Šta je novo?

A1 Xplore TV

Pa oni ce to tek forsirati i menjati sad kad puste optiku i 5G. Dotad je ovo samo ocigledno neozbiljnost.

Aplikacija je malo konfuzna. Dobra stvar je sto moze da se napravi svoja lista kanala. Meni je trenutno najlosija stvar sto ne radi u Crnoj Gori :). Sreca pa Move radi :)

Ubacene ove nove Arene i rade. Ne traze za sad doplatu :)

Samo da proverim, Xplore Tv aplikacija na boksu ne radi od jutros, isto ne mogu da se prijavim na A1 portal.
Internet (optika) radi, ali sam morao da restartujem ruter jer je download iz nekog razloga zakucao na ove vrednosti iz screenshot.

Još neko sa sličnim problemom?

Beograd

1753960928909.png

Sad sam probao aplikaciju na telefonu. U Crnoj Gori sam pa sam ukljucio vpn i radi aplikacija. Meni A1 aplikacija danima ne radi.

Sad provalih da kod Eurosporta moze da se bira srpski i engleski audio :)

Који бокс дају? Да ли је у питању ОВАЈ ?

Trebalo bi da je ovaj.

Zte je u pitanju. Provericu kad budem na adresi koji je tacno model.

Ако је ЗеТе, онда је ипак мало боља прича. Чипсет јесте исти и количина радне меморије, али складиште и верзија андроида су на страни ZTE у односу на SDMC.

Zte je sigurno. Sva oprema koju sam dobio je zte. Ruter,box i mesh.

Taj je box.

Ja bih da se nadovezem i da pitam ako je neko imao priliku da uporedi HD kanale na xplore i na sbb-u, posto je sbb jako opao sa HD kvalitetom usled svih ovih promena. Takodje me zanima jel postoji Eurosport 4K na xplore?

Vecina kanala je u HD rezoluciji osim onih pinkovih koji su svuda SD (par je HD). Imam Eon,Iris,Move i slika ne zaostaje za njima. Cak je mozda i bolja. Nema 4K ES,ali moze da se bira audio kod ES kanala.

Odlučio sam se da pređem sa SBB-a na A1, ponuda je 12 meseci za 1 dinar, ostalo po nekih 3.500din. Brzina 600/300, Wi-Fi ruter, uključen HBO, Netfix 6 meseci. Nadam se da aplikacije rade dobro na Android i Hisense televizorima.

Ja imam A1 TV aplikaciju na LG WebOS-u i Amazon Fire TV-u. Amazon Fire TV aplikacija je fluidnija i primarno se koristi. Ipak, nije kao EON.

Mogao bih da probam na Google TV-u, pa da javim.

Hvala najlepše na odgovorima.
Ja ću u septembru javiti kako aplikacija radi na Hisense televizoru.
Iskreno ne verujem da će lošije raditi u odnosu na Yetel. Aplikacija je puna bagova, skoro stalno je bilo potrebno pokrenuti je više puta da bi dobio sliku, pogotovo ako tv nije bio uključivanje par dana. Ni box nije bio ništa bolji, zna da uspori do bola.

Poslednja izmena:
Na Fire TV se slika dobija 99,999%, što mi se svidelo zbog roditelja.

Uključuje se poslednji gledani kanal i to ide, odatle se gore/dole smenjuju ostali kanali.

Vraćanje unazad je druga priča, ali to njima ne treba.

Na Fire TV se slika dobija 99,999%, što mi se svidelo zbog roditelja.

Uključuje se poslednji gledani kanal i to ide, odatle se gore/dole smenjuju ostali kanali.

Vraćanje unazad je druga priča, ali to njima ne treba.
A šta ne valja sa vraćanjem unazad? Meni je bitna stvar.

Zdravo svima, imam sledeci problem. TV playstore - android TV/Google TV mi pronalazi exploretv RS aplikaciju ali pise this item is not available in your country/region. TV podesen na Srbiju, Google nalog podesen na srbiju(pokusano sa vise naloga na kojima se inace regularno isntaliraju aplikacije), uspesno pronalazi aplikaciju, ali ne moze da se instalira. APK nigde ne pronalazim na netu kako bih pokusao instalaciju van playstore-a. Android phone aplikacija naravno nije kompatibilna s Android TV, ali svakako sam pokusao.
LG TV radi bez problema.
Njihov box naravno radi bez problema.
TV je TCL C745 sa Android TV verzijom 11
Da li se neko susretao s problemom, ili da li neko ima APK za android TVaplikacju * ExploreTv RS (Android TV aplikacija)?
Svaka ideja pomoc je dobrodosla

Ovde imaju dvije ExploreTV aplikacije, pa bi valjda jedna trebala biti za TV.

EDIT: Ovo bi trebala biti za tv - https://apkpure.com/xplore-tv-rs/rs.a1.xploretv.android.tv
Ako pokusas da skines baci na praznu stranicu tako i nisam pronalazio fajl.

@chevu1990 https://apkcombo.com/downloader#package=rs.a1.xploretv.android.tv&device=tv&arches=armeabi-v7a

Samo pošto skida xapk ( split apks) trebaće ti installer program koji podržava xapk.
Ili prvo spoji to u klasičan apk fajl pomoću Anti-Split M.
HVALA!!! ovako sam uspeo da skinem i instaliram. Ziv bio!

@GrgaGrgic nisam zeleo da resetujem potpuno tv jer bih izgubio vec povezane aplikacije a nema ih malo tako da sam to ostavio za poslednju opciju. Na srecu nije morala da se aktivira.

Poslednja izmena:
A šta ne valja sa vraćanjem unazad? Meni je bitna stvar.
Isprobao sam sada i na Google TV.
U pitanju je austrijski A1 Xplore TV, ali računam da je isti i kod nas.
Ludo je što je aplikacija drugačija na LG WebOS, Google TV i Amazon FireTV.

Ja ovde pišem o Amazon FireTV i Google TV.

Google TV
PLUS postoji precizno motanje kretanjem levo i desno kroz timeline (skače po 30 sekundi, što i nije baš precizno, ali je bolje nego na Amazon FireTV-u)
PLUS tokom gledanja može da se otvori timeline kada se klikne levo/desno, pa se kretanjem na gore kreće kroz timeline
MINUS timeline se uvek vraća na sadašnje vreme, tako da ako hoćeš da gledaš Slagalicu od srede, a greškom uključiš Dnevnik u 19:30, u drugom pokušaju moraš ponovo da skrolaš od nedelje do srede
* u timeline-u koji sam opisao gore se vertikalno krećeš kroz TV program kanala na koji odabereš, dok se horizontalno krećeš kroz TV kanale
MINUS postoji i timeline u opciji TV program, gde se vertikalno krećeš kroz TV kanale, a horizontalno kroz satnicu i emisije (ovde isto baca na sadašnje vreme, tako da može da smori ako juriš emisiju od pre 2+ dana)
PLUS preko opcije "moji sadržaji" možeš ponovo da otvoriš nešto od ranije, npr. ako sam sa pomenute Slagalice skočio na Sasvim prirodno

Amazon FireTV
MINUS ne postoji precizno motanje -> kada se pritisne fast forward/rewind, sistem počinje da mota brzinom od 4x, pa 8x, pa 16x, pa 32x, a korisnik bi trebalo da zaustavi, slika pritom prekida, tako da se obično zaustavi gde ne treba
MINUS ne postoji timeline tokom gledanja
PLUS prethodni minus, donosi ovde plus, jer je moguće listati emisije levo/desno, pa se tako može korigovati prerani klik na Dnevnik u 19:30 umesto na Slagalicu
* ostalo je isto kao na Google TV aplikaciji

Edit: prebacio na pisano MINUS i PLUS, pošto znakovi prebacuju na tačke za nabrajanje.

Opet imam pitanje. Nisam A1 mobilni korisnik. Napravio sam nalog i tim nalogom pristupam XploreTv RS. I to je sad sve reseno. Ali da bih aktivirao Netflix i Skyshowtime koji sam dobio kao benefit treba to da uradim preko MojA1 aplikacije. Ni android aplikacija ni web aplikacija ne rade. Odnosno nakon logina sam na beskonacnom ucitavanju. Da li neko ima slican problem? Da li postoji neki workaround?

Ima app taj problem mesec dana i često se dešava. Jedva sam roaming net na moru aktivirao preko USSD kodova sam morao na kraju.

Nazad
Vrh Dno