Da li mesh daju svima sa DUO PLUS ili samo u izuzetnim slučajevima? I drugi, dva smart boxa jel se povezuju LAN kablom ili preko wifi?Zte je sigurno. Sva oprema koju sam dobio je zte. Ruter,box i mesh.
Jel može neko ovo da odgovori?da li može neko slučajno ili namerno da kupi nešto preko smart aplikacije, neki novi film ili slično, bez dodatne saglasnosti ili kucanja pina, pa da se posle plati kroz račun? Kao što može kod eona...
Postovani, jel ima tema A1 generalna diskusija o TV+NET paketima, ponudama, benefitima...?da ponovim: ovo je tema isključivo za Xplore TV aplikacije.
svaki naredni off-topic za sobom povlači poene i/ili udaljenje sa teme. hvala na razumevanju
Mogu al u ovom slucaju nije do kanala. Kod mene npr radi kako treba. Proveri na jos nekom uredjaju na kom si ulogovan/a da li kasni zvuk pa onda mozemo da nastavimo prepisku.Da li Marko može da sredi da na Star life kanalu bude ton usklađen sa zvukom jer ton malo kasni?
Da li je moguće nekako rešiti da kad npr. na jednom uređaju staviš Dark Mode, da to ne mora nužno da bude i na drugom?Restartovao sam kanal za svaki slucaj…
Još uvek nije dobro. Na sva tri TV-a. Jedan je preko STB-a.Restartovao sam kanal za svaki slucaj…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari