Šta je novo?

ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

Evo da se i ja pridruzim 🙂
Download sa posla... a ide cesto i do 100 - tinak K
A kako je od kuce bolje ne pitajte 🙁

jesi siguran

<Mancha> je napisao(la):
Ovo je mnogo zanimljivije, jer je dobijeno sa 33600 Rockwellom na staroj centrali (shot uhvacen pre jedno 2 godine). Konektovan preko Sezama skidanje sa veratovog FTP-a. Mozda neki nece verovati ali protok je bio prilicno konstantan dok file nije skinut, nakon toga sve po starom.

Jesi siguran da ti je toliki bio protok.To je teorijski neostvarivo posto je 33600b/s/8=4200B/s maksimalni protok a i to je prilicno neostvarivo zbog sinhronizacije.Moguce je da se program istripovao.

Paradigma je napisao(la):
Naravno da je posao u pitanju, ali uskoro ce biti i kod kuce sobzirom da radimo wireless po gradu, pa sto bog prvo ne bi sebi bradu stvorio?

BTW govorio sam o realnim protocima, a ne o hipotetickim, i mi imamo SDSL modem od 2.3Mbps, satelit...

Pa i ja govorim o realnom 🙂 Sta mislis koliki link imaju ZOP i Narodna Banka ??? Eh, samo kada bih imao pristup tome 🙂

Re: jesi siguran

einstein je napisao(la):
Jesi siguran da ti je toliki bio protok.To je teorijski neostvarivo posto je 33600b/s/8=4200B/s maksimalni protok a i to je prilicno neostvarivo zbog sinhronizacije.Moguce je da se program istripovao.

Nije se istripovao jer je skinuo fajl za vreme za koje ga nikad nebi skinuo ni na 56k. A da je teoretski nemoguce znam, ali se povremeno desava kod mene i sa 56k USR. Nisam provalio zbog cega se desava, ali bi voleo da cujem neku teoriju. Uglavnom je najveca verovatnoca kada skidam nesto sa Veratovog FTP-a preko Sezamove konekcije.

Moguce je jedino u situaciji kada fajl koji prenosis nije vec arhiva (zip, rar...) pa ga pri prenosu modemi komprimuju i razmenjuju komprimovanog npr. neki txt fajl.

Znam za to ali se desavalo i sa zip file-ovima, kao i sa selfextracting arhivama. Evo i jednog shota sa instalacionim exe file-om koji jeste komprimovan (pri pravljenju instalacije koristi se kompresija, bar koliko sam ja radio u visual studio-u).
Kao sto se vidi kompresija modemapri prijemu je 3%.

<Mancha> je napisao(la):
Znam za to ali se desavalo i sa zip file-ovima, kao i sa selfextracting arhivama. Evo i jednog shota sa instalacionim exe file-om koji jeste komprimovan (pri pravljenju instalacije koristi se kompresija, bar koliko sam ja radio u visual studio-u).
Kao sto se vidi kompresija modemapri prijemu je 3%.

Ne verujem Windows XP-u sta god da mi napise.
Inace jeli to PrintKey2000 posluzio za grab slike, nesto mi lici???

Nije printkey, neko sam ga kompresovao na brzinu da mogu da ga uploadujem (al mora da je dobar taj printkey2000 😀 ) . Trebalo bi da imam i par shotova iz WinME na nekom od starih backupa, potrazicu ih.
Nije meni problem sto veza povremeno povileni, vec sto ne vileni stalno 😀 . Nebi se zalio da je protok takav stalno.

<Mancha> je napisao(la):
Nije printkey, neko sam ga kompresovao na brzinu da mogu da ga uploadujem (al mora da je dobar taj printkey2000 😀 ) . Trebalo bi da imam i par shotova iz WinME na nekom od starih backupa, potrazicu ih.
Nije meni problem sto veza povremeno povileni, vec sto ne vileni stalno 😀 . Nebi se zalio da je protok takav stalno.

Ne vileni tebi stalno veza nego srdjan (admin) ukljucuje/iskljucuje kompresiju sa vremena na vreme.

Nazad
Vrh Dno