dale, brdo stvari koje pokusavam da instaliram na visti home premium jednostavno mi ne ide. verovatno zbog mog ne znanja al opet me zivcira. pokusavam da instaliram zone alarm koji je navodno za vistu i nema sanse. sad pokusavam da instaliram deamon tools pro 4.10.0218 i opet mi ne ide. do duse izbacuje "unable to add adapter:insufficient privileges" i pretpostavljam o cemu se radi al jednostavno mi ne ide od ruke ova vista. moze neko da me spasi muke?
a da, ni nero 7 nece da instalira image drive, il sam ja ****** pa ga ni nema u 7 verziji...sve je moguce:wall::wall::wall:
p.s. da ne zaboravim, instalirao sam i k-lite codec pack, jer volim media player classic, kao i bs player, moj omiljeni, u kojem ne mogu da namestim da se vidi slika tj video...strasno. sad moram iz prokletog media centra tj media player-a da gledam filmove...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a da, ni nero 7 nece da instalira image drive, il sam ja ****** pa ga ni nema u 7 verziji...sve je moguce:wall::wall::wall:
p.s. da ne zaboravim, instalirao sam i k-lite codec pack, jer volim media player classic, kao i bs player, moj omiljeni, u kojem ne mogu da namestim da se vidi slika tj video...strasno. sad moram iz prokletog media centra tj media player-a da gledam filmove...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Poslednja izmena: