Šta je novo?

Adbaloo licitacije

• Začetnik teme Začetnik teme ndanko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebaju se uporediti aukcije medjusobno, mislim da oni povecavaju svakome posebno nevezno za kategoriju, ti sakupis 50k oni povecaju aukcije na 60k, ti dodjes do 60k one odu na 70k neki osecaj imam

Trebaju se uporediti aukcije medjusobno, mislim da oni povecavaju svakome posebno nevezno za kategoriju, ti sakupis 50k oni povecaju aukcije na 60k, ti dodjes do 60k one odu na 70k neki osecaj imam
Kako povećavaju, tehnički?

Nema veze sve to bar po meni.
Ja sam bio platina, sada srebro pošto sam dobio aukciju. Jedan box ugovor.
Odigrao sam zadnjih nekoliko dana i uzeo slušalice danas broju od majke. Bronzani, za oko 45k dijamanata, bila neka gomila solidnih aukcija u skoro isto vreme...

Kod mene je ona cediljka na struju-sokovnik dostiglo 120k dijamanata 😄

Evo trenutno telefon

Prilozi

• Screenshot_2026-08-27-20-12-34-634-edit_com.adbalu.webp
    Screenshot_2026-08-27-20-12-34-634-edit_com.adbalu.webp
    64.7 KB · Pregleda: 28
Koja je to kategorija?

Srebrna, vidim sada.

Pođto baš imam dobar uvid u bronzane i srebrnue korisnike (ja sam šetan od bronzane, srebrne, zlatne, pša opet sada u bromzanoj kategoriji)
evo MAKSIMALNE pobede u srernoj kategoriji zabeležene 20. avgusta;

1787856739855.webp

Poslednja izmena:
Mislio sam na ovo, do pre 6 meseci, sada cene 2x 3x vece plus nema kvalitetnih ciljanih ponuda
1000008921.webp1000008922.webp1000008923.webp

Cene su u proseku 50-tak procenata uvećane - Adbaloo i mts inflamatorni tokovi na delu.

Ali jesi li nekad učestvovao u ciljanim i kontra Adbaloo aukcijama? Probao da pobediš?

Poslednja izmena:
Najzad da se pokrene ova temu. Ja sam mislio da odustanem, pitanja dosadna, skupljaš med na sreću, vrte me iz srebrnu u bronzu i obrnuto, i što jedan pisao ništa manje nagrade ne vrede u bronzi odnosu na srebrnu

Cene su u proseku 50-tak procenata uvećane - Adbaloo i mts inflamatorni tokovi na delu.

Ali jesi li nekad učestvovao u ciljanim i kontra Adbaloo aukcijama? Probao da pobediš?
na ciljanoj aukciji sam dobio televizor u januaru za 30k, posle sam samo pratio i sakupljao dijamante, ako sam tacno primetio tamo maj jun je pocelo smanjivanje ciljanih aukcija, i vrednih stvari i istovremeno poskupljenje. Za nas neke normalne korisnike te ciljane aukcije su bila jedina sansa da nesto vrednije osvojimo, jer u normalnim cene idu bas visoko, isto mi nije jasno kako neki imaju po 100k u bronzanoj kategoriji

Nazad
Vrh Dno