Iste SMS notifikscije sam dobijao od njihove tehničke podrške ,u toku prošle godine, na kraju su mi aktivirali uslugu i koliko sam shvatio ,kada sam zvao CC, da ograničenje više ne postoji.Nece strucnjaci iz Vip-a da ukljuce ako nije u pitanju Samsung ili Huawei...Ja sam se danima ganjao sa njima i nisu hteli da ukljuce... Na kraju sam javno krenuo da ih prozivam na Twitter-u i onda su ukljucili.Korisnicki servis se drzao neke smesne price da ako mi aktiviraju VoLTE , a telefon ne podrzava necu moci da obavljam i primam pozive... Pored silnog insistiranja preko korisnicnog servisa i jedno 3 ozbiljna razgovora, odgovor je bio kao na SS-u.
To je zato što je Apple već sertifikovao naš A1 za 5G, što znači da čim bude pušten 5G u Srbiji trebalo bih odmah da radi na iPhone-u.I kod mene radi na IP13 Pro a da nikoga nisam zvao niti se prijavljivao, samo proradilo… Takodje, pojavile se dve opcije za 5g, 5g on i 5g auto 😳
Zvao sam opet danas da uključe, pa sam dobio sms da ne mogu da aktiviraju, a u subotu sam dobio sms da je usluga aktivirana... dve kontradiktorne informacije u roku od 2 dana.Zovi ih da ti aktiviraju ponovo, meni su morali tri puta da aktiviraju dok je proradilo.
Realno Volte je krs na svim mrezama. Eh steta sto Skype ne postoji to je bio VOLTE pravo reci. Secam se tamo negde 2006/2007 kad sam prvi put probao. Nikad nista ni HD pozivi niti VOLTE i gluposti nisu mogli da nadmase tu uslugu. Brza uspostava je i od VOLTE-a bila...Ja sam u mts-u na redmi note 8t dobio VoLTE uslugu jos pre godinu dana i radila je odlicno, aprila meseca presao sam u A1 na neo15 tarifu i uzeo telefon redmi note 11 i kazu da nemaju za taj uredjaj podesavanja , samo za samsung, huawei i xiaomi ali modeli u extra klasi. Znaci A1 je takav krš od mreže da veći krš ne postoji .
Kako misliš Skype ne postoji??Realno Volte je krs na svim mrezama. Eh steta sto Skype ne postoji to je bio VOLTE pravo reci. Secam se tamo negde 2006/2007 kad sam prvi put probao. Nikad nista ni HD pozivi niti VOLTE i gluposti nisu mogli da nadmase tu uslugu. Brza uspostava je i od VOLTE-a bila...
E to je bilo zlatno doba tehnologije i onda svi znamo sta se desilo preko bare da ne spominjem zlo sa jabukom sto je izaslo iz podzemlja i unistilo kvalitetne usluge. Mogu misliti gde bi sad bili da se jabuka nije pojavila...
Toliko o tome...Dragi korisnice, nazalost nismo u mogucnosti da realizujemo Vas zahtev. Cilj nam je da svim nasim korisnicima omogucimo uslugu obavljanja poziva preko 4G LTE mreze ali kako se realizacija vrsi po fazama u ovom trenutku VoLTE usluga je dostupna svim nasim postpaid I poslovnim korisnicima uz odredjene modele Samsung, Huawei, Apple I Xiaomi telefona. Kada su u pitanju ostali uredjaji ocekujemo u narednom periodu odobrenje od strane proizvodjaca kako bi VoLTE usluga mogla da se aktivira uz sve modele. Vas A1
Mislim ne postoji u smislu da ga malo ko koristi a pri tome je sad Microsoft. I unistili su integracijom korisničku bazu. Ljudi su otisli na viber i Whatsapp jednostavno.Kako misliš Skype ne postoji??
Ja ga i dalje koristim (i na WinowsPhone-u i sada na Android-u) i silim svakoga da ga stavi i koristi za pozive, jer ni WhatsApp, Viber ili Messenger nemaju taj kvalitet zvuka (i slike!) i pouzdanost prenosa.
E to što su ga većina napustili iz xy razloga, to...![]()
A onda se slažemo, samo to kako si napisao je zvučalo suprotno.. 😁Mislim ne postoji u smislu da ga malo ko koristi a pri tome je sad Microsoft. I unistili su integracijom korisničku bazu. Ljudi su otisli na viber i Whatsapp jednostavno.
Ali i tad je imao neprikosnoveni kvalitet. Secam se na N95 običan poziv ok dobar zvuk. Skype poziv. Ultra mega giga super sound zvuk. Zato kažem ja se sećam kako je iPhone stigao godine su prošle da se vrati taj nivo tek na s6 i kasnije se malo to dovelo u red.
A ovo sa volteom. E ovo ono. Onaj telefon ovaj telefon i gluposti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari