<Mancha> je napisao(la):Ovo je mnogo zanimljivije, jer je dobijeno sa 33600 Rockwellom na staroj centrali (shot uhvacen pre jedno 2 godine). Konektovan preko Sezama skidanje sa veratovog FTP-a. Mozda neki nece verovati ali protok je bio prilicno konstantan dok file nije skinut, nakon toga sve po starom.
Paradigma je napisao(la):Naravno da je posao u pitanju, ali uskoro ce biti i kod kuce sobzirom da radimo wireless po gradu, pa sto bog prvo ne bi sebi bradu stvorio?
BTW govorio sam o realnim protocima, a ne o hipotetickim, i mi imamo SDSL modem od 2.3Mbps, satelit...
Vocko je napisao(la):a kod mame imam malo jace, ali kod mame nemam pristup 🙁
einstein je napisao(la):Jesi siguran da ti je toliki bio protok.To je teorijski neostvarivo posto je 33600b/s/8=4200B/s maksimalni protok a i to je prilicno neostvarivo zbog sinhronizacije.Moguce je da se program istripovao.
<Mancha> je napisao(la):Znam za to ali se desavalo i sa zip file-ovima, kao i sa selfextracting arhivama. Evo i jednog shota sa instalacionim exe file-om koji jeste komprimovan (pri pravljenju instalacije koristi se kompresija, bar koliko sam ja radio u visual studio-u).
Kao sto se vidi kompresija modemapri prijemu je 3%.
<Mancha> je napisao(la):Nije printkey, neko sam ga kompresovao na brzinu da mogu da ga uploadujem (al mora da je dobar taj printkey2000 😀 ) . Trebalo bi da imam i par shotova iz WinME na nekom od starih backupa, potrazicu ih.
Nije meni problem sto veza povremeno povileni, vec sto ne vileni stalno 😀 . Nebi se zalio da je protok takav stalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari