Šta je novo?

Adbaloo licitacije

• Začetnik teme Začetnik teme ndanko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teska priča da se uzme nesto sem miksera ili prenosive baterije, i to je pitanje. Srebrni , a zna da ide i do 300k.
Standardna app za drzave treceg sveta, leba i igara

Nema u aplikaciji moj MTS da piše poreklo već samo ukupan broj dijamanata.
Na to nisu mogli da mi daju odgovor
Isto. Slabo igram izazove, pa bi i bilo kontraproduktivno ubaciti me u neki tim. Ranije sam igrao sve, kad ih je bilo 30 ukupno (po 10 iz svake kategorije), ali otkad su povećali na 20 (ukupno 60), pa sada i 30 (ukupno 90), nemam više živaca. Da bi se sve to odigralo, treba vremena i vremena. Možda bih se i zezao da nema čekanja, ali ovako mi nije zanimljivo.

Inače, jedno pitanje za učesnike u loyalty programu: znate li uopšte koliko dijamanata vam je MTS-ovih, a koliko "vaših"? Preneo sam informaciju o tome da makar pola mora da bude MTS-ovih nekima koje znam, ali ne znaju da provere koliko imaju čega. Beše i u aplikaciji Moj mts piše nešto? Odavno nisam video kako to izgleda, a sâm sam Yettelov korisnik.
Na pitanje kako da znam koliki je procenat zarađenih dijamanata nisu znali da mi odgovore. Jer je meni bilo potrebno nekoliko meseci igranja. Oni uglavnom dodaju neki broj dijamanata 2 ili 3X mesečno. Tako da ko kreće tek sa igrom trebao bi da zapamti koliko je imao na startu pa da prati kada oni dodaju pa da množi sa 2. Što je nenormalno. Ali svakako je verovatno moj slučaj specifičan. Jer sam ja sakupio preko 80% igrom. Dijamante dodaju trećeg i 13og i čuni mi se još 1 dan u mesecu

Po meni je to što su uradili krajnji bezobrazluk jer nije ni tako jednostavno zaraditi silne dijamante, ipak treba uložiti vreme i trud i tako nešto.

Po meni je to što su uradili krajnji bezobrazluk jer nije ni tako jednostavno zaraditi silne dijamante, ipak treba uložiti vreme i trud i tako nešto.
Znam sve sam im rekao ali nema svrhe raspravljati se kada pravilo postoji.
Svakako imamo još naloga u porodici. Sada kada znam kako funkcioniše igra relativno se brzo skupi.

Nazad
Vrh Dno