Naravno da je do signala, VoLTE troši mnogo veće brzine, i ako je signal loš, kreću problemi...Katastrofa iskustvo, mi u firmi imamo 30-ak uredjaja (motorola, samsung, xiaomi) pre par meseci su nam svima bez obavestenja aktivirali volte i krecu problemi (nedostupni, izgubi se zvuk kad se javiš) pomiglo je ručno isključivanje na svakom uredjaju (operater nije mogao/hteo da isključi za sve uredjaje). Dal je prpblem sto nam je losiji signal kod firme, nisam pametan.
Brzina povezivanja jeste neuporedivo bolja ali kvalitet zvuka ???Meni je otkrovenje volte, RN11pro aparat, oduševljen sam brzinom pozivanja, ekstra je kvalitetan zvuk, zvučaću kao neka baba, ali stvarno kao da je sagovornik pored mene.
Ukoliko je 4g signal slab veoma moguce da je zbog toga. A kvalitet zvuka kad radi jel bolji ili gori?Naravno da je do signala, VoLTE troši mnogo veće brzine, i ako je signal loš, kreću problemi...
tacno tako na a50 povlaci volte automatski tako sam i na mojoj jednoj aktivirao.Danas prebacio tatinu karticu na Samsung A50 i tokom dana primetih da su mu aktivirali Volte ..
inace je intarifa .. nisam ni zvao call centar ;-)
Mislim da je bitno i wifi i internet do wifia dobar. Sreća da smo toliko ušuškani sa kvalitetnim signalom svagde pa.retko gde treba ova usluga kod nas.I meni je, ovo će biti spas za A1. Gde god imaš wifi, kvalitet razgovora će biti dobar![]()
I meni isto.Успут, ово се појавило након ажурирања на iOS 17.
Ovo nema veze sa operaterom.Ali i dalje razočarenje jer ne radi internet na drugoj sim kartici dok na prvoj pričaš...
Da li ti je kojim slučajem isključen Dual 4G?A1 na prepaidu definitivno radi VOLTE.
Ali i dalje razočarenje jer ne radi internet na drugoj sim kartici dok na prvoj pričaš...
Potvrdjujem da radi VoLTE na prepaiduA1 na prepaidu definitivno radi VOLTE.
Ali i dalje razočarenje jer ne radi internet na drugoj sim kartici dok na prvoj pričaš...
Neverovatno da nije implementiran standard da može da drži na jednom karijeru signal za razgovor a na drugom da se konektuje na drugi sim i drži internet....
Ako i 5G ima ovih nedostataka nije ni čudo da nam ne treba 5G. Kad osnovne stvari ne mogu da urade da rade kako treba...
Dual 4G sam probao. Ali to koristi sim karticu sa kojom razgovaras. Mislim to uradi. Ne drži drugu mrežu vec koristi net preko prve sim kartice dok ne završiš razgovor...Da li ti je kojim slučajem isključen Dual 4G?
Čudno. Kada mi je poziv na SIM1, a data na SIM2 ili obrnuta kombinacija, ne prebacuje na 3G, ali samo ako je Dual 4G uključen. Međutim, ako hoćeš dok pričaš na SIM1 da ti na SIM2 zazvoni, to je već do radio modula i/ili aktivne usluge poziv na čekanju.Dual 4G sam probao. Ali to koristi sim karticu sa kojom razgovaras. Mislim to uradi. Ne drži drugu mrežu vec koristi net preko prve sim kartice dok ne završiš razgovor...
Meni je bila dostupna opcija u tel kad sam stavio A1 karticu, probaj zovi A1 da ti samo aktiviraju u sistemu iako zvanicno nije podrzan VoLTEIma li naznaka da ce A1 uskoro da omoguci volte za OnePlus?
E ta dupla dostupnost ( nisam probavao da li moze da zvoni ) ali definitivno ne moze da radi VOLTE poziv na jednoj sim kartici a da druga ima ikakav internet.Čudno. Kada mi je poziv na SIM1, a data na SIM2 ili obrnuta kombinacija, ne prebacuje na 3G, ali samo ako je Dual 4G uključen. Međutim, ako hoćeš dok pričaš na SIM1 da ti na SIM2 zazvoni, to je već do radio modula i/ili aktivne usluge poziv na čekanju.
Probaj prebaci karticu u neki telefon od podržanih modela koji su oni naveli na sajtu pa vrati u OnePlus. Ja sam tako uradio i proradio je, ali sam pre toga zvao korisnički servis da mi omoguće.Ima li naznaka da ce A1 uskoro da omoguci volte za OnePlus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari