Rece devojka da se planira u skorije vreme (koji god to vremenski period bio) i podrska za "druge" telefone pa cu sacekati par nedelja da vidim da li ce se nesto promeniti.Stavi telefon u neki Samsung ili Huawei koji podržavaju, nazovi i aktivirace ti. Kasnije samo prebaci u iPhone i uključi volte. Izaći će ti greška, ali će da radi.
Tako sam i ja uradio. Ip12
Meni je to receno jos u junu 2021., pa ti vidi sad koliko je realno da se zaista i dogodi “u skorije vreme” 😀Rece devojka da se planira u skorije vreme (koji god to vremenski period bio) i podrska za "druge" telefone pa cu sacekati par nedelja da vidim da li ce se nesto promeniti.
Zao mi da upalim ovaj zamenski Flip 3 jer sam hteo da ga prodam kao nekoriscen pa cu morati od nekoga da pozajmim Samsung/Huawei na par sati ako do toga ne dodje uskoro![]()
Nada umire poslednjaMeni je to receno jos u junu 2021., pa ti vidi sad koliko je realno da se zaista i dogodi “u skorije vreme” 😀
Radi.Ne radi na iPhone iako je aktivirano kod njih, a i na telefonu.
Aktivirao na Huawei-u i ostao da radi na Xiaomi-u.Je l' neko probao na podržanom Samsungu da aktivira pa vrati u Xiaomi? Ćale ima A30s, a ja Mi 9 SE pa bih voleo da mi ostane VoLTE aktivan i posle prebacivanja kartice.
Menii ide uredno SMS na Xiaomi MI 10T Pro evo vec godinu dana kako ga u njemu koristim.Juče sam na A30s zvao call centar, momak prosledio zahtev tehničkoj službi, posle sat i po je stigao sms, a VoLTE postao aktivan. Potom, karticu sam vratio u moj Mi 9 SE, okrenuo ★#★#86583#★#★ a u podešavanjima mi se pojavila opcija „Koristi mobilne podatke tokom VoLTE" i proradilo je nakon odabira. Kad god imam signala, zvuk je čist ili ide HD voice (ranije nije išao). Jedino SMS se oteže i proteže, ali bitniji su mi pozivi.
Onda pustaju selektivno.Sad sam ih pitao na twitteru, kažu VoLTE još uvek nije dostupan za Xiaomi uređaje.
Meni aktivirali pre 15 dana. Mi10T Pro.Sad sam ih pitao na twitteru, kažu VoLTE još uvek nije dostupan za Xiaomi uređaje.
A EVS? AMR-WB je bullshit.Razlika u kvalitetu razgovora između 3G i 4G ne bi trebalo da postoji. Koristi se uglavnom isti kodek (AMR-WB).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari