Šta je novo?

ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Evo malo domaceg zadatka😀 😀

😛

😀

simpson H je napisao(la):
Evo malo domaceg zadatka😀 😀

Svaka, cast skidam kapu na oc modema. 😀 😛 Imao sam svojevremeno Motorolu voice surfer ISA koja je sa nekim od verzija drajvera pokazivala isto to pri konekciji. 😛

Re: Re: ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

Aca je napisao(la):
Svaka, cast skidam kapu na oc modema. 😀 😛 Imao sam svojevremeno Motorolu voice surfer ISA koja je sa nekim od verzija drajvera pokazivala isto to pri konekciji. 😛

Imao, ali nemas sada 😀

btw sta to cujem da si bio na chat-u sinotj ? ili je to muzzy opet pio sokice ? 🙂

Re: Re: ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

delimir je napisao(la):
Ovo je meni radio Intel HAM ambient modem. Intel je Intel 😛
Jeste Delimire Ambient je u pitanju.I u pravu si za to Intel je Intel😀 .

Kad sam ja video kod mene prvi put ja se zapalio samo tako......kad ono.....krenem ja download i 2.8Kbs i nema leba vise.....alim je bilo lepo videti 115.2....😀

Re: Re: Re: ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

Vocko je napisao(la):
Imao, ali nemas sada 😀

btw sta to cujem da si bio na chat-u sinotj ? ili je to muzzy opet pio sokice ? 🙂

Imam, imam. 😛 Imam cak dve Motorole voice surfer, jedna nesto *****ava, a druga je crkla, mogao bih od ta dva da sklopim jedan dobar ali sta ce mi vise ISA modem. Stvarno su to bili najbolji modemi. 🙂
Muzzy se nije uletvio od sokica, svratim ja tako po nekad na cat da vidim sta lupetate, kao na primer Muzzy sinoc o nForce 2 i Nvidia FX. 😀 😀

Re: Re: Re: Re: ACOOOO aj' sad' da te vidim!!!

Aca je napisao(la):
Muzzy se nije uletvio od sokica, svratim ja tako po nekad na cat da vidim sta lupetate, kao na primer Muzzy sinoc o nForce 2 i Nvidia FX. 😀 😀

Dodji veceras, veruj mi na rec... 🙂

Evo vidim da overklokujete modeme, pa rekoh da se i ja pridruzim sa ovim skromnim rezultatom 🙂

PS: Aj da vidim ko moze bolje da overklokuje od Adobe-a 😉 ?

meni se jednom na EUnet konektovao na 1.200bps. aj da vidim ko moze manje!!! mozda nadjem negde screenshot ali ne verujem... pogledacu

Miroslav je napisao(la):
meni se jednom na EUnet konektovao na 1.200bps. aj da vidim ko moze manje!!! mozda nadjem negde screenshot ali ne verujem... pogledacu

Ja mogu manje 🙂

Za vreme bombardovanja okacio mi se na BitsNet iz 50og pokusaja na 900bps 🙂 Sva sreca pa sam samo preuzimao mail, a i to je trajalo 🙂

To je DTE brzina prema UART cipu, tj procesor modema ka UART 16550 cipu.
Ako stavis da je DTR, onda je izmedju CPU modema i CPU modema sa druge strane.

Evo malo stiva za citanje, ima svasta zanimljivo.

P.S.
Kakav imam Zoltix 56000 ISA modem, i hakovani drajver za njega da radi na 230400 DTE, i jos kompresija i jos 2.310 V90 zoltrix budzeni kod, ali je ipak ISA 🙁

Malo slika iz lepih vremena LAN kabla na banjici (Memodata serveri)

Ma ljudi meni eunet vec oko mesec nedelje svaki put konektuje na 115.2 kbps. I nisam nista cackao ni reinstalirao, jedino pre nedelju dana sam reinstalirao xp i opet mi konektuje na 115.2, ali to je sve, nema nikakvih razlika u brzini i cesto se prekida veza.

PREDLOG !!!!!

Ja se izvinjavam svima za ovaj thread.Pogresno je shvacen od vecine ucesnika u njemu.Pokusao sam da se nasalim na temu Acinog i mog prepucavanja,ali nazalost vecina ucesnika je ovu salu bukvalno shvatila,cak su se i vlasnici ISDN-a primili toliko da postuju svoje vrhunske "rezultate"😀 .

Ja sam vlasnik jednog sasvim prosecnog modema koji se jedva vucara sa ove moje jadne analogne centrale.

Predlazem moderatorima da obrisu ceo thread.

Re: PREDLOG !!!!!

simpson H je napisao(la):
Ja se izvinjavam svima za ovaj thread.Pogresno je shvacen od vecine ucesnika u njemu.Pokusao sam da se nasalim na temu Acinog i mog prepucavanja,ali nazalost vecina ucesnika je ovu salu bukvalno shvatila,cak su se i vlasnici ISDN-a primili toliko da postuju svoje vrhunske "rezultate"😀 .

Ja sam vlasnik jednog sasvim prosecnog modema koji se jedva vucara sa ove moje jadne analogne centrale.

Predlazem moderatorima da obrisu ceo thread.

Ja sam shvatio, ali reko kada sam vec tu da objasnim ljudima o cemu se radi, nadam se da ti nisam upropastio salu 🙂

Re: Re: PREDLOG !!!!!

laxduke je napisao(la):
Ja sam shvatio, ali reko kada sam vec tu da objasnim ljudima o cemu se radi, nadam se da ti nisam upropastio salu 🙂
Ma samo opusteno Urose,nije se odnosilo na tebe🙂

Smatram da simpson-ov post ima potencijala, videcemo pregled svih vrsta konekcija na jednom mestu.

Evo mog skromnog priloga.

Paradigma je napisao(la):
Smatram da simpson-ov post ima potencijala, videcemo pregled svih vrsta konekcija na jednom mestu.

Evo mog skromnog priloga.

Pa to je LAN, ne modem...

Nisam nigde ni pomenuo da je modem. U pitanju je konekcija (PPP over Ethernet), lep pristup netu, zar ne? 😉

Nisam nigde ni pomenuo da je modem. U pitanju je konekcija (PPP over Ethernet), lep pristup netu, zar ne? 😉

Lep lep, samo koliki je transfer, posto moze i veca konekcija od te da se ostvari.

laxduke je napisao(la):
Lep lep, samo koliki je transfer, posto moze i veca konekcija od te da se ostvari.

Naravno konekcija moze biti i Gigabitna, a sto se transfera tice: garantovano je 128Kbps, a maximalno 400Kbps. Medjutim u praksi je transfer gotovo uvek maksimalan.

Naravno konekcija moze biti i Gigabitna, a sto se transfera tice: garantovano je 128Kbps, a maximalno 400Kbps. Medjutim u praksi je transfer gotovo uvek maksimalan.

Da li ti je to na poslu ili kod kuce ?
Posao ne racunamo 😀 Ja kod tate na poslu imam 5mbit-a link 🙂, a kod mame imam malo jace, ali kod mame nemam pristup 🙁

Ovo je mnogo zanimljivije, jer je dobijeno sa 33600 Rockwellom na staroj centrali (shot uhvacen pre jedno 2 godine). Konektovan preko Sezama skidanje sa veratovog FTP-a. Mozda neki nece verovati ali protok je bio prilicno konstantan dok file nije skinut, nakon toga sve po starom.

Vocko je napisao(la):
Da li ti je to na poslu ili kod kuce ?
Posao ne racunamo 😀 Ja kod tate na poslu imam 5mbit-a link 🙂, a kod mame imam malo jace, ali kod mame nemam pristup 🙁

Naravno da je posao u pitanju, ali uskoro ce biti i kod kuce sobzirom da radimo wireless po gradu, pa sto bog prvo ne bi sebi bradu stvorio?

BTW govorio sam o realnim protocima, a ne o hipotetickim, i mi imamo SDSL modem od 2.3Mbps, satelit...

Nazad
Vrh Dno