da pobediš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari