Šta je novo?

A1 Xplore TV

Kako sam A1 korisnik mobilne telefonije imao sam Xplore Sport dodatak besplatno mesec dana. Aktivirao i probao malopre, ovo radi kao sat. Interfejs najviše podseća na yettel. Nema šta to je to. Onih 6 meseci da sajta kada zovu je 12. Zovu ukoliko popuniš info na klik proveri dostupnost. Jedino su mi rekli da tih 12 od 01.09 ukidaju
Da li je to samo pecaljka ili ne znam ali meni se debelo isplati i da imam dva operatera paralelno 2 meseca dok mi istekne ugovor.

P.S. ima 2 buga aplikacija, profesionalna defromacija 🤣

Premotavao Green book na Hype i neće da premota pre 25 minuta filma. Rešava se gledaj ispočetka.

Drugo ako nisi pretplaćen na kanal.kojinje izabran ne možeš da dobiješ na levo desno listu ostalih kanala dok ne dodješ na kanal koji ti je u pretplati.

Napravis svoju listu i nema tih problema :)

Opet imam pitanje. Nisam A1 mobilni korisnik. Napravio sam nalog i tim nalogom pristupam XploreTv RS. I to je sad sve reseno. Ali da bih aktivirao Netflix i Skyshowtime koji sam dobio kao benefit treba to da uradim preko MojA1 aplikacije. Ni android aplikacija ni web aplikacija ne rade. Odnosno nakon logina sam na beskonacnom ucitavanju. Da li neko ima slican problem? Da li postoji neki workaround?
Ja sam imao problem. Moras da smaras tehnicku podrsku da ti to rese. Iznenadiko me je to sto se skoro momentalno javljaju.

@emaremare
Samo jedna molba: pominješ 6 tj.12 meseci, jel A1 daje neke akcije za Xplore TV? Gledam šta da mi bude rezervna opcija za TV aplikaciju roditeljima ako Telekom zaista kupi Orion....

Ne znam samo za TV. Išao sam na proveri dostupnost i popunio info. Danas me zvali a u medjuvremenu i kolega sa foruma je isto potvrdio pm. Možda može da odgovori na pitanje za XoloreTV.

Vrh Dno