simpson H je napisao(la):Evo malo domaceg zadatka😀 😀
PJ je napisao(la):
jos si (smo) na default taktu. svaka ti (nam) cast !!! 🙂PJ je napisao(la):
Aca je napisao(la):Svaka, cast skidam kapu na oc modema. 😀 😛 Imao sam svojevremeno Motorolu voice surfer ISA koja je sa nekim od verzija drajvera pokazivala isto to pri konekciji. 😛
Jeste Delimire Ambient je u pitanju.I u pravu si za to Intel je Intel😀 .delimir je napisao(la):Ovo je meni radio Intel HAM ambient modem. Intel je Intel 😛
Vocko je napisao(la):Imao, ali nemas sada 😀
btw sta to cujem da si bio na chat-u sinotj ? ili je to muzzy opet pio sokice ? 🙂
Aca je napisao(la):Muzzy se nije uletvio od sokica, svratim ja tako po nekad na cat da vidim sta lupetate, kao na primer Muzzy sinoc o nForce 2 i Nvidia FX. 😀 😀
Miroslav je napisao(la):meni se jednom na EUnet konektovao na 1.200bps. aj da vidim ko moze manje!!! mozda nadjem negde screenshot ali ne verujem... pogledacu
simpson H je napisao(la):Ja se izvinjavam svima za ovaj thread.Pogresno je shvacen od vecine ucesnika u njemu.Pokusao sam da se nasalim na temu Acinog i mog prepucavanja,ali nazalost vecina ucesnika je ovu salu bukvalno shvatila,cak su se i vlasnici ISDN-a primili toliko da postuju svoje vrhunske "rezultate"😀 .
Ja sam vlasnik jednog sasvim prosecnog modema koji se jedva vucara sa ove moje jadne analogne centrale.
Predlazem moderatorima da obrisu ceo thread.
Ma samo opusteno Urose,nije se odnosilo na tebe🙂laxduke je napisao(la):Ja sam shvatio, ali reko kada sam vec tu da objasnim ljudima o cemu se radi, nadam se da ti nisam upropastio salu 🙂
Paradigma je napisao(la):Smatram da simpson-ov post ima potencijala, videcemo pregled svih vrsta konekcija na jednom mestu.
Evo mog skromnog priloga.
Paradigma je napisao(la):Nisam nigde ni pomenuo da je modem. U pitanju je konekcija (PPP over Ethernet), lep pristup netu, zar ne? 😉
laxduke je napisao(la):Lep lep, samo koliki je transfer, posto moze i veca konekcija od te da se ostvari.
Paradigma je napisao(la):Naravno konekcija moze biti i Gigabitna, a sto se transfera tice: garantovano je 128Kbps, a maximalno 400Kbps. Medjutim u praksi je transfer gotovo uvek maksimalan.
Vocko je napisao(la):Da li ti je to na poslu ili kod kuce ?
Posao ne racunamo 😀 Ja kod tate na poslu imam 5mbit-a link 🙂, a kod mame imam malo jace, ali kod mame nemam pristup 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari