Šta je novo?

A1 Xplore TV [nije tema za A1 box ni za pakete A1]

dolby 5.1 ima na hbo kanalima. Ne znam napamet za svaki servis al ako te interesuje neki odredjeni mogu da proverim

Kada A1 kaže "Gledaj na ukupno 5 uređaja, a istovremeno čak na 3" jel tu ne pravi razliku da li su ti uređaji smart tv ili mobilni android telefon recimo? Može se instalirati na 5 smart tv-a?
I drugo, da li može neko slučajno ili namerno da kupi nešto preko smart aplikacije, neki novi film ili slično, bez dodatne saglasnosti ili kucanja pina, pa da se posle plati kroz račun? Kao što može kod eona...

Povezivanje kako želiš, imao sam provučenu mrežu pa sam ih spojio lanom inače može i wifi. Mesh verovatno po potrebi, meni ne treba baca signal odlično i do svakog ćoška pa i dalje.

Nisam primetio da ima ikakve kupovine ali nisam ni trazio nek me ispravi neko upućeniji.

Ne moze da se gleda van Srbije.

Nema kupovine nikakve kroz aplikaciju. Nemamo VoD katalog.
Mesh se dobija po potrebi. Boks mozete i na wifi da povezete. Po nalogu ide 5 uredjaja koje god zelite. Mozete da brisete i dodajete uredjaje kad god zelite, nema ogranicenja.

S tim da mesh kosta 299d mesecno.

S tim da mesh kosta 299d mesecno.
Bez obzira na veličinu i raspored prostorija u tvom domaćinstvu, naša usluga osigurava stabilnu i jaku internet vezu u svakom delu stana. Po potrebi, dobijaš MESH pojačivač signala bez naplate kako bi tvoj Wi-Fi internet radio besprekorno, bez prekida i mrtvih zona.

Stoji na sajtu, e sad kako procenjuju kome je potreban, a kome ne, to je pitanje :)

Stoji tako,ali meni ga naplacuju. Reklamirao,kazu da ne mogu sistemski da isprave pa smo nasi kompromis da mi smanje cenu kucnog neta za 300d posto imam i njega.

Vrh Dno